Blog

Behind the scenes #98 – Fashionweek, MUA en H&M bestelling

PicMonkey Collage

Hoera, deze week was zo ontzettend fijn! Lichamelijk kan het een stuk beter (de temperaturen zijn perfect, maar de hoge luchtvochtigheid is de boosdoener helaas), maar mij hoor je niet klagen als je ziet wat voor leuks er allemaal op mijn pad is gekomen. Dan verdwijnt de pijn (voor de nieuwe lezers: ik heb fibromyalgie) gauw naar de achtergrond, ook al is dat soms even doorbijten. Zo bracht ik een bezoekje aan de Fashionweek, ging ik naar het MUA event en kwam mijn zomerse H&M bestelling binnen. Kijk je mee Behind the scenes? 

De postbode had het maar druk deze week met bezoekjes aan mij. Zo kwamen er superleuke woonaccessoires binnen die ik via Vouchercloud.nl mocht bestellen. Ik koos voor een wijnkoeler (Wait what? Maar je dringt toch amper alcohol?) die ik als plantenbak in heb gezet, dat leek mij heel erg leuk staan. Et voilá, hier het eindresultaat! Mocht je kans willen maken op woonaccessoires, doe dan mee met deze winactie op mijn blog!

IMG_5531

Heb jij mijn guilty pleasures al gezien van deze zomer? Ik kan er geen genoeg van krijgen…

Druk bezig met de eerste uitdaging van Groeifactor! Ik schrijf het allemaal op in het Inspiratie Notebook die vol staat met stralende quotes en motiverende foto’s. Zo bijzonder dat zoveel lieve lezeressen net als ik aan de slag zijn gegaan met Groeifactor, echt een eer dankjewel! Mocht je het leuk vinden om erover te schrijven / tweeten/posten deel ik het graag voor je!

De nieuwe bbq is goed getest, ik vind het zo leuk om te doen en het eten smaakt dan extra lekker!

Het MUA event waar ik naartoe ging was zoals je ziet echt een feestje. Het was een event waarop mooie producten werden gelanceerd waar ik verliefd op ben geworden. Ik vond de aankleding echt heel mooi, alles was zo goed verzorgd!

Een prachtige quote aan de muur: so true!

Vind je het gek dat ik op deze producten verliefd ben geworden? Ik niet! Wauw, wat een eyecatcher is dit geweldige palette luisterend naar de naam Poptastic. En wat dacht je van het mooie lakje? Nu al mijn favoriet voor deze zomer, hij is echt ge-wel-dig. Het lakje heeft de naam Pistachio Ice Cream gekregen. I love it!

 

Met mijn lieve vriend naar de show van Tony Cohen op Fashionweek. Echt indrukwekkend en zo leuk om dit samen te kunnen beleven! We keken onze ogen uit en Kim Feenstra stal wederom de show, wat een beauty! 

Wohoooo mijn zomerse bestelling van H&M kwam binnen! Niet alleen kan ik deze items nu aan en er volop van genieten, ook bestelde ik alvast kleding voor Thailand. En ik ben er echt méga blij mee, ik kan nu steeds niet kiezen wat ik aan zal doen haha.

 Ik heb het nog niet eens gehad over de gigantische mijlpalen die mij deze week overkwamen. Mijn blog bereikte namelijk 1000 (!) volgers op Facebook én 3000 op Instagram! Ik wist niet wat ik zag en kan het amper geloven. Heel erg bedankt lieve allemaal voor het volgen van mijn blog, you’re the best!

Deze nieuwe week ga ik heel veel lieve vriendinnetjes zien, lekker bbq’en, naar Fashionweek voor de show van Oilily én iets heel leuks boeken met lieve Anne! Ik kan nu al niet wachten <3

Heb jij een stralende week achter de rug? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.