Blog

Deze uitdagingen ga ik in juli aan + terugblik

 

Was het de spannendste en mooiste maand van mijn leven? Ja, dat denk ik wel. Met mijn vriend kochten we ons eerste huis en de verbouwing en verhuizing waren ontzettend intensief. Of ik daar nu de lichamelijke rekening voor betaal? Ik denk het niet, mijn conditie was immers super en ik heb heel erg opgelet. Helaas gaat het lichamelijk nu niet helemaal lekker, maar ik mag niet klagen: juni was fan-tas-tisch en deze maand heeft mij ontzettend veel onvergetelijke momenten gegeven. Ik kan niet wachten wat juli ons zal brengen, ik heb er zin in!

Terugblik

De uitdagingen voor de maand juni waren niet enorm spectaculair, vanwege de verhuizing wou ik mij hier vooral op focussen en de rest was mooi meegenomen. Ik legde de eis op aan mijzelf dat ik niet mocht strooien met energie. Of ik daarin ben geslaagd? Mwah, ik ben eenmaal geen fan van stilzitten (tenzij er een boek in de buurt is) en er was genoeg te doen. Toch lette ik wel goed op mijn grenzen, omdat een terugval niet in mijn agenda paste. De basis in de gaten houden, daar heb ik mij aan gehouden en daarnaast ben ik ook geslaagd met het extra knuffelen van Poes *vinkt het lijstje netjes af*. Ik had nooit verwacht dat Poes zich zó thuis zou voelen in onze nieuwe woning, wat een heerlijk gevoel allemaal compleet!  Ook stond het bakken van een taart op de lijst, alle ingrediënten voor een heerlijke appeltaart zijn al in huis gehaald en ik ga ermee aan de slag. Deze wordt dus nog even doorgeschoven, maar ik maak het goed: er is genoeg voor iedereen! Zon vangen en lekker lezen stonden ook op de uitdagingenlijst. Ik heb net heerlijk in de tuin gezeten met het boek Papertowns en veel mooie boeken gelezen deze maand ondanks de drukte, love it!  Tijd voor nieuwe uitdagingen!

Uitdagingen voor de maand juli

♧ Een gezond kleurtje krijgen – hashtagwelkombijdebleekschetenclub. Ik wil uit die club! Tijd om dus lekker in de zon te zitten, mijzelf goed in te smeren en aan dat gezonde kleurtje te werken. Moet nu een stuk makkelijker gaan nu we een tuin hebben denk ik zo. Weg met die lichtgevende benen please! 

♧Meer drinken tussendoor en meer slapen- Pff waarom vergeet ik toch altijd te drinken? Niet handig, vooral niet met deze temperaturen. Drinken behoort ook tot de basis en mag je niet over het hoofd zien. Hup, aan de limonade of lekkere ijsthee. Delicious!  En het verhogen van het aantal uurtjes slaap kan nooit kwaad, lekker van genieten!

♧ Opladen en reserves opbouwen – Juni was heel erg intensief en ik denk dat ik aardig door mijn reserves heen ben, wat trouwens niet zo gek is als je bekijkt wat we allemaal hebben gedaan. Het is daarom extra belangrijk om de tijd te nemen om op te laden en bij te komen van de hectiek zodat m’n lichaam goed kan herstellen. Overhaasten werkt daarbij averechts, daarom deze maand: ontspannen, opladen en opbouwen! 

♧ Nieuwegein verkennen en ontdekken – We zijn naar een nieuwe omgeving voor ons verhuisd en we kennen de buurt nog helemaal niet. We wonen vlakbij hele mooie plekken schijnbaar, maar dat gaat we in deze nieuwe maand vast en zeker ervaren en bewonderen. Ik ben benieuwd!

♧ 2 nieuwe gerechten proberen – Yes, ik ga het menu uitbreiden! Tenminste, dat is wel de bedoeling en ik wil er onwijs mijn best voor gaan doen. We hebben nu een superfijne en mooie keuken, die moet natuurlijk goed benut worden. Ik ga ermee aan de slag, maar het lijkt mij een superleuke missie. Alle recepten zijn meer dan welkom!

Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Wat zou jij heel graag in juli willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.