Deze uitdagingen ga ik in februari 2015 aan…
Home sweet home ❤️ Milaan was prachtig, kan het amper geloven! Gelukkig hebben we de foto's nog én fijne aankoopjes ⭐️Love Dream travel Vogue Italia Italy Milaan Promiss mode fashion Kiko cosmetics happy home

Deze uitdagingen ga ik in februari 2015 aan…

Uitdagingen ga ik met veel plezier aan. Ik denk zelden in obstakels, meer in kansen en mogelijkheden. Zo zie ik ook het opstellen van doelen als een manier om te groeien en daarom leek het mij super om mijn uitdagingen die ik in februari aan ben gegaan te delen met jullie. Mijn doelen hebben dit keer vooral veel te maken met rust en me-time, geen verrassing na zo’n hectisch begin van het jaar vol hoogtepunten. Mocht je nog goede voornemens hebben, dan raad ik je aan om deze maand te pakken aangezien februari ‘lekker’ kort is! Het gaat ons lukken, toch? Let’s go! 

♧ Minder suiker – Dit is er de afgelopen tijd echt bij ingeschoten. Het eten en drinken ging makkelijker en dat terwijl ik zo goed bezig was! Zonde, want ik merk het wel aan mijn lichaam. Suikers werken verslavend en ik ben dan ook sneller geneigd extra te nemen, terwijl het niet nodig is. Hup de knop om en minderen!

10.000 stappen per dag – Deze uitdaging heb ik even ‘geleend’ van Anne, want ik vond het een briljant plan. Elke dag 10.000 stappen is een behoorlijk stuk, vooral als je een druk programma overdag hebt. Maar het is niet onmogelijk en als je zorgt voor de juiste hoeveelheid beweging dan moet het zeker lukken. Het is immers voor een goed doel! Ik tel het middels mijn Garmin Vivofit die ik sinds mijn verjaardag trouw dagelijks draag, echt een ideale stok achter de deur om die extra stappen te zetten! 

Vaker naar buiten – Waarom doe ik dit toch te weinig terwijl het zo heerlijk kan zijn? Ik kan het antwoord verklappen, binnen is het natuurlijk lekker warm & cozy en buiten ligt sneeuw. Maar zuurstof doet de mens goed en ook de winter is prachtig om van dichtbij te bewonderen. Een warme sweater aan en lekker naar buiten!

2 boeken lezen – Februari is kort, maar die twee boeken moeten te doen zijn toch? Ik ben echt dol op lezen en ik vind het oprecht heel jammer als ik niet aan lezen toe kom. Daarom hoop ik extra tijd vrij te kunnen maken en te kunnen ontspannen met een heerlijke roman of thriller, ik verheug mij er nu al op! 

♧ 2 films bekijken – Dit is écht een uitdaging voor mij, want ik kijk amper films. Tenzij Channing erin speelt, dan organiseer ik er met liefde een hele marathon omheen dat begrijp je. Het lijkt mij superleuk om naast het lezen van twee boeken ook twee films te bekijken in februari, ik denk ook dat ik mijn vriend er een groot plezier mee zal doen. Hij vindt het juist heel gezellig om films te zien, we gaan het vast combineren! 

3 x per week hardlopen – Januari is goed bevallen met Evy en ik train hard voor de finish die ik 16 mei héél graag wil halen… Maar 10 km komt niet uit de lucht vallen, pfiew het is echt zwaar zelfs! Maar niet onmogelijk… 3 keer per week trainen is daarom een must en in februari moet het ook lukken hashtag uitdaging!

Een taart bakken – Daar heb ik zin in! Alleen komt het er steeds niet van. Hup op mijn uitdagingen lijst, nu moet ik het wel realiseren in februari. Er is geen ontkomen aan en komen jullie allemaal proeven? Ik gok dat het een appeltaart gaat worden, yummie!

Vaker spelletjes spelen – Ik heb gemerkt dat het zo ontspannend kan zijn en vooral aan het stukje me-time en rust probeer ik meer te werken. De weken kunnen soms zo’n achtbaan zijn dat juist deze momenten perfect fungeren als oplaadpuntjes waar ik onwijs van kan genieten. En natuurlijk geeft het een extra boost als ik de kans krijg om te winnen… Maar dat vormt geen vereiste haha. 

Er ligt een prachtige maand voor je die je kunt vullen met geluk, warmte, vriendschap, liefde en mooie momenten. Zullen we februari op die manier kleur geven?

Wat zou jij heel graag in februari willen doen? Je kunt het!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 47 reacties.

 1. Bente

  Ik ben aan het eind van de maand jarig, dus ik wil een gezellige feestje organiseren! :)
  Bente onlangs geplaatst…Mijn droombaan!My Profile

 2. Jolien

  Ik ga ook voor 2 boeken deze maand! 2 films haal ik heel gemakkelijk, want ik ga elke week minstens 1 keer naar de cinema. ;)

 3. Danielle

  wat leuk dat het hardlopen je zo goed is bevallen! Ik hoop dat ik je de 16 tegenkom, dan zal ik je onder het rennen ook nog wel even aanmoedigen!

