Blog

Behind the scenes #95 – Sushi, 2500 volgers en afscheid

PicMonkey CollageHoera, dit was zo’n fijne week! Mijn vriend en ik zijn inmiddels aardig gesetteld in onze nieuwe woning en steeds meer dozen zijn uitgepakt. En ik kan al echt delen dat ik mij heel erg thuis voel. Het voelt rustgevend en stiekem ook wel heel luxe om in bad te kunnen, in de tuin te zitten, om te kunnen kleden in een kledingkamer… Daar droomde ik als klein meisje alleen maar van, nu is het werkelijkheid. Deze week was ontzettend fijn, hopelijk heb jij er ook van genoten!

Hoera, mijn vriend en ik zijn 4,5 jaar samen! En nog elke dag verliefd op elkaar. Ik zou mijn geen lievere vriend kunnen voorstellen en ik ben heel dankbaar met hem in mijn leven. Hoe we lekker gek kunnen doen samen (gelukkig hangen er geen camera’s in huis, wij doen soms héél maf en melig), elkaar steunen in tijden dat het wat moeilijker is, samen kunnen genieten en mooie momenten delen: op naar de 100 jaar!

Mijn nieuwste guilty pleasure: Engelse drop! Ooh ik moet echt van die suikerbommetjes afblijven… Ik doe mijn best, maar die met roze spikkels is méga lekker!

Mijn tweede liefde: Rose vif van Yves Rocher. Wát een prachtige kleur! Het is een zacht rode, koraalachtige kleur en ik ben er helemaal weg van. Jij ook?

De nieuwste boeken waarvoor ik de PR en marketing mag doen zijn superleuk! Nieuwsgierig naar mijn werk als marketingcoördinator bij een uitgeverij? Ik schreef er hier een artikel over.

Als je een nieuw hoofdstuk begint, moet je de vorige wel afsluiten. Daarom gingen Jord en ik samen voor de laatste keer naar ons appartement in Zeist op de Steynlaan waar we met veel plezier hebben gewoond met uitzicht over het centrum. Extra veilig, want we woonden boven de winkel Kalkhoven beveiliging én extra leuk, want we woonden tevens schuin boven de boekwinkel en het allerlekkerste ijs van de provincie Utrecht: Fressini Ijs! Mocht je nog een keer in de buurt zijn, dan raad ik je zeker aan om daar te genieten. Dit is tevens de plek waar ik verslaafd ben geraakt aan mango ijs. Dankjewel Peter en Susan voor de heerlijke bolletjes aan eetplezier!

Tijd voor een jurkje! Deze spiegel staat in onze ‘kledingkamer’ en achter mij zie je al een stukje van de gigantische Pax die er ook in staat. Hij past perfect, want vanaf de grond tot aan het plafond zitten de deuren met aan de bovenkant slechts 1 cm speling! Hoe bedoel je precies? Haha, wat was dat spannend of het zou passen! De vloer bleek namelijk een beetje schuin te lopen, wij hadden achteraf gemeten op het laagste plekje. Gelukkig staat de Pax nu te stralen en ging het precies goed. Hoera!

Yes, we hebben een bad! Maar ik had nog geen bad spulletjes waardoor ik het ontspanningsmomentje steeds voor mij uitschoof. Jord haald een superleuke verrassing: onwijs lekkere badproducten! Echt heel lief, ik verklaar het ‘plons-in-bad-seizoen’ voor geopend!

Hoeraaaaaaaaaaa 2500 superlieve en leuke mensen die mij volgen op Instagram! Wat een méga aantal, zo bijzonder! Mocht je mij ook willen volgen, dat kan via @byDagmarValerie voor de nieuwste updates en persoonlijke foto’s. See you there!

Nog meer inkijkjes in huis, want ik deelde een heel fijn hoekje in de keuken: Blond Amsterdam en mijn favo kookboeken!

Om te vieren dat ik een heel fijn functioneringsgesprek had gehad (en hier ook extra leuk nieuws heb gekregen over mijn werk) én om ons nieuwe huis te vieren gingen Jord en ik gezellig sushi eten bij Sushi Today in Utrecht. Daar heb je tevens een onwijs lekkere toetjesbar inclusief grote chocoladefontein. Delicious!

En mijn favoriete plek in huis: dit fijne hoekje in de slaapkamer. Wat vind ik jullie reacties via Instagram erop superlief dankjewel! Ik vond het ontzettend leuk om dit eindresultaat op de foto te zetten en dat ga ik de komende tijd vaker doen met nog meer fijne hoekjes in huis. Het is zo leuk om nu te kunnen genieten van het eindresultaat, echt heerlijk en ontspannend. Mocht je als eerste de foto’s van ons huis willen zien, ik ga deze delen via Instagram (@ByDagmarValerie).

Deze week ga ik op mijn werk aan de slag met een bloggers event dat ik aan het organiseren ben, een blogtournee en andere fijne projecten. En deze week is de première van de nieuwste minion film! Ooooh ik kan écht écht écht niet wachten en verheug mij er ontzettend op, jullie ook? Genoeg leuks om naar uit te kijken, ik heb er zin in!

Heb jij een stralende week gehad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.