Deze 11 ervaringen staan op mijn zomer bucket list 2015

Deze 11 ervaringen staan op mijn zomer bucket list 2015

10544267_727478584010778_999908918_n

Hoera, het is bijna zomer! Deze zomer gaan mijn vriend en ik niet weg op vakantie, maar blijven we doorwerken op kantoor. We hebben alsnog een prachtig vooruitzicht, want we gaan dit jaar nog genieten van Thailand. Maar dat betekent natuurlijk niet dat dit een boring zomer zal worden! In tegendeel;  11 ervaringen staan op mijn zomer bucket list 2015 en ik kan niet wachten om deze af te vinken!

♧ Een zandkasteel bouwen – Wat is er nou leuker dan in het zand ploeteren op je droomwoning inclusief schelpjes die dienen als ramen? Een zandkasteel mag niet ontbreken op dit fancy lijstje, deze zomer wordt het werkelijkheid! *Jord leest mee over mijn schouder en zegt dat een slotgracht niet mag ontbreken en biedt zich aan om deze te graven* 

♧ Een lange fietstocht maken (van minimaal 30 kilometer) – Hoe leuk is het om lekker op de fiets te stappen met broodjes, koekjes en wat drinken en in het zonnetje een flinke tocht te maken? Zo ontdek je de mooiste plekjes en kan je stoppen waar je wilt, superleuk!

♧ Nieuwegein verkennen – We zijn net verhuisd naar Nieuwegein en wonen in een ontzettend leuke en mooie wijk. Maar de omgeving van Nieuwegein kennen we eigenlijk nog helemaal niet. Tijd om erop uit te gaan, misschien zelfs op de fiets! En extra leuk? Onze vrienden wonen eindelijk lekker in de buurt, waardoor we zeker tochtjes met hen gaan maken. Zin in!

♧ 10 boeken uitlezen – Tien? Dat klinkt stiekem erg ambitieus, maar het gaat wel de hoogste tijd worden om deze heerlijke hobby weer op te pakken. Lekker in de tuin ontspannen met een goed verhaal en fluitende vogeltjes op de achtergrond. Love it! 

♧ Kano varen – Met vriendinnen proberen we al heel lang een kano-date te organiseren en deze zomer wordt het werkelijkheid. Tenminste, dat is wel echt het plan want nu staat het officieel ook op mijn bucket list! 

♧ Bbq’en met vrienden – Hoe relaxt is het om met vrienden in de avond te ontspannen, te lachen en lekker te eten? Bbq’en mag deze zomer echt niet ontbreken *krijgt nu al trek*

♧ Naar de kapper voor highlights en een vlot kapsel – Door het verhuizen ziet mijn haar er momenteel uit als een vogelnestje, waardoor het echt een must is om de kapper een bezoekje te brengen. Vrolijke highlights hier en daar en weer een fijn model; daarmee trotseer ik deze zomer! 

♧ De serie Suits afkijken – Want Harvey. Haha waarom zou ik hier nog verdere uitleg bij moeten zetten? 

♧ Spelletjesmarathon – De spelletjeskast wordt voller en voller en die trekken we dan ook een weekend lang met plezier open! Wie schuift er bij ons aan? 

♧ Naar de Efteling – Holle Bolle Gijs, Vila Volta, Vogel Rok… Deze zomer wil ik dolgraag naar de Efteling en natuurlijk mag een grote suikerspin die dag niet ontbreken!

De ondergaande zon bekijken aan het strand – Het strand is echt mijn favoriete plek waar ik ultiem kan genieten en ontspannen. En wat is er mooier dan na een broeierige zomerdag de zon zien zakken in de zee? *en probeer dat maar eens héél snel achterelkaar te zeggen*

Wat wil jij heel graag deze zomer gaan doen? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 35 reacties.

 1. Celeste

  Een prachtige bucketlist! Op die van mij staat ook het lezen van (veel) boeken. Door alle drukte kom ik er nu nauwelijks aan toe en dat vind ik hartstikke jammer. Tijd om daar verandering in te brengen dus. Suits, want ja inderdaad Harvey. Geen verdere uitleg nodig hahahaha.
  Celeste onlangs geplaatst…Tien bizarre eetgewoontesMy Profile

 2. Amy

  Wat een prachtige Bucket list heb je samengesteld! De Efteling staat absoluut ook op mijn lijstje.. Sterker nog, we hebben dit weekend op de valreep onze AH spaarkaarten ingewisseld voor een toegangsbewijs ;) Nu al zin in!
  Amy onlangs geplaatst…Review: Cover FX Mattifying PrimerMy Profile

