Blog

De lente van 2019 stond in het teken van…

wandelschoenen Bristol

Heel veel moois! De lente van 2019 was er eentje waarin we heel veel herinneringen hebben gemaakt waar we met veel plezier aan terugdenken. We hebben veel gezellige momenten beleefd met lieve vrienden en familie, leuke uitstapjes gemaakt, vakantie gevierd, genoten van elkaar en ons huis. We hebben flinke stappen gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en sprongen mogen maken in onze carrières. We verheugen ons ontzettend op alle fijne momenten die de zomer ons mag brengen, maar nog even blikken we terug naar deze liefdevolle en leuke lente. Lees je mee? En denk ondertussen even na over de volgende vraag; wat heeft deze lente je gegeven?

De zoektocht naar nieuwe wandelschoenen

Met de vakantie in Oostenrijk in het vooruitzicht, verheugde ik mij er ontzettend op om nieuwe én goede wandelschoenen aan te schaffen die ik er kon gebruiken voor de geplande wandeltochten. We houden ontzettend van bergen en genieten als gezin van mooie wandelingen. De zoektocht naar de juiste schoenen werd op een gegeven moment écht een ding, want ik kon nergens fijne wandelschoenen vinden waar ik blij van werd. De schoenen zaten niet goed, niet comfortabel of mijn Nikes zaten simpelweg lekkerder. Ik had als vereiste dat de wandelschoenen licht van gewicht zouden zijn en uiteindelijk – na 1001 shoppogingen – slaagde ik bij… Bristol! Yes, ik was er niet van op de hoogte dat Bristol ook een wandelschoenen collectie heeft. Ze hebben diverse soorten, maten en kleuren. De prijzen zijn zeer betaalbaar en de roze schoenen van mij waren lichtgewicht wandelschoenen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren, zodat je de juiste schoenen aanschaft voor de wandelingen die je wenst te maken. Ik wist dat we dit jaar niet zulke lange hikes gingen maken, vandaar dat deze betaalbare schoenen zeer geschikt waren. We hebben mooie herinneringen gemaakt als gezin in het zonnige Oostenrijk en de eerste kilometers met deze schoenen zitten erop! Het was een onvergetelijke vakantie in Oostenrijk!

Stedentrip naar Londen

Ik ging op stedentrip naar Londen en wat was het een feestje om met Anne deze reis te maken! We hebben elke minuut benut met gezelligheid, bezienswaardigheden, lekker eten, veel kilometers, relaxen in het park en mooie gesprekken. De stedentrip was kort, maar krachtig; ik kijk er met veel liefde en plezier op terug. Alleen al het hotel was waanzinnig mooi en het uitzicht was indrukwekkend. Yes, ik geniet nog helemaal na dankzij de foto’s die we hebben gemaakt. Mag ik terug, please?!

Lucas is 2,5 jaar geworden

Ons lieve mannetje is 2,5 jaar geworden én we zijn al 30 maanden ouders! Lucas is een heel lief mannetje die mij lekker fit weet te houden met zijn actieve, nieuwsgierige, vrolijke en leergierige houding. Hij is echt ons alles en we houden oneindig van hem. Wat een mijlpaal dat hij elke dag meer en meer kan. Heel bijzonder om deze ontwikkelingen mee te mogen maken en we zijn ongelooflijk trots op ons lieve vriendje. Op naar een geweldige zomer vol plezier met elkaar!

Mooie opdrachten en projecten

Als interim marketeer ben ik tijdelijk werkzaam op het hoofdkantoor van SPORT 2000 in Leusden. Ik versterk er momenteel het marketingteam en werk aan campagnes en projecten voor toonaangevende (sport)merken. Ook mocht ik veel ambitieuze en inspirerende ondernemers ondersteunen als coach of werkte ik met hen aan teksten voor on- en offline uitingen. Afgelopen kwartaal werkte ik veel en had ik te gekke opdrachten, de komende zomer staat er een nieuw mooi en groots project op mij te wachten waar ik mij graag in wil onderdompelen. Ik wil namelijk heel graag meer illustreren.

Illustreren met aquarel

Zoals je misschien af en toe op mijn Instagram voorbij ziet komen, haal ik veel energie uit het werken met aquarel en het creëren en illustreren. Het geeft rust, ruimte, ontspanning en ik heb het gevoel dat nu mijn tijd is om hier meer mee te doen. Na het lezen van schoolrapporten van vroeger dat ik als klein meisje ook al zoveel plezier mocht beleven tijdens het tekenen en schilderen, leek het mij geweldig om het weer te proberen. Er is een wereld voor mij open gegaan na het volgen van enkele inspirerende workshops en ik verheug mij erop om mijzelf uit te dagen met het illustreren. Ik vertel er met veel liefde gauw meer over, ik kan niet wachten om deze zomer lekker creatief aan de slag te gaan.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen wat voor fijne momenten deze lente mij heeft gegeven. Naast bovenstaande zijn er zoveel dankbaarheidsmomentjes die ik koester die ik de afgelopen maanden mocht ervaren; het zijn er teveel om op te noemen. Klein en groot geluk kwam op ons pad en we hingen de slingers op tijdens deze feestelijke momenten.

Wat heeft de lente jou voor moois gegeven aan inzichten en herinneringen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.