Deze uitdagingen ga ik in juli aan + terugblik
It's a good day to have a good day ☀️ #happy #love #life #tea #kiwi #morning #enjoy #today #quote

Deze uitdagingen ga ik in juli aan + terugblik

 

Was het de spannendste en mooiste maand van mijn leven? Ja, dat denk ik wel. Met mijn vriend kochten we ons eerste huis en de verbouwing en verhuizing waren ontzettend intensief. Of ik daar nu de lichamelijke rekening voor betaal? Ik denk het niet, mijn conditie was immers super en ik heb heel erg opgelet. Helaas gaat het lichamelijk nu niet helemaal lekker, maar ik mag niet klagen: juni was fan-tas-tisch en deze maand heeft mij ontzettend veel onvergetelijke momenten gegeven. Ik kan niet wachten wat juli ons zal brengen, ik heb er zin in!

Terugblik

De uitdagingen voor de maand juni waren niet enorm spectaculair, vanwege de verhuizing wou ik mij hier vooral op focussen en de rest was mooi meegenomen. Ik legde de eis op aan mijzelf dat ik niet mocht strooien met energie. Of ik daarin ben geslaagd? Mwah, ik ben eenmaal geen fan van stilzitten (tenzij er een boek in de buurt is) en er was genoeg te doen. Toch lette ik wel goed op mijn grenzen, omdat een terugval niet in mijn agenda paste. De basis in de gaten houden, daar heb ik mij aan gehouden en daarnaast ben ik ook geslaagd met het extra knuffelen van Poes *vinkt het lijstje netjes af*. Ik had nooit verwacht dat Poes zich zó thuis zou voelen in onze nieuwe woning, wat een heerlijk gevoel allemaal compleet!  Ook stond het bakken van een taart op de lijst, alle ingrediënten voor een heerlijke appeltaart zijn al in huis gehaald en ik ga ermee aan de slag. Deze wordt dus nog even doorgeschoven, maar ik maak het goed: er is genoeg voor iedereen! Zon vangen en lekker lezen stonden ook op de uitdagingenlijst. Ik heb net heerlijk in de tuin gezeten met het boek Papertowns en veel mooie boeken gelezen deze maand ondanks de drukte, love it!  Tijd voor nieuwe uitdagingen!

Uitdagingen voor de maand juli

♧ Een gezond kleurtje krijgen – hashtagwelkombijdebleekschetenclub. Ik wil uit die club! Tijd om dus lekker in de zon te zitten, mijzelf goed in te smeren en aan dat gezonde kleurtje te werken. Moet nu een stuk makkelijker gaan nu we een tuin hebben denk ik zo. Weg met die lichtgevende benen please! 

♧Meer drinken tussendoor en meer slapen- Pff waarom vergeet ik toch altijd te drinken? Niet handig, vooral niet met deze temperaturen. Drinken behoort ook tot de basis en mag je niet over het hoofd zien. Hup, aan de limonade of lekkere ijsthee. Delicious!  En het verhogen van het aantal uurtjes slaap kan nooit kwaad, lekker van genieten!

♧ Opladen en reserves opbouwen – Juni was heel erg intensief en ik denk dat ik aardig door mijn reserves heen ben, wat trouwens niet zo gek is als je bekijkt wat we allemaal hebben gedaan. Het is daarom extra belangrijk om de tijd te nemen om op te laden en bij te komen van de hectiek zodat m’n lichaam goed kan herstellen. Overhaasten werkt daarbij averechts, daarom deze maand: ontspannen, opladen en opbouwen! 

♧ Nieuwegein verkennen en ontdekken – We zijn naar een nieuwe omgeving voor ons verhuisd en we kennen de buurt nog helemaal niet. We wonen vlakbij hele mooie plekken schijnbaar, maar dat gaat we in deze nieuwe maand vast en zeker ervaren en bewonderen. Ik ben benieuwd!

♧ 2 nieuwe gerechten proberen – Yes, ik ga het menu uitbreiden! Tenminste, dat is wel de bedoeling en ik wil er onwijs mijn best voor gaan doen. We hebben nu een superfijne en mooie keuken, die moet natuurlijk goed benut worden. Ik ga ermee aan de slag, maar het lijkt mij een superleuke missie. Alle recepten zijn meer dan welkom!

Een nieuwe maand met nieuwe kansen! Wat zou jij heel graag in juli willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 33 reacties.