 3. anouk

  Wat een leuke lijst! Ik woon in IJsselstein, dichtbij Nieuwegein in de buurt. Wat leuk! Misschien kom ik je wel eens tegen :)

 4. Marion

  Dat is een flinke lijst! Heerlijk! Mijn zomerbucketlist is leeg. Mijn ziekte verergerd bij hoge temperaturen. Hoe bedenk je het, hè? Ik ben dus meer van de winterbucketlist. Daar staat overigens de winterefteling op! Maar ik heb mijn lieve ouders een heerlijk ligbed gekregen voor in de tuin. Ik heb drie boeken klaar liggen (hé, das voor mij al heel veel hoor ;-) ) dus ik ga mij prima vermaken! Kom maar op met die zomer!
  Marion onlangs geplaatst…The Meaning Of My LifeMy Profile

 5. Mooie plannen! Dagje naar zee staat hier ook zeker op mijn lijst, wil ik het lezen weer oppakken en verder zien we wel! Veel plezier met het ontdekken van jullie stad
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Leven in volle aandachtMy Profile

 6. Esther

  Kano varen lijkt me ook super leuk om te doen! Gelukkig staan een tripje naar de Efteling al gepland, want daar kan ik ook niet zonder :-)
  Esther onlangs geplaatst…25 keer zomer inspiratieMy Profile

 7. Evelien

  Leuke bucketlist! Aan kanovaren heb ik een beetje een ’trauma’, haha. Vorig jaar ging ik voor het eerst in mijn leven kanovaren, samen met de kinderen uit mijn klas. Ik zat met 2 kinderen die wel wilden roeien. Dit ging helemaal mis. We voeren de verkeerde kant op, sloegen om, waardoor wij nat waren en de boot vol met water zater, wat we er niet uit kregen. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en achteraf kan ik er alleen maar hard om lachen.
  Evelien onlangs geplaatst…MTVxILFB BlogfairMy Profile

 8. Frauke

  Hele leuke lijst! En je hebt me geïnspireerd, ik sla deze even op. Veel dingen wil ik ook doen! Zoals fietsen, de barbecue (duh!) en lezen. Fijn trouwens dat jullie nu dichterbij jullie vrienden wonen, lijkt me toch wel handig en gezellig. En het vooruitzicht op een prachtige reis compenseert het werken vast wel! X
  Frauke onlangs geplaatst…Mijn make-uptafelMy Profile

 9. Danielle

  Super leuke lijst met leuke dingen! Behalve het fietsen dan… ik ben een van de weinige Amsterdammers zonder fiets, ik haat fietsen werkelijk zo erg. Een stuk ijzer mee sleuren om jezelf voort te bewegen.. vreselijk vind ik het!
  Danielle onlangs geplaatst…Weekly update| Week 23 – En we gaan weer lopenMy Profile

 10. Iris

  Jaaa bordspellen! Kolonisten van Catan en Monopoly, ik ben van de partij!

 11. Anouk

  Ahh heerlijk lijstje! Zo fijn al deze dingen. Ik doe zeker mee met het zomerkapsel (want hard nodig!), boeken lezen, fietsen en barbecuen. En dat zandkasteel is stiekem ook wel erg leuk!
  Anouk onlangs geplaatst…10x Happy momentsMy Profile

 12. Xaviera

  Mooie lijst heb je gemaakt! Heel fijn dat jullie vrienden nu dichtbij wonen. De ondergaande zon op het strand bewonderen wil ik ook gaan doen. En met een beetje geluk zal dat in Brighton (Engeland) zijn!
  Xaviera onlangs geplaatst…New pathMy Profile

 13. Ik wil vooral wat vrije dagen, om lekker wakker te worden en dan gewoon een dag te kunnen doen waar ik op dat moment zin in heb, zo zou ik graag een keer een stuk gaan fietsen en dan ergens in een weiland aan het water lekker willen picknicken.

  Ik heb nog wat festivals op de planning staan en een midweek Brugge, maar iets simpels als een lekker fietstochtje, daar verlang ik eigenlijk ook wel naar :)
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Weekend festival| IntentsMy Profile

 14. Jennifer

  Leuke bucketlist! Ik denk dat ik er eentje maak voor mij en mijn zoontje!
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 49My Profile

 15. Jessica

  Ik kan ook zo ontzettend genieten van spelletjes spelen! Onze kast puilt zo uit met leuke spelletjes dat we ze er nu zelfs onder schuiven haha. En als vrienden langs komen om gezellig spelletjes te spelen is het zo plots drie uur ’s nachts. Heerlijk :D
  Jessica onlangs geplaatst…Filmrecensie | Project T (Tomorrowland)My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge