Blog

Behind the scenes #96 – De Minions première, interieur en in bad

PicMonkey CollageHello summer! Wat een méga gezellige en fijne start van de zomer met dit heerlijke weer. Heb je er ook zo van genoten? Ik moest vijf daagjes werken, ging naar de première van de Minions, knuffelde wat af met Poes en schoot eindelijk wat foto’s van ons nieuwe interieur. En als klap op de vuurpijl genoot ik van ons bad, dat was zo ontspannend! Kijk je mee naar mijn week? Enjoy!

Hoera, wat is het bad toch ontspannend en fijn! Ik snap nu eindelijk waarom mensen er graag uren in willen zitten omringd door kaarsjes en met aardig wat leesvoer. Echt genieten! Zo zat ik per ongeluk opeens 1,5 uur in bad toen ik merkte dat het water toch enigszins was afgekoeld. Oepsie! Een nieuwe verslaving ben ik bang…

Over fijne momenten gesproken; moet je kijken wat een pareltje er bij mij op de mat viel! Dit prachtige palette uit de Urban Vibes collectie van GOSH is echt liefde op het eerste gezicht. De pigmentatie is overweldigend en ik kwam meteen in de feeststemming. Hier word je toch onwijs vrolijk van? Ge-wel-dig!

Ik kan ontzettend genieten van een goed ontbijt, daar krijg ik echt energie van. Ook profiteer ik er vervolgens de hele dag van, maar met een ontbijtje varieer ik graag. Mijn favoriet? Een vers broodje gezond of met een eitje erop. En muntthee maakt het helemaal af, yummie!

Joepie ik kon eindelijk interieur foto’s met jullie delen! Beetje bij beetje maakten we steeds meer kamers helemaal compleet, wat is het toch snel gegaan! Het voelt zo bijzonder om de before foto’s te zien en hoe het nu is geworden. Een wereld van verschil, maar het is helemaal ons thuis. Ik ben er heel blij mee!

Wat een verwennerij, deze boeken staan op mijn nog-te-lezen-lijst en ik zit helemaal in de leesflow waardoor ik er gauw van ga genieten. Wat een feestje!

Een kamer waar ik als klein meisje alleen maar van durfde te dromen: onze kledingkamer! Aan de ene kant staan allemaal witte pax-kasten, die precies pasten overigens. En er komt nog een mooi gordijn voor het raam die we inmiddels hebben besteld. Mijn blazers kregen uiteraard een speciaal plekje!

Bello! Papoi! Jup, ik ging met deze Minion cutie in bad!

Poes was nog heel slaperig toen mijn wekker afging. Hier ligt ze trouwens op mijn (!) kussen… Maar als je haar zo zoet ziet liggen dan smelt je toch weer. Lastig!

Lekker wandelen en de omgeving verkennen waar we nu wonen. Wat is het hier toch ontzettend mooi!

Hoera, weekend! En hoe kan je het weekend beter inluiden dan met de première van de Minions? Mijn verslag ervan kan je hier lezen, Jord en ik vonden de film echt superleuk. Wat een eer om erbij te mogen zijn, zo’n speciaal moment! Ik heb hardop gelachen en ben verliefd geworden op Minion Bob. Wat een schatje is het toch!

1723001_1637293786485357_1288875908_n

Na een drukke dag waarin we de trappen hebben geverfd – ooh dit is echt zo’n project waarbij je hoopt dat het veel korter duurt, wat een stomme en uren durende klus was dit toch – lekker ontspannen met thee bij onze tuinkachel. Zo gezellig en fijn, deze tuinkachel was de beste aankoop voor ons huis éver! De trappen zijn nu eindelijk af en het is echt veel mooier geworden dan verwacht. Ook gingen we vandaag (waar haalde ik de energie vandaan?) nog even de stad in om gordijnen te kopen, PFF DIT IS ZO DUUR! Maar goed. We hebben wel prachtige gordijnen over een maandje, want ze worden nu nog op maat gemaakt yay! En ik ging nog even met Jord winkeltjes in en uit om mooie broeken te scoren voor hem én zomerse schoenen. Meneer is heel goed geslaagd en we zijn nu helemaal klaar voor de zomer!

Conclusie: deze week was awesome!

Ik heb echt superveel zin in deze week, ook al gaat het een behoorlijk drukke tijd worden. Ik organiseer namelijk een superleuk event ( Zomer Books, Blogs & Borrel – #ZomerBBB) voor bloggers op mijn werk met inspirerende auteurs, leuke presentaties en heel veel leuke bookmusthaves voor deze zomer. Ik ben op dit moment nog druk bezig met de voorbereidingen, maar ik kan echt niet wachten totdat het zover is! Ook start ik een nieuw project voor deze zomer op mijn blog, daar lezen jullie deze week meer over. Ik vind het stiekem erg spannend en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Kortom, een spannende maar onwijs leuke week waarin ik veel zin heb!

Heb jij een stralende week achter de rug? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.