Blog

Behind the scenes #97 – #ZomerBBB, The Body Shop en hittegolf

PicMonkey Collage

Hoera, we kunnen de zomer vieren! Een hitteplan werd opgesteld, tropenroosters domineerden werk en studies en de zon liet zich maar al te graag zien.  Deze week begon een beetje heftig voor mij, door de hoge luchtvochtigheid had ik zoveel pijn dat ik amper overeind kon blijven zitten. Geen pijnstiller kon er tegenop boksen, maar gelukkig was er heel veel afleiding én jullie lieve reacties gaven zo’n mega boost, dankjewel! Ik luidde de zomer extra letterlijk in met een zomers event voor bloggers op de uitgeverij én at – veel te veel – ijsjes. Kers op de taart? Het geweldige event bij The Body Shop. Kijk je mee behind the scenes?

Haha hoera! De allereerste DIY die op mijn blog verschijnt en dan gelijk lekker groots met een zachte G. Ik pimpte namelijk de… oude eettafel! We hadden geen tuintafel en dus ging ik aan de slag met de eettafel die we nog in Zeist hadden staan. Deze was nog niet bestendig tegen de omstandigheden van buiten, maar dankzij speciale verf is dat nu geen probleem meer. Lekker een lichte kleur en een mooi verlengstuk van ons interieur binnen. Het was een flinke klus, maar nu eten we al elke avond buiten. Puur genieten!

Joepieee eindelijk mocht ik het verklappen! Het idee zat al een poos in mijn hoofd en afgelopen maandag deelde ik het voor het eerst op mijn blog: Groeifactor! 10 weken, 10 uitdagingen = 10  keer gelukkiger, daar gaan we samen voor deze zomer. Doe je mee met deze persoonlijke challenge? Lees hier meer informatie over Groeifactor.

IMG_2614

Het meisje in de trein… Is het een hype of mustread? Je kunt mijn recensie hier lezen, spannend!

Superleuke ananaskaars gespot bij de Xenos, deze nam ik mee voor het event. Op de achtergrond zie je het vrolijke kussen van H&M met Aztec print.

Lekker ontspannen na werk met een ijsje en fijn boek. Heerlijk!

Zomerse selfie! Ik heb deze oorbellen ‘gevonden’ tussen mijn accessoires. Waar een verhuizing allemaal goed voor is… Ik ben er heel blij mee en draag deze weer regelmatig. Me so happy! 

Liefde voor deze geweldige interieuritems van de V&D! De puntjes worden op de i gezet in ons huis en voor een superleuke samenwerking met Vouchercloud mocht ik enkele items uitzoeken. Ik ontdekte ook nog eens het merk Riverdale waar ik nu stapelgek op ben geworden (sluit perfect aan op onze stijl)  én… er komt heel binnenkort een onwijs leuke winactie online! Deze wijnkoeler dook in het mandje, hier wil ik heel graag als plantjesliefhebber een mooie plant in zetten en dan wordt het een echte eyecatcher. Ook de mooie lantaarn en het kussen passen perfect bij ons interieur. Laat de postbode maar komen!

Ontdekken van de omgeving brengt je op magische plekken. Wat is de buurt toch ontzettend mooi!

Donderdag was een spannende, maar superleuke dag. Ik organiseerde namelijk het event Zomer Books, Blogs & Borrel voor bloggers en liefhebbers van boeken op onze uitgeverij. Het was ontzettend gezellig en geslaagd. Mijn verslag over het #ZomerBBB event kan je hier lezen.

Deze foto gaat in een lijstje, wat een lieve en gezellige bloggers!

 Moe maar heel gelukkig lekker naar bed om op te laden van de onvergetelijke dag!

Ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht als ik terugdenk aan het Body Shop event vrijdagavond. Eerst wandelde ik door het mooie Amsterdam en genoot ik van de zomerse avond en vervolgens werd ik onwijs verwend door gezelligheid, inspirerende presentaties, mooie producten en lieve blogvriendinnetjes. Kan niet beter! Grapje, want dat kan het wel! Kijk maar naar deze awesome cocktail, oprecht de lekkerste die ik ooit heb gedronken. Wat een perfect begin van het weekend, proost! Op meer zwoele zomerse en onvergetelijke avonden!

De bloedhete zaterdag spendeerden we klussend.en.buiten.help.zo.warm! We namen namelijk de tuin onder handen met mijn schoonouders. Pff wat een hitte en veel werk, maar het eindresultaat mag er zijn: een stralende plek voor alle bbq’s en feestjes die zullen komen deze zomer.

En als je dit leest is het eerste feestje in volle gang, want – niet lachen – we vieren namelijk met vrienden Sinterklaas! Dit keer echt geen grapje, we hebben eerder Sinterklaas met hen in de zomer én winter gevierd inclusief zelfgebakken pepernoten, surprises, gedichten en cadeautjes. Dit was echt hilarisch en nu is de grote dag aangebroken dat we in de hitte Sinterklaas gaan vieren. Mijn surprise is af, net als alle hapjes voor de bbq en de tuin. Kan niet beter!  De zomer is nu al te gek begonnen!

Heb jij een stralende week achter de rug? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.