Blog

Deze musthaves mogen niet ontbreken in mijn tas…

IMG_9433
Elke dag dragen wij vrouwen musthaves mee, niet zo’n beetje ook! Ik ben een ster in het verzamelen van essentials in mijn tas, waardoor deze zwaarder en zwaarder wordt totdat een workout in de sportschool te vergelijken is met het tillen van mijn tas. Je kunt mij uittekenen in een grijze tas van Guess, mijn bruine Cowboy-bag of mijn lichtblauwe tas van de Primark. Naast mijn portemonnee, sleutels, OV-kaart, agenda (!), pasje voor mijn werk en de lunch, zie je deze musthaves zeker terug in mijn tas!

Een boek – Natuurlijk tref je in mijn tas een goed boek aan, ik lees heel graag in het OV (zoals je hier ook kon lezen), maar de boeken wisselen bij mij heel snel. Dan is het een pittige thriller en dan weer een roman… En alle bijbehorende emoties vind ik te gek, het voelt zo bijzonder als een boek je kan raken. Love it! 

Geurtje – Yes, er zit standaard een lekker luchtje in mijn tas. Vaak is het een geurtje van Victoria Secret (lekker zoet, volwassen en vrolijk) of eentje van DKNY. Daar ben ik echt dol op! 

BB Powder van GOSH – Echt mijn held op het gebied van make-up, waarvan ik altijd hoop dat het oneindig qua product is, maar helaas zie ik de pan al nu ik het al iets langer gebruik. Ik ben echt dol op producten van GOSH, maar deze heeft echt een hele mooie toevoeging voor mijn huid (het werkt zó mooi egaliserend!) en ik ben er onwijs blij mee, nog geen micro-seconde spijt van gehad!

Pijnstillers – Tsja, deze moeten helaas ook altijd in mijn tas zitten, juist voor de zekerheid. Ik heb ze steeds minder nodig, maar het is altijd handig om ze bij de hand te hebben. Deze pijnstillers op de foto helpen mij extra goed, het is een pijnstiller tegen reumatische pijn (gewoon bij de Jumbo vandaan :) ). 

Oogschaduwpalette van Inglot – Ik ben er zo blij mee, de nude tinten zijn prachtig en je kunt er een hele klassieke, maar ook speelse en warme look mee creëren. Ik ben verliefd denk ik! En ook niet onbelangrijk, het zijn handige kleuren om je dag look net even een oppepper te geven.

Deskplanner – Hoera voor de Hema! Wat een briljante zet om een deskplanner op de markt te brengen, dit is echt zo handig. Heerlijk om af te vinken of leuke plannen te maken. En het is ook nog eens heel overzichtelijk, wat wil je nog meer?

Notitieboekje – Wat dacht je van een mooi notitieboekje? Heb je een leuk idee of fijne inspiratie? Wacht dan niet te lang, voordat het idee/ de mooie gedachte uit je hoofd is gegaan door afleiding. Hup, gauw opschrijven! Een pen (of drie) is trouwens daarom ook een musthave die je in mijn tas kunt vinden.  

Water – Drinken is echt een must en ik vergeet nog steeds echt heel vaak om te drinken. Hebben jullie dat ook regelmatig? Ik deel tips hoe je meer kunt drinken, deze hielpen mij al flink vooruit. Ook toen ik een Dopper aanschafte was dat zeker een vooruitgang, maar een lief Spa flesje dat klein en compact is, was ook erg handig. 

Zonnebril – Momenteel draag ik met veel plezier en liefde een Rayban in mijn tas met van die spiegelende glazen in de kleur oranje. Daar beleef ik nu al een jaar ontzettend veel plezier mee. 

Lipbalm van L’Occitane – Yes, ik kan niet meer zonder! Een heerlijke lipbalsem inclusief nude tint die de lippen kan voeden en beschermen. En meestal vind ik nog veel meer lippenbalsems in  mijn tas haha. Soort van mini verzameling als ik na een tijdje mijn tas wil her-organiseren, herkenbaar?

Wat mag niet ontbreken in jouw tas?

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.