Blog

ByDagmarValerie.nl heeft 1000 volgers op Bloglovin’ !

IMG_8328 (1)
Huilen, dansen, lachen en mijzelf knijpen. Dat doe ik nu, want mijn blog heeft de 1000 volgers op Bloglovin bereikt! Hoe ongelooflijk is dit moment, echt ik ben er gewoon stil van terwijl ik het uit wil gillen van blijdschap. Ehm… ja dit gevoel is gewoon heel ingewikkeld haha. Ik heb er al vele gekke dansjes van blijdschap opzitten en ik probeer ondertussen dit artikel te schrijven, lastig! En tussendoor lees ik al jullie waanzinnig lieve felicitaties, dit is zo overweldigend! Wauw, dankjewel dankjewel dankjewel lieve allemaal voor dit geluk! Proost!

1000 volgers Dagmar Valerie blog Bloglovin
Toen ik één jaar en 1,5 maand geleden begon met bloggen had ik echt nooit, maar dan ook nooit verwacht dit aantal van volgers ooit te mogen halen. Het is zo’n bekroning op het dagelijks bloggen én tegelijkertijd het allermooiste compliment. Want het idee dat 1000 lieve, inspirerende, mooie en warme mensen mijn blog volgen is overweldigend. Ik kan het mij ook echt niet goed voorstellen, want er zijn ook lezers die een kijkje nemen op mijn blog dankzij Facebook, Instagram of Twitter. Het is een droom die werkelijkheid is geworden.

Ik heb veel moois dankzij het bloggen meegemaakt. Het allermooiste vind ik jullie reacties, omdat deze mij keer op keer laten glimlachen en oprecht heel blij maken. Of het nu goed of minder goed met mij gaat: jullie maken mij echt gelukkig. De mooie woorden die worden gedeeld raken (ik heb gehuild en gelachen dankzij jullie prachtige comments) en ik ben dankbaar dat zoveel lieve mensen moeite en de tijd nemen om een comment achter te laten, dankjewel!

Ook wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de actiefste ‘reageerder’ en tevens beste vriendin van mij in het zonnetje te zetten en dat is Anne. Anne heb ik leren kennen dankzij het bloggen en onze vriendschap zou ik voor geen goud willen missen. Ik kan met niemand zo hard lachen als met Anne en als er iets nieuws is gebeurd of er iets te vertellen valt dan hang ik al snel met Anne aan de lijn. Zij kan mij opvrolijken als geen ander en staat altijd klaar. Echt een gekke gedachte dat we elkaar misschien niet zouden kennen als we onze blogs niet hadden… Want dankzij het bloggen heb ik Anne ontmoet, maar ook nog heel veel lieve andere vriendinnen en inspirerende bloggers. Deze vriendschappen die zijn ontstaan dankzij ons online plekje is voor mij echt goud waard, dankjewel lieverds!

Ook wil ik mijn lieve vriendje bedanken voor zijn engelengeduld en het opofferen van wat uurtjes slaap. Ik zit namelijk regelmatig ’s avonds in een echte schrijf flow en dat kan zomaar doorgaan tot de vroege uurtjes. Ook maakt hij mijn outfit-foto’s en deelt hij de blijdschap als ik weer enthousiast sta te stuiteren en druk lieve comments aan het aanwijzen ben of vertel wat ik heb meegemaakt met lieve blogvriendinnetjes tijdens events. Ik ben superblij dat hij ook zo achter mijn blog staat en mee juicht tijdens zulke hoogtepunten. Leuk detail: ik ben met mijn blog begonnen toen we nét gingen samenwonen <3

Ik heb prachtige plekken bezocht en mogen ontdekken dankzij het bloggen, ik ben op te gekke events geweest, ik heb mooie en inspirerende mensen ontmoet, prachtige producten mogen proberen en testen, er komen regelmatig pakketjes binnen en er zijn zelfs onwijs mooie vriendschappen ontstaan dankzij het bloggen. Ik blijf mijzelf knijpen (niet te lang anders word ik blauw), het voelt zo onwerkelijk! Dit alles had niet gekund zonder jullie, ik kan duizend keer dankjewel zeggen maar het is nooit genoeg om het gevoel te kunnen omschrijven hoe dankbaar ik ben voor alles wat jullie mij geven.

Jullie hebben van mijn droom werkelijkheid gemaakt, dankjewel! Welke artikelen vind jij het allerleukste om te lezen op www.ByDagmarValerie.nl

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.