Bucket list en goede voornemens 2016
Wat is de jungle met haar watervallen hier toch prachtig! Chiang Mai is echt een feestje om te mogen verblijven en ik ben sneller van Thailand gaan houden dan ik had verwacht ❤️ Help, ik wil niet meer terug! Extra genieten ☀️ #happy #love #thailand #travel #chiangmai #summer #sun #explore #world

Bucket list en goede voornemens 2016

Een nieuw jaar vol kansen ligt voor ons klaar om kleur te geven. En daar heb ik ontzettend veel zin in! 2015 was een jaar vol mooie momenten en ik heb al eerder gezegd dat het een tikkeltje lastig gaat worden om dit onvergetelijke topjaar te overtreffen. Van onze verloving tot ons eerste huis, een vast contract en prachtige reizen… Geweldig! We hebben onwijs hard gewerkt in de tussentijd, maar mochten ook ultiem genieten en dat hebben we dubbel en dwars gedaan. En nu is het tijd voor een fris jaar, ik ben 24 geworden en 2016 is aangebroken. What’s next? Ik vertel je wat er op mijn bucket list staat en wat mijn goede voornemens zijn voor 2016. Of dat gaat lukken? De tijd zal het leren!

Ja, ik wil! – 2016 wordt het jaar waarin Jord en ik gaan trouwen! We kunnen stiekem niet wachten en hebben ontzettend veel zin in deze mooie dag. We zijn al volop bezig met plannen en organiseren en eigenlijk gaan we als een speer. Natuurlijk staat dit bovenaan onze bucket list, een dag die we nooit meer gaan vergeten. Can’t wait!

Fit – Tijd om weer lekker aan de slag te gaan met bewegen en een fit lichaam krijgen. Ik moet natuurlijk wel straks in de witte jurk passen waar ik vroeger al van droomde. En extra handig lijkt mij ook dat ik het feest goed zal volhouden, daar is wel even een betere conditie voor nodig. Met de bruiloft als ultieme stok achter de deur hoop ik lekker fit 2016 door te dansen/jumpen/hardlopen/ squatten/ alles-wat-maar-fit-maakt-yay! Tijd om healthy aan de slag te gaan!

Euromast – Ik kan niet goed omschrijven waarom ik zo graag specifiek de Euromast op zou willen, maar het lijkt mij een hele mooie ervaring met een prachtig uitzicht. Echt iets wat ik dit jaar hoop te doen!

Kopenhagen – Hoe vol en indrukwekkend 2015 was qua reisjes, zo leeg ligt 2016 nu nog voor ons. We hebben nog niks gepland qua plekken die we gaan bezichtigen en bewonderen, maar Kopenhagen staat heel hoog op mijn wishlist en ik hoop dit jaar deze prachtige stad te mogen bekijken. Zin in!

52 boeken lezen – Het afgelopen jaar heb ik mijzelf overtroffen wat lezen betreft, wat heb ik daar ontzettend van genoten! Ik las 39 boeken uit en beleefde daar echt veel plezier door. Eindelijk even dat momentje voor mijzelf en helemaal ontspannen… Perfect! Dit jaar ga ik voor de méga uitdaging (voor mij echt een flinke challenge, maar ik heb er zin in) om een boek per week te lezen. Pff heftig! Dan moet ik mijzelf wel dwingen meer tijd voor mijzelf te nemen. Gelijk twee vliegen in een klap. Perfect! Ik ben heel benieuwd of dit mij gaat lukken…

Op de top van een berg staan – Als ik denk aan bergen dan begin ik al te stralen. Ik hóu van bergen en vind het er echt waanzinnig mooi. Hopelijk kunnen we dit jaar een bezoekje brengen aan de bergen en mooie wandelingen maken. Heerlijk!

Kanotocht – Wie mij een beetje kent, weet dat ik heel erg kan genieten van kanoën. Lekker varen over het water en mooie plekken ontdekken, echt waanzinnig mooi vind ik dat. Ik hoop dat we in 2016 de kans krijgen om een mooie tocht te maken.

