Blog

Deze uitdagingen ga ik in juni aan + terugblik

IMG_3455

Welkom in juni! Een maand die voor mijn vriend en mij in het teken staat van Keep calm and klusserdeklus, aangezien we midden in de verbouwing en verhuizing zitten. Het is een onwijs spannende, leuke en prachtige tijd waarbij we tussendoor genieten van de sprongen die we maken om van ons eerste koophuis daadwerkelijk een thuis te maken. Ook gaat het werk ondertussen door én schieten de temperaturen de lucht in. Ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe maand vol kansen en geluksmomentjes!

Terugblik mei
Mei was de maand van voorbereidingen treffen voor de verhuizing zodat we, als we eenmaal de sleutel zouden hebben, flinke bergen konden verplaatsen en ons echt konden focussen op het huis. Ik verklapte het eerder niet, maar ondertussen was ik ook bezig met het leren van mijn theorie zodat ik mijn rijbewijs kan halen. Gelukkig kan ik zeggen dat ik ben geslaagd en nu nog vlammen tijdens praktijk. En als klap op de vuurpijl deed ik mee met We Run Amsterdam én werden mijn verstandskiezen getrokken. Het was echt een achtbaan, maar alles verliep voorspoedig en beter dan verwacht. Die meevallers geven een extra energieboost! Als ik terugkijk op de maand mei, dan was het vooral doorbijten en flink aan de slag. Ook op mijn werk was het spitsuur, omdat ik meewerkte aan het event PUUR! Live en ook dit ging super. Al met al liepen er veel verschillende activiteiten die aandacht opeisten door elkaar, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik onwijs blij ben dat het zo goed is verlopen. Echt een feestje!

Uitdagingen voor in juni

Niet strooien met energie – Zo noemt mijn mama dat altijd haha, maar we bedoelen er eigenlijk mee dat ik mijn energie moet doseren en daarvoor moet benutten waar het echt nodig is. In juni staat het klussen en verhuizen centraal, daar beleven we ontzettend veel plezier aan, maar dat kost natuurlijk ook veel kracht. Ik heb bijvoorbeeld een weekje vakantie opgenomen, maar dat is echt bedoeld om sprongen te maken in huis en niet om op te laden. Mijn energie is eenmaal geen confetti (voor de nieuwe lezers: ik heb fibromyalgie & cvs), maar ik ben al heel erg dankbaar dat ik alle activiteiten zo goed mag combineren.

Poes extra knuffelen – We zijn nu veel in het nieuwe huis en daardoor is Poes wat meer alleen thuis overdag. En als we thuis komen dan is ze ontzettend blij (bijna geluidsoverlast door dat harde knorren haha) en kan ze haar geluk niet op. Poes verdient zeker wat extra fluffy knuffels en zo’n warm welkom na het klussen is een geweldige beloning. Extra knuffels voor Poes in juni!

Een taart bakken – Een nieuwe keuken, een fijne oven én ik kan niet wachten om er lekkere taartjes in te bakken. Een nieuw huis snakt toch naar de geur van versgebakken appeltaart? Dat is dan ook mijn doel voor deze maand, lekker een taartje bakken en hier de tijd voor nemen. 

♧ Zon vangen – De temperaturen stijgen en het zonnetje heeft beloofd volop te gaan schijnen in juni waardoor het heerlijk is om even buiten te gaan zitten, te gaan hardlopen of gewoon een stukje te gaan fietsen. Ik heb nu al zin om lekker tussendoor erop uit te gaan en te genieten van de fluitende vogels en de warme zonnestralen op de huid. 

♧ Lekker lezen – Door het harde werken, vooruitdenken en bikkelen was er weinig tot geen ruimte om even te ontspannen of om bij te komen. Maar daar gaat verandering in komen, want in juni ben ik van plan om het lezen weer lekker op te pakken. Ik ben dol op de geur van boeken en de inspirerende woorden op papier, dat maakt me oprecht heel blij. Al is het slechts even lezen in de bus; ik ga die momenten pakken om bij te komen en te ontspannen met een goed verhaal. Can’t wait! 

Gezond eten – Bij drukte hoort ook een makkelijke en snelle hap, maar ik probeer er echt op te letten en het te voorkomen. Juist dat snelle eten zorgt voor minder voedzame maaltijden en bovendien is het zelfs een tikkeltje ongezond. Lekker zelf blijven koken dus en gezond aan de slag, want goed eten en drinken geeft energie! 

Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Wat zou jij heel graag in juni willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.