 1. Dita

  Wat een leuke doelen. Ik wil echt lekker gaan genieten van mijn 6 weken vakantie die morgen middag begint. Ik had liever gewerkt maar moet nog uren opmaken. Het gaat allemaal een beetje raar op het werk (vaste krachten die niet meer uren betaald mogen werken, invalkrachten die worden ingezet op je vaste groep etc). Hier kan ik mij soms erg druk om maken maar dat wil ik niet meer doen. Ik heb 2 leuke banen, maak fijne uren dus ik mag niet klagen. En die vakantie. Daar moet ik van genieten.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Home made hamburgerMy Profile

 2. Natasja

  Mooie rustige doelen! Goed voor je meis! Nogmaals heel veel succes in jullie huisje en geniet er maar intens van!
  Natasja onlangs geplaatst…Wednesday Wisdom #12My Profile

 3. Anniek

  Ah, mag ik bij de bleekscheetbenenclub? Ik heb ook nog behoorlijk witte benen, haha :) Ik heb gisteren alvast een beginnetje gemaakt om daar een einde aan te maken. Mooie doelen heb je gesteld voor deze maand. Veel plezier met het verkennen van Nieuwegein, het is altijd om allerlei mooie plekjes te ontdekken waar je nog nooit ben geweest!
  Anniek onlangs geplaatst…Outfit / UnexpectedMy Profile

 4. Deisy

  Wat fijn dat je zo’n prachtige maand juni hebt gehad meis. Ook goed dat je wel op jezelf gaat letten, aangezien energie er wel snel doorheen gaat wanneer je gaat verhuizen. Ik hoop dat jij je snel weer de oude gaat voelen en dat je lekker in de zon aan je kleurtje kunt werken ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Life Lately #juniMy Profile

 5. Team bleekscheet meldt zich. Hier ook iemand die maar niet bruin wordt. Mooie doelen en goed dat je even op gaat laden. Tijd voor jezelf is ontzettend belangrijk!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Rondreis door Noorwegen #1My Profile

 6. Frauke

  Ah fijn dat je je doelen van juli ongeveer allemaal hebt gehaald! Ik snap best dat het moeilijk is om je energie te doseren, als het lekker gaat is dat natuurlijk niet zo’n logische stap maar goed dat het je wel is gelukt! En wat klinkt het toch fijn, wonen in jullie mooie nieuwe huis. Leuke nieuwe uitdagingen, ik herken er wel een paar! Zoals slapen en drinken, en een kleurtje krijgen! Ik wil ook weg uit die club ;)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Onze groene schouwMy Profile

 7. Sophie

  Ja nu is het tijd om de beentjes omhoog te doen en wat vaker te relaxen. Ohja je hebt nog een mijlpaal overleefd. Jordy en jij kunnen niet alleen een bed in elkaar zetten maar zelfs verhuizen! Een dikke voldoende dus voor de relatietest hihi! Hopelijk kunnen jullie er nu samen nog meer van genieten en in je vrije tijd de puntjes op de i zetten! Oh en die bruine benen moeten denk ik wel goed komen dit weekend! ;)
  Sophie onlangs geplaatst…I love summer tag!My Profile

 8. Kelly

  Drinken vind ik ook een lastig iets. Ik ben vaak al te laat als ik voel dat ik hoofdpijn krijg! Een gezond kleurtje gaat bij mij nu de goede kant op. Ik wil zelf ook wat meer ontspannen de komende maand én ik kijk uit naar morgen!
  Kelly onlangs geplaatst…Nieuwe maand – juliMy Profile

 9. Sophie

  Ik hoop dat ik ook uit die bleekschetenclub kom, haha! En meer drinken moet ik ook absoluut doen, vooral met dit weer! Prachtige doelen en wederom weer zeer haalbaar. Daar ben ik slecht in; haalbare doelen opstellen :-)
  Sophie onlangs geplaatst…Gosh 9 Shades To Have Fun with in LAMy Profile

 10. Marjolein

  Meid ga lekker relaxen! Dat heb je verdient na zo’n verhuizing én verbouwing! Ennne dat kleurtje gaat er denk wel komen, als je de aankomende dagen lekker van de zon gaat genieten!