Minder moeten – De agenda was tot op de dag van vandaag heel goed gevuld. Hij liep dan ook regelmatig over en zo leefde ik van hoogtepunt naar hoogtepunt. Echt geweldig dat het zo goed ging, maar ik ben wel bewust van het feit dat ik ook af en toe even op de rem moet trappen, anders kan het een overload worden en slurpt het energie in plaats van dat het energie geeft. Daarom wil ik beter opletten dat ik meer mag doen en ruimte heb om echt te genieten en de indrukken kan verwerken in plaats van moetje naar moetje ga leven.

Een kookboek verkennen – Stiekem vind ik het echt wel leuk om te koken en te bakken, maar ik ben een beetje bang dat ik het verpruts. Maar oefening baart kunst! Daarom lijkt het mij heel lekker om een mooie taart te gaan bakken en een kookboek te gaan verkennen. Zo leuk om te blijven proberen en nieuwe maaltijden te creëren. Wat een fijn vooruitzicht!

Achtertuin – Het huis is zo goed als af (je ziet altijd wel dingetjes die je misschien anders zou willen, maar niet alles hoeft gelijk 100% perfect te zijn in onze ogen), alleen de achtertuin verdient nog flink wat aandacht. Dit voorjaar hebben we op de planning staan om de hele achtertuin te transformeren tot een mooie plek waar je echt kunt ontspannen. Ik kan niet wachten om in de zomer er lekker van te kunnen genieten.

10 films bekijken – Haha die films achtervolgen mij! Wat vind ik het leuk als ik eenmaal een film kijk, maar het gebeurt echt zelden dat ik het doe. 10 films moet toch haalbaar zijn dit jaar? Ik ga ervoor!

Enjoy the little things – Dit voornemen is een hele belangrijke, al klinkt het zo eenvoudig en simpel. De praktijk is wel anders: hup, genieten van de kleine, mooie momentjes om ons heen. Daar wordt 2016 nog mooier van!

Ik ben klaar voor 2016 en heb er zin in! Wat staat er op jouw bucket list van 2016?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 38 reacties.

 1. Joyce

  Mooie doelen Dagmar! Moet vast en zeker goed komen! Ben benieuwd naar alles over jullie bruiloft x
  Joyce onlangs geplaatst…Moments of Joy #8My Profile

 2. marije

  Leuke lijst! Bij mij staan de boeken/ films en het kookboek er ook op :)

 3. Denise

  Wauw! Dat trouwen is natuurlijk wel méga gaaf! Wat een hoogtepunt in dit jaar, nu al! 52 boeken. Wow! Knap als dat je lukt!
  Denise onlangs geplaatst…Essie Bell-Bottom BluesMy Profile

 4. Anniek

  Mooie bucketlist Dagmar, vol met toffe maar ook haalbare doelen! En poe, die 52 boeken, dat is niet weinig… :) Go for it! Zelf wil ik dit jaar ook af en toe mijn werk gewoon eens even laten vallen, en spontaan even lekker weg, al is het maar voor een middagje naar een mooi natuurgebied ofzo. En ook wat meer tijd nemen voor mezelf, bijvoorbeeld met het lezen van een boek. En oh, slagen is ook wel fijn! :)
  Anniek onlangs geplaatst…JML #93 / Bloggermeeting, nieuwjaarsduik & healthy dipjesMy Profile

 5. Deisy

  Aaah wauw, wat een prachtige (en hele inspirerende) doelen heb je weer gesteld dame: echt bijzonder om dit altijd bij jou terug te zien. Kopenhagen is een goede keuze haha, ik heb echt genoten en weet zeker dat jij ook gaat stralen als je daar eenmaal bent <3 Natuurlijk is het mooiste doel om te trouwen en ik weet dan ook zeker dat dit nu al een prachtige en onvergetelijke dag gaat worden waar jullie voor altijd met veel liefde op terug zullen kijken. Woehoe!!!
  Deisy onlangs geplaatst…6 dingen om te onthouden in 2016 als het op goede voornemens aankomtMy Profile

 6. Sophie

  Prachtige doelen met op nummer 1 trouwen; zoo gaaaaaaf! Echt :-D Ik ga stuiteren als ik er aan denk, haha! Oh en de Euromast heb ik toevallig eergisteren gedaan! Kleine tip: ga in de zomer. Dan sta je niet zo te verkleumen, haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Smashbox Spring 2016 collectieMy Profile

