Blog

Deze uitdagingen ga ik in december 2014 aan

glamourKan jij geloven dat de laatste maand van 2014 is aangebroken? Ik vind het bizar snel gaan, het lijkt wel elk jaar sneller voorbij te vliegen, maar dat kan natuurlijk niet. 2014 zat vol hoogtepunten en ik hoop dit jaar ook stralend te kunnen afsluiten. Nu gaat dat in mijn geval elk jaar extra goed, omdat ik op de laatste dag van het jaar jarig ben. Yes, mocht je het nog niet weten: 31 december steken jullie altijd vuurwerk af voor… mij haha. Ook komen de kerstdagen eraan en wordt het kouder, ik ben benieuwd wat december voor ons in gedachten heeft. Mijn doelen voor deze nieuwe maand zet ik op een rij! Lees je mee?

Rijksmuseum
Het staat al heel lang op mijn wishlist om een keer het Rijksmuseum te bezoeken. Ik hoop dat in december deze wens uitkomt, we hebben al een datum geprikt dus er staat ons nog weinig in de weg om het daadwerkelijk te realiseren en ik ben zo benieuwd na alle verhalen! Ik ga er samen met Jord naartoe en misschien gaan mijn mama en broertje ook wel mee. Ik heb er zin in!

Zorgverzekering
Oh dit klinkt écht heel feestelijk en vrolijk not haha. Ik moet mij namelijk even in mijn zorgverzekering verdiepen en dit stel ik elke keer uit, maar dit moet doorgegeven worden voor het einde van het jaar dus ik móet hier echt even voor gaan zitten. Oh geen aantrekkelijke klus, maar wel belangrijk. Net als de administratie trouwens… Ik word al groen van het woord!

Gezondheid
Ik ga elke keer als iemand niest heel hard gezondheid schreeuwen, dat is een uitdaging! Haha eh nee, dat ga ik dus niet doen en ik bedoelde mijn eigen gezondheid verbeteren als het even kan voor in december. Misschien ben je er al van op de hoogte, maar het gaat niet zo goed met mijn gezondheid. Nah, eigenlijk gaat het helemaal niet zo lekker, maar ik focus mij hier niet graag op en ik vind het ook niet fijn om dit te benadrukken, want daar wordt niemand beter door. Wel doe ik er alles aan om met minder pijn 2014 uit te springen en huppelend 2015 in te gaan. Ik werk hard aan mijn gezondheid en heb momenteel alle tips die ik kan inzetten gerealiseerd, maar op dit moment is het effect ervan nog niet voelbaar. Het is echt een doel om door te blijven zetten en te blijven knokken om goed te herstellen (voor zover dat kan aangezien het chronisch is). Rust, een goede basis en een minder volle agenda moeten helpen en ik heb flink gas teruggenomen om tijd te nemen om te herstellen, niks voor mij maar ik hoop dat de dag gauw komt dat het weer wat beter gaat.

Mooie boeken lezen
December is altijd zo’n cozy maand en ik heb een prachtige stapel boeken om te lezen. Ik heb heel veel zin om deze te ontdekken en erin te duiken, pure ontspanning! Ik lees ook steeds meer als ik aan het reizen ben met OV, maar ik hoop in december nog meer mooie titels te kunnen lezen én deze met jullie te delen middels recensies.

De kerstboom opzetten
Yay, dat is een supergezellige uitdaging die ik graag met mijn vriend aan ga. Ik moest van Jord wachten tot na zijn verjaardag, eind november, dus daarna barst het versierfeest los. Maar ik kon het niet laten om ondertussen al naar de Action te gaan en de vensterbank te versieren met ‘kerstmeukies’. De kerstverlichting hangt hier ook al sinds eind oktober in de straat dus nu matchen we!

♧ Geheim Project
Ik ben momenteel bezig met een geheim project en oh wat zou ik daar graag meer over willen vertellen. Ik moet het nu eerst goed uitwerken en daar is tijd voor nodig, het zit nu nog voornamelijk in mijn hoofd. Ik hoop jullie er gauw meer over te kunnen vertellen, het is nog even spannend. Ik hou jullie op de hoogte!

Een bucket list maken voor 2015
Gewoon, omdat het kan! Het lijkt mij heel leuk om een bucket list te maken met grotere en kleine dromen die ik graag zou willen realiseren in het nieuwe jaar. Het is alleen al superleuk om hierover na te denken, maar ook om het op te schrijven en er aan het einde van een jaar op terug te blikken. Deze stel ik daarom nog graag op, nu schiet mij nog niet veel te binnen wat ik erop zou willen hebben… Behalve een keer paardrijden en een high tea verzorgen. Dat lijkt mij zo leuk!

♧ Genieten van mijn verjaardag en 2014 spetterend afsluiten
Dat is mijn allergrootste wens voor deze maand, ik hoop vooral een gezellige verjaardag en Oud & Nieuw te kunnen ervaren zonder drukte, maar wel in goede gezondheid. Het is elk jaar een groot feestje en nu vind ik het ook gezellig om het iets kleiner te vieren. Misschien bak ik wel een taartje (gelijk een goed voornemen haha), spelen we leuke spelletjes, gaan we gezellig uiteten, steken we wat vuurwerk af en dan ben ik het gelukkigste meisje (wow niet meer meisje eigenlijk, ik word stokoud!) op aarde. Als ik maar met lieve mensen ben, maar dat is stiekem dagelijks het geval.

Er ligt een prachtige maand voor je die je kunt vullen met geluk, warmte, vriendschap, liefde en mooie momenten. Zullen we december op die manier kleur geven?

Wat zou jij heel graag nog in december willen doen? En vinden jullie het leuk als ik twee artikelen per dag plaats? Ik ben benieuwd en hoor het graag!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.