De cadeautjes die ik van Sinterklaas kreeg

De cadeautjes die ik van Sinterklaas kreeg

Sinterklaas
Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Terwijl ik nog zo had gezegd het dit jaar te minderen, hebben we alsnog méga gesinterklaasd (bij deze is het een werkwoord haha). Eerst kwamen er vriendinnetjes langs en heb ik voor Sinterklaas gespeeld en deze week kwam Sinterklaas ook nog 3 keer bij mij langs, hij was gewoon niet weg te slaan! En ik ben heel erg verwend, kijken jullie mee naar mijn cadeautjes?

Hartjas badjas
Al 22 jaar leef ik zonder een fluffy badjas, maar daar heeft Sinterklaas verandering in gebracht. Ook ik kan nu heerlijk in het weekend met slofjes, warme thee en een goed boek mijzelf in fluffiness hullen. Hoera! En de badjas is ook nog eens heel girly, inclusief hartjes. Me so happy!

De kolonisten van Catan
Aangezien spellen heel duur zijn, koos ik voor een goedkopere variant omdat ik echt een spelletjes freak ben. De kolonisten van Catan in de vorm van het kaartspel leek mij daarom extra leuk voor op mijn verlanglijstje en ik ben heel dankbaar dat Sint mij deze heeft gegeven. Deze variant duurt niet zo lang, dus precies genoeg om mijn vriend te vragen ‘even’ een potje te doen. En dan verliest hij dus komt er revanche en dan laat ik hem winnen en staan we gelijk dus moeten we nog een potje spelen etc. etc. applaus voor deze goede tactiek! Dankjewel, heel lief.

Beker 
Yay, je kunt nooit genoeg bekers hebben om liters thee uit te kunnen drinken! En aangezien ik een echte theemuts ben en hier ontzettend van kan genieten, had Sint het bij het rechte eind om mij een mooie mok te geven. Volgend jaar vraag ik denk ik een nieuwe kast om al mijn kopjes en bekers in te bewaren haha, oeps!

Zakdoekjes
Sint kent mij echt te goed, volgens het gedicht had ik deze zakdoekjes nodig om de tranen van het lachen eindelijk te deppen. Deze kreeg ik van mijn collega (net als de beker en de Vogue) en we hebben regelmatig (lees: dagelijks!) wel de slappe lach dus die buikspieren van mij worden goed getraind. Hoezo naar de sportschool als je ook het resultaat kunt bereiken met flinke lachsessies?

Vogue (december)
Yay, als tijdschriftenjunkie word ik helemaal wild van alle heerlijke feestdagen specials. Het liefst slaap ik in de schappen waar al die bloedmooie magazines liggen, maar dat schijnt niet heel comfortabel te liggen (de bron wil graag anoniem blijven). Daarom werd ik extra gelukkig toen ik de december editie van Vogue kreeg, wat een geluksvogel ben ik toch! Dankjewel modieuze Sinterklaas!

Bonsai boompjes
De allergrootste verrassing kwam van de derde Sinterklaas die onze vriendengroep na een geslaagde sushi-sessie bezocht. Het stond namelijk niet op mijn verlanglijstje en ik heb het ook nooit iemand (behalve mijn mama, want zij weet geloof ik 99,9% van mij) verteld dat ik heel graag een bonsai boompje zou willen onderhouden. Op Bonsai boompjes staat een datum wanneer deze gezaaid is en ze kunnen erg oud worden, het leek mij daarom serieus al vanaf mijn tiende te gek om een bonsai boompje te hebben die net zo oud zou zijn als ik. Ik vond het toen ook al prima als deze rond de 31e van december gezaaid zou zijn, maar ik ben er nooit eentje tegen gekomen in al die jaren dat ik met een vreemde tik door alle tuincentra de kaartjes van de bonsaiboompjes afstruinde opzoek naar mijn geluksboompje.

