Blog

Deze uitdagingen ga ik in februari 2015 aan…

Uitdagingen ga ik met veel plezier aan. Ik denk zelden in obstakels, meer in kansen en mogelijkheden. Zo zie ik ook het opstellen van doelen als een manier om te groeien en daarom leek het mij super om mijn uitdagingen die ik in februari aan ben gegaan te delen met jullie. Mijn doelen hebben dit keer vooral veel te maken met rust en me-time, geen verrassing na zo’n hectisch begin van het jaar vol hoogtepunten. Mocht je nog goede voornemens hebben, dan raad ik je aan om deze maand te pakken aangezien februari ‘lekker’ kort is! Het gaat ons lukken, toch? Let’s go! 

♧ Minder suiker – Dit is er de afgelopen tijd echt bij ingeschoten. Het eten en drinken ging makkelijker en dat terwijl ik zo goed bezig was! Zonde, want ik merk het wel aan mijn lichaam. Suikers werken verslavend en ik ben dan ook sneller geneigd extra te nemen, terwijl het niet nodig is. Hup de knop om en minderen!

10.000 stappen per dag – Deze uitdaging heb ik even ‘geleend’ van Anne, want ik vond het een briljant plan. Elke dag 10.000 stappen is een behoorlijk stuk, vooral als je een druk programma overdag hebt. Maar het is niet onmogelijk en als je zorgt voor de juiste hoeveelheid beweging dan moet het zeker lukken. Het is immers voor een goed doel! Ik tel het middels mijn Garmin Vivofit die ik sinds mijn verjaardag trouw dagelijks draag, echt een ideale stok achter de deur om die extra stappen te zetten! 

Vaker naar buiten – Waarom doe ik dit toch te weinig terwijl het zo heerlijk kan zijn? Ik kan het antwoord verklappen, binnen is het natuurlijk lekker warm & cozy en buiten ligt sneeuw. Maar zuurstof doet de mens goed en ook de winter is prachtig om van dichtbij te bewonderen. Een warme sweater aan en lekker naar buiten!

2 boeken lezen – Februari is kort, maar die twee boeken moeten te doen zijn toch? Ik ben echt dol op lezen en ik vind het oprecht heel jammer als ik niet aan lezen toe kom. Daarom hoop ik extra tijd vrij te kunnen maken en te kunnen ontspannen met een heerlijke roman of thriller, ik verheug mij er nu al op! 

♧ 2 films bekijken – Dit is écht een uitdaging voor mij, want ik kijk amper films. Tenzij Channing erin speelt, dan organiseer ik er met liefde een hele marathon omheen dat begrijp je. Het lijkt mij superleuk om naast het lezen van twee boeken ook twee films te bekijken in februari, ik denk ook dat ik mijn vriend er een groot plezier mee zal doen. Hij vindt het juist heel gezellig om films te zien, we gaan het vast combineren! 

3 x per week hardlopen – Januari is goed bevallen met Evy en ik train hard voor de finish die ik 16 mei héél graag wil halen… Maar 10 km komt niet uit de lucht vallen, pfiew het is echt zwaar zelfs! Maar niet onmogelijk… 3 keer per week trainen is daarom een must en in februari moet het ook lukken hashtag uitdaging!

Een taart bakken – Daar heb ik zin in! Alleen komt het er steeds niet van. Hup op mijn uitdagingen lijst, nu moet ik het wel realiseren in februari. Er is geen ontkomen aan en komen jullie allemaal proeven? Ik gok dat het een appeltaart gaat worden, yummie!

Vaker spelletjes spelen – Ik heb gemerkt dat het zo ontspannend kan zijn en vooral aan het stukje me-time en rust probeer ik meer te werken. De weken kunnen soms zo’n achtbaan zijn dat juist deze momenten perfect fungeren als oplaadpuntjes waar ik onwijs van kan genieten. En natuurlijk geeft het een extra boost als ik de kans krijg om te winnen… Maar dat vormt geen vereiste haha. 

Er ligt een prachtige maand voor je die je kunt vullen met geluk, warmte, vriendschap, liefde en mooie momenten. Zullen we februari op die manier kleur geven?

Wat zou jij heel graag in februari willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.