  xx
  Marjolein onlangs geplaatst…Lieve mama van Esther VerhoefMy Profile

 11. Sandra

  Zó fijn dat je nu een fijne tuin en keuken hebt om je lekker in uit te leven! Ga er deze maand maar lekker van genieten. Succes met het verkennen van Nieuwegein!
  Sandra onlangs geplaatst…5x Leuke blogs om te volgen #3My Profile

 12. Ariane

  Leuke doelen! Niet te onrealistisch en gewoon lekker haalbaar. Succes ermee!
  Ariane onlangs geplaatst…Lift-issuesMy Profile

 13. Renate

  Leuk om te zien dat al je doelen van juni gelukt zijn! Mijn doel van juli is ook zeker om een mooi kleurtje te krijgen, ik hoor toch niet bij de bleekscheten club, maar echt bruin ben ik toch ook nog niet haha! Ik ga ieder geval meteen op de eerste dag van juli zonnen!
  Renate onlangs geplaatst…Mini AppeltaartjesMy Profile

 14. Célina

  Goeie voornemens Dagmar! Ik ben intussen al een beetje bijgebruind, gelukkig. Maar we gaan gewoon door met bruinbakken!

 15. Denise

  Belangrijke doelen heb je opgesteld. Bij mij komt er morgen ook een lijstje online. En uitrusten is bij mij ook echt een prioriteit. Wij kunnen dit! Succes! <3

 16. Wat ben je toch een positief mens he Dagmar. Heerlijk om te zien hoe positief je de nieuwe maand in gaat ondanks je lichamelijke conditie die geleden heeft onder het verhuizen; maar hoe kan het ook anders, ook hier ben je weer mega positief over en je vergeet dat je ook nog een lichaam hebt met een gebruiksaanwijzing. Ga zo door. En gefeliciteerd nog ;-)
  Michelle Kaiser onlangs geplaatst…Nieuws! Feest! TralalalalaMy Profile

 17. Nicole

  Super doelen, ik heb toevallig een lekker recept van ijsthee op de blog staan vandaag, met winactie ;-)
  Ik vind het echt geweldig hoe jij door het leven gaat. Ja, je maakt soms de verkeerde keuzes ivm je lijf en energie maar je bent zo positief ingesteld, ik word er zelf zo vrolijk van!!
  Nicole onlangs geplaatst…Plog: een zonnige maandagMy Profile

 18. evelien

  Wat een mooie maand was Juni! En wat een leuke doelen heb je opgesteld, oh twee nieuwe receptjes uitproberen is echt een leuk doel. <3

  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Boek review: Eleanor & Park.My Profile

 19. Vivian

  Klinkt superfijn! Ik ga komende maand vooral lekker uitrusten en doen waar ik zin in heb met lezen, schrijven en bloggen, ben ik wel aan toe na de drukte van de afgelopen weken/maanden!
  Vivian onlangs geplaatst…Blog Gespot: Lisanne LeeftMy Profile

 20. Ise

  Mooi stukje heb je geschreven! Fijn dat het zo’n goede maand was en je niet over je grenzen bent gegaan :) Op naar nog zo’n maand!
  Ise onlangs geplaatst…5 fijne youtube workoutsMy Profile

 21. Annemieke

  Ik kwam op je blog terecht omdat ik heel benieuwd ben naar je Groeifactor-artikelen, maar ik vind eigenlijk alles leuk!
  Wat schrijf je fijn! Dit vind ik een erg leuke post, wat lekker dat je die dingen hebt kunnen afstrepen en de volgende maand weer haalbare doelen voor jezelf stelt.
  Dat je je mooie nieuwe keuken uit wil proberen kan ik me goed voorstellen! Misschien vind je een lekker receptje op mijn blog?
  Ik blijf je volgen in elk geval! :)
  Liefs Annemieke
  Annemieke onlangs geplaatst…ZomersaladeMy Profile

 22. Leuk overzicht! En dat drinken is echt geen probleem bij mij, tijdens deze hete dagen heb ik echt liters en liters water binnen gekregen .. Op een gegeven moment werd ik er gewoon misselijk van en was vloeistof mijn ergste vijand. Ik hoop dat je lichamelijke klachten zo snel mogelijk opgelost geraken, maar met jouw positiviteit moet dat zeker lukken :) Ik wens je enorm veel succes met het behalen van je doelen! Liefs! x
  Simovic-Vuceljic Natasa onlangs geplaatst…#10 OchtendmuziekMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge