Behind the scenes #98 – Fashionweek, MUA en H&M bestelling

Behind the scenes #98 – Fashionweek, MUA en H&M bestelling

PicMonkey Collage

Hoera, deze week was zo ontzettend fijn! Lichamelijk kan het een stuk beter (de temperaturen zijn perfect, maar de hoge luchtvochtigheid is de boosdoener helaas), maar mij hoor je niet klagen als je ziet wat voor leuks er allemaal op mijn pad is gekomen. Dan verdwijnt de pijn (voor de nieuwe lezers: ik heb fibromyalgie) gauw naar de achtergrond, ook al is dat soms even doorbijten. Zo bracht ik een bezoekje aan de Fashionweek, ging ik naar het MUA event en kwam mijn zomerse H&M bestelling binnen. Kijk je mee Behind the scenes? 

De postbode had het maar druk deze week met bezoekjes aan mij. Zo kwamen er superleuke woonaccessoires binnen die ik via Vouchercloud.nl mocht bestellen. Ik koos voor een wijnkoeler (Wait what? Maar je dringt toch amper alcohol?) die ik als plantenbak in heb gezet, dat leek mij heel erg leuk staan. Et voilá, hier het eindresultaat! Mocht je kans willen maken op woonaccessoires, doe dan mee met deze winactie op mijn blog!

IMG_5531

Heb jij mijn guilty pleasures al gezien van deze zomer? Ik kan er geen genoeg van krijgen…

Druk bezig met de eerste uitdaging van Groeifactor! Ik schrijf het allemaal op in het Inspiratie Notebook die vol staat met stralende quotes en motiverende foto’s. Zo bijzonder dat zoveel lieve lezeressen net als ik aan de slag zijn gegaan met Groeifactor, echt een eer dankjewel! Mocht je het leuk vinden om erover te schrijven / tweeten/posten deel ik het graag voor je!

De nieuwe bbq is goed getest, ik vind het zo leuk om te doen en het eten smaakt dan extra lekker!

Het MUA event waar ik naartoe ging was zoals je ziet echt een feestje. Het was een event waarop mooie producten werden gelanceerd waar ik verliefd op ben geworden. Ik vond de aankleding echt heel mooi, alles was zo goed verzorgd!

Een prachtige quote aan de muur: so true!

Vind je het gek dat ik op deze producten verliefd ben geworden? Ik niet! Wauw, wat een eyecatcher is dit geweldige palette luisterend naar de naam Poptastic. En wat dacht je van het mooie lakje? Nu al mijn favoriet voor deze zomer, hij is echt ge-wel-dig. Het lakje heeft de naam Pistachio Ice Cream gekregen. I love it!

 

Met mijn lieve vriend naar de show van Tony Cohen op Fashionweek. Echt indrukwekkend en zo leuk om dit samen te kunnen beleven! We keken onze ogen uit en Kim Feenstra stal wederom de show, wat een beauty! 

Wohoooo mijn zomerse bestelling van H&M kwam binnen! Niet alleen kan ik deze items nu aan en er volop van genieten, ook bestelde ik alvast kleding voor Thailand. En ik ben er echt méga blij mee, ik kan nu steeds niet kiezen wat ik aan zal doen haha.

 Ik heb het nog niet eens gehad over de gigantische mijlpalen die mij deze week overkwamen. Mijn blog bereikte namelijk 1000 (!) volgers op Facebook én 3000 op Instagram! Ik wist niet wat ik zag en kan het amper geloven. Heel erg bedankt lieve allemaal voor het volgen van mijn blog, you’re the best!

Deze nieuwe week ga ik heel veel lieve vriendinnetjes zien, lekker bbq’en, naar Fashionweek voor de show van Oilily én iets heel leuks boeken met lieve Anne! Ik kan nu al niet wachten <3

Heb jij een stralende week achter de rug? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Marion

  Heerlijk om hiermee mijn dag te beginnen. Ik zie je bijna stralen door de woorden op het scherm heen. Ik blijf het zeggen, je inspireert anderen om positief te blijven, ook als je chronisch ziek bent. Hoe mooi is dat! Mooi die quote aan de muur. Prachtige aantallen heb je bereikt. Gefeliciteerd :-)
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek: Vrijdag 10 juliMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah dankjewel lieve Marion voor je geweldige woorden! Daarmee begint deze zondag gelijk supergoed, echt heel lief van je <333 Enjoy today!

 2. Sophie

  Oh verdorie! Nu hebben we bijna het klimaat van Zakynthos hier gekregen en nu slaat het deze keer niet zo positief uit op je lichaam. Gelukkig heb je heel veel mooie dingen mogen doen. ♡
  Sophie onlangs geplaatst…Zomerfoto’s #2My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja de temperaturen zijn echt perfect, I love it! Helaas loopt het door de hoge luchtvochtigheid anders dan gepland, maar geen man overboord: genoeg leuks om te ondernemen en te beleven zodat de pijn geen hoofdrolletje krijgt ;) Hoop dat je een fijne week hebt gehad en dat je een nog mooiere krijgt! Veel liefs Xx

 3. Laura

  Wat een leuke week! Ik vind het idee van de wijnkoeler echt heel leuk bedacht en het staat zo mooi!
  Laura onlangs geplaatst…Happy moments #1My Profile

 4. Frauke

  Wat een superleuke foto’s allemaal! Knap hoe je zo optimistisch blijft ook als het lichamelijk wat minder gaat! :) Wat leuk dat je naar Fashionweek mocht, en die foto met je vriend is mooi! (en je oogmake-up ook!) Dat MUA event was echt prachtig aangekleed inderdaad, en het palette ziet er gorgeous uit. Fijne zondag! X
  Frauke onlangs geplaatst…Snapshots Sunday #40My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Jaaaaaa superleuk idee! Moeten we niet alleen bij een idee laten, maar echt doen klinkt supergezellig :D

 5. Renate

  Weer hele leuke foto’s! Het blijft inspirerend voor mij als chronisch zieke om te zien wat jij als lotgenoot allemaal bereikt hebt en aan het bereiken bent! En wauw wat een mooie palette en ik vind je oog look trouwens op de foto van de fashion week echt je heel goed staan!
  Renate onlangs geplaatst…Great Movies I’ve Seen #1My Profile

 6. Charlotte

  Ik heb deze week aan zee doorgebracht. Ik had goede en minder goede momenten, maar al bij al heb ik er best wel van kunnen genieten! :-)

  Proficiat met je mijlpalen. Wat gaat dat goed vooruit bij jou! Je ziet er trouwens super uit met de blauwe ooglook, is dat eentje met je nieuwe palette?
  Charlotte onlangs geplaatst…Flashback Friday #13 | veel zon, zand en strandMy Profile

 7. Bertine

  wat staat een blauwe ooglook je goed!! en die wijnkoeler als plantenbak is geniaal!! erg mooi:)

Geef een antwoord

CommentLuv badge