 7. Ingeborg

  Ik weet zeker dat deze doelen en voornemens je allemaal gaan lukken mop. Wat ben je toch een prachtig en inspirerend persoon! Ik ben zo trots op je <3
  Ingeborg onlangs geplaatst…2016: doelen voor dit jaar!My Profile

 8. Rosanne

  Mooie doelen heb je opgesteld.
  Ik ben zo benieuwd naar de foto’s van jullie bruiloft en jij in je prachtige jurk! Maar het kan niet anders dan dat het prachtige foto’s en herinneringen gaan worden!
  Rosanne onlangs geplaatst…Check,check dubbel checkMy Profile

 9. Lotte

  Woeps, tien films… Dat bekijk ik met gemak per maand, hahaha. Mijn doel is om 30 boeken te lezen, dus ik kijk vol bewondering naar jouw streefdoel :-)
  Lotte onlangs geplaatst…Over 2015My Profile

 10. zoveel boeken, dat is wel erg ambitieus hihi succes…!! En dat trouwen dat gaat zeker helemaal goed komen het wordt vast een prachtige dag en tijd voor je

 11. Miriam

  Jaaaa, een kookboek verkennen idd. Wij hebben een hele leuke over 1 pans gerechten, maar er nog nooit in gekeken haha. Succes met alles! :)
  Miriam onlangs geplaatst…Ons huis #2My Profile

 12. Wanda

  2016 zal vast dankzij jullie bruiloft ook weer een onvergetelijk jaar gaan worden! Ik ga zelf voor 55 boeken, was vorig jaar ook de bedoeling maar bleef toen steken op 51, en verder voor het ontdekken van mijn eigen provincie, Groningen, waarvan ik altijd roep dat er zo weinig te zien en te beleven valt.
  Wanda onlangs geplaatst…Het gevoel van een spijbelaar…My Profile

 13. Carolien

  Je hebt veel voornemens! Dus ik moest lachen om de regel ‘minder moeten’ :) Heel herkenbaar hoor! 10 films kijken, die ga ik ook op mn lijstje zetten. Ik heb nooit het geduld een film uit te kijken… maar 52 boeken ga ik nooit redden, ik vind 12 al heel wat! Elke maand eentje :)
  Carolien onlangs geplaatst…Dag 2015, wat was je leuk!My Profile

 14. Judith

  Wat een prachtige lijst vol met mooie doelen! Ik hoop dat je alles kunt halen en zo van 2016 een geweldig (en onvergetelijk) jaar kan maken. Ik wil zelf een leuke Journalistieke stage te vinden voor leerjaar drie, veertig boeken lezen en verder vooral genieten. :)
  Judith onlangs geplaatst…Aankondiging & oproep: Q&AMy Profile

 15. Renske

  Prachtige voornemens! Vooral jullie eerste puntje. <3 Een dag die 2015 nog wel eens kan overtreffen voor jullie!

  Mijn vriend en ik willen met Oud & Nieuw naar Kopenhagen. Dat lijkt ons echt magisch, bijv. in Tivoli.

  Ik wens je een heel goed 2016 met veel voorbereidingspret, -plezier en -stress (hihi, hoort erbij hè) voor jullie grote dag!
  Renske onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #1My Profile

 16. alexa

  wat een heerlijk lijstje en ik vind het zo leuk dat jij en Jord gaan trouwen en wat staat er een prachtige foto van jou in het artikel! hopelijk wordt het een mooi jaar voor je en ga je die 52 boeken lezen al vind ik die 39 ook al heel veel!
  alexa onlangs geplaatst…De leukste items uit de Glamour Concept StoreMy Profile

 17. Esmée

  Wat gaaf dat je dit jaar gaat trouwen! Het lijkt me zo leuk om alles voor je eigen evenementje te plannen, zodat het inderdaad een dag wordt die je nooit meer gaat vergeten. Daarnaast ook stuk voor stuk hele fijne doelen. x
  Esmée onlangs geplaatst…ZOEVA COCOA BLEND PALETTEMy Profile

 18. Marleen

  Wat een super lijst zeg! Fantastisch dat je gaat trouwen, dat lijkt me geweldig om daarmee bezig te gaan! Dit jaar wordt voor mij echt een healthy jaar, eindelijk bezig met sporten en gezond eten met hopelijk veel resultaat! xx

Geef een antwoord

CommentLuv badge