Blog

Deze 11 ervaringen staan op mijn zomer bucket list 2015

10544267_727478584010778_999908918_n

Hoera, het is bijna zomer! Deze zomer gaan mijn vriend en ik niet weg op vakantie, maar blijven we doorwerken op kantoor. We hebben alsnog een prachtig vooruitzicht, want we gaan dit jaar nog genieten van Thailand. Maar dat betekent natuurlijk niet dat dit een boring zomer zal worden! In tegendeel;  11 ervaringen staan op mijn zomer bucket list 2015 en ik kan niet wachten om deze af te vinken!

♧ Een zandkasteel bouwen – Wat is er nou leuker dan in het zand ploeteren op je droomwoning inclusief schelpjes die dienen als ramen? Een zandkasteel mag niet ontbreken op dit fancy lijstje, deze zomer wordt het werkelijkheid! *Jord leest mee over mijn schouder en zegt dat een slotgracht niet mag ontbreken en biedt zich aan om deze te graven* 

♧ Een lange fietstocht maken (van minimaal 30 kilometer) – Hoe leuk is het om lekker op de fiets te stappen met broodjes, koekjes en wat drinken en in het zonnetje een flinke tocht te maken? Zo ontdek je de mooiste plekjes en kan je stoppen waar je wilt, superleuk!

♧ Nieuwegein verkennen – We zijn net verhuisd naar Nieuwegein en wonen in een ontzettend leuke en mooie wijk. Maar de omgeving van Nieuwegein kennen we eigenlijk nog helemaal niet. Tijd om erop uit te gaan, misschien zelfs op de fiets! En extra leuk? Onze vrienden wonen eindelijk lekker in de buurt, waardoor we zeker tochtjes met hen gaan maken. Zin in!

♧ 10 boeken uitlezen – Tien? Dat klinkt stiekem erg ambitieus, maar het gaat wel de hoogste tijd worden om deze heerlijke hobby weer op te pakken. Lekker in de tuin ontspannen met een goed verhaal en fluitende vogeltjes op de achtergrond. Love it! 

♧ Kano varen – Met vriendinnen proberen we al heel lang een kano-date te organiseren en deze zomer wordt het werkelijkheid. Tenminste, dat is wel echt het plan want nu staat het officieel ook op mijn bucket list! 

♧ Bbq’en met vrienden – Hoe relaxt is het om met vrienden in de avond te ontspannen, te lachen en lekker te eten? Bbq’en mag deze zomer echt niet ontbreken *krijgt nu al trek*

♧ Naar de kapper voor highlights en een vlot kapsel – Door het verhuizen ziet mijn haar er momenteel uit als een vogelnestje, waardoor het echt een must is om de kapper een bezoekje te brengen. Vrolijke highlights hier en daar en weer een fijn model; daarmee trotseer ik deze zomer! 

♧ De serie Suits afkijken – Want Harvey. Haha waarom zou ik hier nog verdere uitleg bij moeten zetten? 

♧ Spelletjesmarathon – De spelletjeskast wordt voller en voller en die trekken we dan ook een weekend lang met plezier open! Wie schuift er bij ons aan? 

♧ Naar de Efteling – Holle Bolle Gijs, Vila Volta, Vogel Rok… Deze zomer wil ik dolgraag naar de Efteling en natuurlijk mag een grote suikerspin die dag niet ontbreken!

De ondergaande zon bekijken aan het strand – Het strand is echt mijn favoriete plek waar ik ultiem kan genieten en ontspannen. En wat is er mooier dan na een broeierige zomerdag de zon zien zakken in de zee? *en probeer dat maar eens héél snel achterelkaar te zeggen*

Wat wil jij heel graag deze zomer gaan doen? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.