  Pas wel op met blessures hoor! Als je soms ineens 2x moet lopen is dat echt niet erg`! Ook met 2x in de week lopen af en toe kom je gewoon vooruit!
  Danielle onlangs geplaatst…Hardlopen | Amsterdam Electric RunMy Profile

 4. Rianne

  Goed hoor, you can do it! Ik heb een blogpostje geschreven over dat ik minimaal 10 keer in de maand wil gaan fitnessen :-)
  Rianne onlangs geplaatst…Nieuwe goalMy Profile

 5. Sophie

  Wauw Dagmar, je inspireert elke keer weer. Wat een geluk deze keer dat er maar liefst 2 artikelen online zijn gekomen! Ik vind het echt enorm knap dat je al zo goed op weg bent richting de 10 km. Een goed begin is het halve werk, zeggen ze vaak! Spelletjes spelen vind ik ook steeds leuker! Alleen kan ik na bijna 2 jaar nog steeds met geen een spel winnen van mijn vriend (oneerlijk!) dus laat ik de spelletjes maar weer in de kast staan tot dat er iemand komt waarvan ik wel een keer kan winnen haha. Vaker naar buiten zou ik ook eens moeten doen. Ik kan echt heel erg genieten als ik eventjes ga wandelen. Oh en heeeel lekker een eigen gemaakte appeltaart, wanneer is ie klaar? haha
  Sophie onlangs geplaatst…#4 Mijn vrijdag – Eilanden, lang winkelbezoek en de molMy Profile

 6. Nadia

  Veel succes met deze doelen. Ik ben ook graag buten, maar ik ga overdag bv wandelen met mijn hond of in de tuin spelen met mijn konijnen(lopen overdag los) en ik loop ook graag lange stukken met d ehonden in het asiel. Weer of geen weer, zij worden daar zo blij van dat ik mijn natte sokken en bevroren gezicht vergeet!
  Nadia onlangs geplaatst…Tips – Motivatie om te sportenMy Profile

 7. Cindy

  Het is vandaag echt heerlijk weer om buiten te zijn! Films kijken doe ik niet zo vaak, series wel! Mooie, zeer haalbare doelen
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Tuesday!My Profile

 8. Inge

  Wat een mooie doelen heb je. Knap van het hardlopen, ik heb het regelmatig geprobeerd maar het is gewoon echt niet aan mij besteed (helaas). Deze doelen ga je vast halen voor het einde van de maand, heel veel succes!
  Inge onlangs geplaatst…#PlukhetGeluk – Foto’s van gelukMy Profile

 9. Kimberly

  Wat een leuke en mooie doelen allemaal! Je bent een topper!! :D 10.000 stappen per dag en 3x per week hardlopen, wauw! echt super! Als het een dagje dan niet gaat maakt het ook niet uit! Een taart bakken deze maand wil ik ook gaan doen, net als films zien, heb ik al te lang niet gedaan :D Ik weet alvast een perfect dag voor Valentijn hihi, ik combineer ze gewoon! :D
  Kimberly onlangs geplaatst…Tacha’s Heavenly Haven Wax Melts liefdeMy Profile

 10. Veerlez

  Heerlijke uitdagingen! Het meer naar buiten gaan zou voor mij ook een mooie uitdaging kunnen zijn :) Misschien dat ik hem nog toevoeg aan mijn doelenlijstje van deze maand :)

  Ik wil eigenlijk ook minder suiker gaan eten, maar ik ben bang dat het een te grote afkick gaat zijn, aangezien ik mijn koffie altijd met suiker neem. Misschien moet ik volgende maand maar dat als begin doel stellen ;)
  Veerlez onlangs geplaatst…Februari GoalsMy Profile

 11. Dat zijn een paar mooie doelen. 10.000 stappen is best veel zeg. Ik heb een zittend beroep dus vind het ook moeilijk om aan mijn stappen te komen. Minder suiker is iets wat ik al veel heb gedaan en dat was wel even wennen hoor. Veel succes met je doelen! xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Hema – Oogschaduw BasisMy Profile

 12. Marloes

  Wat een mooie doelen heb je voor jezelf gesteld deze maand! Gaat vast helemaal goedkomen. Buiten zijn is inderdaad lekker. Ik doe nu 2 avonden in de week powerwalken met de Kayla Itsines BBG. En dit doet echt veel goeds! Heerlijk om gewoon even buiten te zijn! Super knap dat je 3x in de week wilt trainen voor de 10K! You go chick! X
  Marloes onlangs geplaatst…Make-up Studio Red Lips Valentine’s CollectionMy Profile

 13. Eef

  Lekkere positieve insteek, i love it! Succes met je uitdagingen en ben heel benieuwd naar je (appel)taart :D
  Eef onlangs geplaatst…Penne PaprikaMy Profile

 14. Wat een moedige uitdagingen! Zou beter ook zo de maand beginne ;) Ik zou graag terug beginnen lopen, maar met dit rotweer ga ik denkik nooit de moed hebben :p
  Lou’s Corner onlangs geplaatst…KIKO Crystal Sheer Lipstick!My Profile

 15. Fleur

  Fijne doelen! :D Ik ga ook proberen deze maand minder suiker te eten en vaker naar buiten te gaan!

 16. Denise

  Wat een prachtige doelen! Ik ben gisteren ook begonnen met minimaal 10000 stappen halen op een dag. Gisteren lukte het me makkelijk ( meer dan 13000) maar vandaag kom ik niet verder dan 5000.. En die 2 boeken vind ik ook een uitstekend plan! Ik ben nu bezig met Ik wist het, moest hem echt hebben na jouw recensie hihi. Veel succes met je doelen. Ik weet zeker dat je dat gaat halen! <3
  Denise onlangs geplaatst…Fashion kleuren lente/zomer 2015My Profile

 17. Esther Marieke

  Sporten en gezond eten is zo fijn! Alleen niet altijd makkelijk, dus ik blijf eraan werken deze maand. Succes met jou doelen!

 18. Jasmijn

  Leuk om te lezen! Ik heb ook een aantal doelen voor mezelf opgeschreven. Een taart bakken ga ik er nog even aan toevoegen, want dat wil ik ook nog graag doen. Succes ermee!
  Jasmijn onlangs geplaatst…WAT ER OP MIJN WISHLIST STAATMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge