Blog

Behind the scenes #99 – Nieuwe camera, BBQ en golf

collage bydagmarvalerieTerwijl ik deze 99e Behind the scenes schreef, kwam mijn lieve oma uit Kraków (Polen) online, dus gingen we gezellig skypen. Opa kwam er ook gauw bij en het was zo gezellig dat ik nu met een gigantische glimlach het artikel afmaak. En jullie krijgen allemaal de groetjes haha! Deze week was echt heel gezellig, we hebben namelijk het record aantal barbecueën verbroken! Ik vind het zo leuk om te doen met vrienden en lieve vriendinnetjes kwamen langs, ook Stephen & Anne namen een kijkje in ons nieuwe huis. Ook heb ik genoten van mijn nieuwe camera en werd mijn lieve vriend tweede bij de clubkampioenschappen met golf #hashtagtrotsevriendin hoera!

Wie heeft er zin in appeltaart? Je mag aanschuiven hoor! Ehm… detail: ik moet even een nieuwe bakken, want deze is héél snel opgegaan haha. Vaker doen!

Terwijl mijn vriend geweldig presteerde op de golfbaan, plukte ik verse kersen die aan de bomen hingen en juichte op de juiste momenten. Ik begin steeds meer van golf te snappen, maar het zelf spelen? Helaas heb ik niet zoveel talent door het ontbreken van balgevoel haha. Het zorgt wel voor hilarische momenten (ik heb al een bijnaam: grasmaaier oeps!). Kersen zijn echt heerlijk!

Het weer zat niet mee deze week, de klamme lucht en hoge vochtigheid veroorzaakten helaas veel pijn. Een lekker warm bad en heerlijk ontspannen; dat is geen straf. Lavendel vind ik zo ontzettend fijn ruiken, yummieee. En de pijn verdween gelukkig snel weer naar de achtergrond…

Yes mijn nieuwe camera kwam binnen, wat een feestje! Ik schreef in dit artikel waarom ik er zo ontzettend blij mee ben naast het feit dat het echt een pareltje is!

Wakker worden naast fluffy Poes, zo krijg je gelijk een grote glimlach op je gezicht! Ik zou niet zonder Poes willen en kunnen. We hebben zelfs hele gesprekken. Als je toch Poes? zegt, dan miauwt ze terug hihi.

Ik ben heel erg blij met deze peplum top, hij zit heerlijk en is tegelijkertijd lekker zomers!

Ik heb tijdens de verhuizing héél veel foto’s gemaakt, het leek mij zo leuk om het proces tastbaar te maken. Het was echt een hele bijzondere fase die ik niet wil vergeten. Sommige herinneringen kunnen zo snel naar de achtergrond verdwijnen en het leek mij juist heel leuk om de verhuizing terug te zien in foto’s. Er is namelijk zoveel veranderd in een relatief korte periode! Het grote verhuisboek kwam deze week binnen en wat zijn de before & after foto’s ge-wel-dig. En alle lieve vrienden en familie die hebben geholpen staan er ook in, zo leuk om samen terug te kunnen bladeren! Ik bestelde het boek via Webprint.nl en kreeg het erg snel binnen. Ook de kwaliteit van het fotoboek (deze is het geworden) had ik mij niet mooier kunnen wensen. Dit verhuisboek is nu al mijn favo boek!

Zin in vakanieeeeeeeeee! Anne en ik boekten een geweldige citytrip waar ik binnenkort meer over zal vertellen. Voor nu krijg ik het vakantiegevoel ook door het opdoen van deze heerlijke geur Italian Summer Fig uit de Voyage collectie van The Body Shop. Dit is een nieuwe geur en ik vind deze erg vrouwelijk en heel fijn. En het is tevens gehuld in mijn favoriete kleur: groen! Je begrijpt, ik ben fan!

Het weekend inluiden met de perfecte combinatie van ijs, leesvoer, zon en MUA Pistachio Ice Cream op mijn nagels. Het toetje? Watermeloen!

Deze palmboomknuffelaar is extra blij, ik match namelijk met mijn palmboom Paul dankzij deze superleuke jurk van H&M! En zie je hoe onze palmboom al is gegroeid?

Komende week gaat supergezellig worden met vrienden, familie,het strand, leuke projecten op werk én ik hoop dat het zonnetje zich vaak zal laten zien. Ik heb er zin in! En ik kan het haast niet geloven, maar volgende week komt de 100e Behind the scenes online. 100 weken diaries achterelkaar, hoe onwerkelijk en véél! Tijd voor een goed feestje!

Heb jij een stralende week achter de rug?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube


 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.