Blog

De nieuwe maand juni – Zonnige dagen en creatieve flow

pluk_de_dag_by_dagmar_valerie

Lieve allemaal, ik hoop van harte dat je een goede tijd achter de rug hebt waarin je gezond mocht blijven met jouw dierbaren. En dat het een tijd mocht zijn waarin je de flow hebt kunnen vinden om met de nieuwe maatregelen en bijbehorende aanpassingen om te gaan. De maand mei ligt achter ons en juni is begonnen; de zonnige dagen stralen ons tegemoet en ik kan niet wachten om te ontdekken wat deze maand ons gaat brengen. Verheug jij je op juni?

Op 10 juni 2016 stapten we in het huwelijksbootje. Dit jaar vieren we dat we vier jaar getrouwd zijn met z’n vieren! We hoopten er een traditie van te maken om jaarlijks op deze datum in het buitenland te zijn, maar dit jaar loopt dat toch iets anders. Daarom geven we er een homecation draai aan door lekker te eten en een spelletjesavond te doen. De ultieme datenight, maar dan vanuit de tuin. De komende periode hopen we van de stralende dagen te genieten en veel te blijven bewegen met de boys. Omdat we veel buiten zijn, heeft Lucas inmiddels hartstikke blonde lokken gekregen zo leuk om te zien! We zijn echte geluksvogels met zo’n heerlijke tuin en deze werd afgelopen weekend goed aangepakt, zodat alles weer voldoende ruimte krijgt om goed te groeien.

In deze maand ga ik aan de slag om wat meer de balans te vinden tussen het moederschap, het werken en mijzelf. De ene dag gaat het makkelijker dan de andere dag, maar ik vind het tot nu toe met twee kids bijzonder soepel verlopen. We hebben een fijne flow te pakken waarin we goed slapen en eten, schoon zijn en genieten van een opgeruimd huis. We maken plezier en creëren waardevolle herinneringen. Wat wil een mens nog meer? Jord kan zich focussen op zijn werk en ik pak mijn werkzaamheden tussendoor op, dat gaat ook steeds beter. Ook heb ik veel zin om te schrijven en te illustreren. Ongelooflijk dat we al 10 weken trotse ouders zijn van twee lieve jongens! Ik geef al 10 weken borstvoeding en ook dat had ik niet voor mogelijk gehouden. We hopen deze positieve lijn vast te kunnen houden en we zijn dankbaar voor elke dag dat het zo voorspoedig mag verlopen.

We verheugen ons op deze nieuwe maand en ik gun je van harte toe dat je mag doen waar je energie van krijgt. Dat is extra belangrijk in deze tijd waarin we naar het nieuwe normaal toegroeien als samenleving. Het wordt een andere zomer dan anders, maar hopelijk kan je elke dag iets doen waar je blij van wordt. Het zijn de kleine geluksmomenten die de dag zo fijn maken. Warme zonnestralen die tussen de gordijnen glippen, een verfrissend ijsje, een complimentje, een vers bed, fluitende vogeltjes… Geniet ervan en pluk de dag!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.