Blog

Budget cadeau inspiratie onder de €10 voor haar

collage sinterklaas inspiratie
Zie ginds komt de stoomboot… Oh lekker uit Spanje! Ik hoop dat ik mee terug mag, want die warmte zou heerlijk zijn haha. Ik heb een dilemma, elk jaar is het weer hetzelfde (Sinterklaas)liedje en kan ik echt niks verzinnen voor in mijn schoen. De verlanglijstjes middels het online lootjes trekken (wij doen het elk jaar via lootjestrekken.nl) kijken mij woest aan, omdat ik er ongeopend langs scroll. Ook dit jaar is het dus weer een ramp, maar mijn hersenen kraakten erop los en nu heb ik alsnog fijne inspiratie opgedaan met leuke tips voor jullie. Kijk je mee naar de cadeau inspiratie onder de tien euro?Mama-Sinterklaas verraste ons, Jord en mij, al met heerlijke letters voor in de schoen en natuurlijk hebben deze het einde van de dag niet gehaald oeps! En ik vind chocoladeletters echt een plaatje. Op naar de cadeau inspiratie!

♧ Voor jou – Jojo Moyes
Voor jou geschreven door Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank. Ik huil niet snel door boeken of films, maar in een drukke bus heb ik flink staan snikken en ik kon niet meer stoppen. Deze heerlijke roman is voor iedereen die genoot van films als Intouchables en werd door De Standaard tot dé feelgoodroman van het jaar uitgeroepen. Daar sluit ik mij graag bij aan, het is echt een prachtig boek en nu extra voordelig voor tien euro, ideaal voor in de schoen! Je kunt het boek via Boekenwereld bestellen.

♧ Infinity oorbellen 
Scoor je als Sinterklaas niet altijd punten als je een mooi sieraad geeft? Oorbellen zijn heel erg leuk, maar dan moet je wel zeker weten dat de persoon in kwestie gaatjes heeft. En kijk gelijk even of er dan voornamelijk gouden of zilveren sieraden door haar worden gedragen. Een ketting of armband zijn ook altijd leuk om te geven. Een ring al helemaal, maar dit is nog altijd wat ingewikkelder in verband met de maat. De infinity oorbellen zijn via Bol.com te koop voor twaalf euro en ik geloof dat ik bijna dezelfde ook in het goud heb gezien bij de Primark.

♧ Body Cream lotion van Ritzo Cosmetics
Naast de fijne werking vind ik de lotion vooral echt een feestje om te gebruiken, omdat het een subtiele glitter achterlaat. Vaak vind ik dit juist storend bij producten, maar dit is zo subtiel dat het echt een vrolijk feestje is voor op het lichaam. Ik gebruik de lotion graag na het douchen en ik ben erg tevreden over het effect. En de verzendkosten bij Ritzo Cosmetics zijn gratis! Mocht je nieuwsgierig zijn, ik heb er in deze review (klik hier) meer over verteld.

♧ Chelsea boots
Als ik een schoen zou uitkiezen die ik in 2015 zou kunnen zetten (ja, ik loop een beetje op de feiten vooruit) dan kies ik toch voor de Chelsea boots, echte beauties zijn het. Ik vind deze boots elegant, vrouwelijk, maar ze zitten ook lekker comfortabel en je kunt er makkelijk een hele dag op lopen. Klinkt als een perfecte schoen nietwaar? Maar Sinterklaas moet nog flink sparen mocht hij mij deze willen geven. Een schoen in de schoen als cadeau!

♧ Geschenkset Yves Rocher
Hoe leuk is het om met mooie en kwalitatief goede producten in aanraking te komen die ook nog eens heel toegankelijk zijn in de prijs? Ik kan daar heel erg blij van worden. Zo heb ik pas het merk Yves Rocher ontdekt en ik ben er nu al heel erg over te spreken. Een geschenkset zwarte vruchten valt zelfs binnen je budget! En wil je nog iets feestelijkers? Kies dan voor de glitter douchegel, dan wordt elke douchebeurt een party!

 Blond Amsterdam beker xl
Met een beker van Blond Amsterdam kan je mij altijd blij maken. Ik ben een echte theeliefhebber en kan daarom ook extra genieten van een grote XL beker, zodat ik niet steeds thee moet zetten. Stel je voor dat ik steeds van de bank moet opstaan, wat een moeite (haha, was ik in mijn vorige leven niet toevallig een luiaard?)…

♧ Vogue
Een mooi magazine dat je met veel plezier láng op tafel laat liggen. Of op je nachtkastje, in de woonkamer, in je tas, in de keuken, alleen in de douche wordt het minder praktisch. Je begrijpt inmiddels wel dat ik erg fan ben van het blad haha. Ik ben een echte tijdschriften junkie en spaar mooie bladen, zo ook de Vogue. Ik kan er volop van genieten en elk jaar staat de nieuwste editie op mijn verlanglijstje. Je kunt het decembernummer nu zelfs met Vogue-muts bestellen en dan ben je nog binnen het budget gebleven, superleuk om te geven én te ontvangen!

♧ Bioscoopbon
Een bioscoopbon geven is een heel gezellig idee en wellicht kan je zelfs samen gaan! Ik heb nog niemand ontmoet die echt een hekel heeft aan films en het kan als een ontspannen avondje uit worden ingezet. Extra attent van Sinterklaas! Meer over de bioscoopbon kan je hier lezen.

♧ Garden of Eden Sleek palette
Hoe ideaal is het dat de Sleek palettes onder de tien euro zijn? Dat is toch het perfecte schoencadeautje? Op mijn wishlist staat nog altijd het prachtige Garden of Eden palette, met de mooie groene en bruine tinten die heel goed bij mijn ogen te combineren zijn. Op een dag…

Wat vraag jij dit jaar voor in je schoen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.