En toen kwam Sinterklaas! Hoe hij het wist, is mij nog steeds een raadsel omdat zelfs mijn vriend niet afwist van deze maffe tik van mij, maar ik kreeg zaadjes van Bonsai boompjes die ik zelf kan zaaien! En aangezien ik de 31e van december jarig ben, ga ik deze dan planten en ik ben heel erg nieuwsgierig wat eruit komt, wat een geweldige verrassing!

Hebben jullie ook Sinterklaas gevierd? En heb je leuks in je schoen gekregen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 65 reacties.

 1. Bente

  Ik heb gisteren heel uitgebreid Sinterklaas gevierd en ik ben echt enorm verwend! Heel blij met mijn leuke cadeautjes :) JIj hebt ook leuke dingen gekregen!
  Bente onlangs geplaatst…Alleen de cadeautjes nogMy Profile

 2. Bonsai boompjes, daar zeg je wat! Wil ik ook wel eens proberen als nieuwe poging om plantjes levende te houden.

  1. Dagmar Valerie

   Haha het schijnt nog een heel karwei te zijn, maar dat maakt het niet minder leuk :D

 3. Bianca

  wat een prachtige cadeaus! ik vind die december specials van tijdschriften ook zo leuk! in december koop ik altijd een stuk meer tijdschriften als gewoonlijk, gewoon omdat de specials het allerleukst zijn!
  Bianca onlangs geplaatst…My Little Christmas TreeMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Jaaa daar geniet ik ook zo van! Heerlijk is dat vol feest <3

  1. Dagmar Valerie

   Ik zal het vragen aan de Sint, maar ik weet niet of hij het gaat verklappen. Ik zwem even naar Spanje <3

 4. Esther

  Ik heb ook een badjas gekregen, toevallig! Zo’n boompje klinkt nieuw in m’n horen maar lijkt me heel cool :)
  Esther onlangs geplaatst…SchoenenstashMy Profile

 5. Anneleen

  Oh wat bijzonder zo’n bonsai boompje! Die mok lijkt me erg mooi! Leuke cadeautjes!

 6. Evelien

  Leuke cadeaus! Dat Bonsaiboompje is cool. Ik heb zelf ook een badjas met hartjes, zo cute en lekker warm. Geniet van je cadeaus <3
  Evelien onlangs geplaatst…DIY: KerststolpMy Profile

 7. Leuke cadeautjes heb je gekregen. Die badjas is wel super. Ik heb zelf ook geen super fluffy badjas…. en dat kan dus echt niet. Ikzelf heb geen sinterklaas gevierd dit jaar, maar kerst gaat wel groots aangepakt worden. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Sabon – Lavender Apple Body ScrubMy Profile

 8. Fleur

  Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen, de sint heeft je goed verwend!
  Het kaart spel van Kolonisten lijkt mij ook erg leuk!

 9. Deisy

  Wat een leuke spulletjes heb je allemaal gekregen: je hebt goed gesinterklaasd ;-) ! Leuk van dat bonsai boompje: lijkt mij ook echt een leuk project om te doen… Hou je ons op de hoogte: ik ben zo benieuwd hihi.. X
  Deisy onlangs geplaatst…Terugblik op mijn afgelopen jaar (2014)My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja goed idee! Ik ga vanaf de 31e zaaien en ik ben benieuwd wat eruit zal komen :) Keep you updated!

 10. Alexandra

  Wat een leuke cadeautjes! Is die badjas van V&D? Dan heb ik namelijk dezelfde in het wit, hij is fijn! :)

  xx Alex
  Alexandra onlangs geplaatst…Happy Moments #5My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah verdorie! Hoe kan hij nou zo’n topper met hart van goud overslaan? Ik vraag of hij met boot en al kan omkeren <3

 11. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Die badjas lijkt me zo lekker zacht! Ik heb ook twee leuke cadeautjes gekregen: de dvdbox van PLL seizoen 1-4 en het gezelschapsspelletje Time’s Up, superleuk! :-)
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Room tour: Christmas make-overMy Profile

 12. Lin van de Werf

  Leuke cadeaus! Zelf heb ik geen sinterklaas gevierd helaas…

Geef een antwoord

CommentLuv badge