Blog

Behind the scenes #94 – De verhuizing, klussen en doorbijten

photo diary
Hoera, de eerste photo diary vanuit ons nieuwe huis! Geschreven aan de nieuwe eettafel en huppelende Poes in de buurt die op ontdekkingstocht is door haar nieuwe omgeving. Hebben jullie ook zo’n intensieve week achter de rug? Mijn weekje was behoorlijk pittig en doorbijten stond dan ook centraal. We maakten het klussen af, verhuisden onze spullen op een méga warme dag en ondertussen moest ik deze week ook werken. Dat het resultaat van onze nieuwe woning bovenverwachting mooier is geworden, geeft onwijs veel energie. Ik neem je mee behind the scenes!


Lekker aan de slag en klussen! Van schilderen tot schoonmaken en meubels in elkaar zetten; deze week kwam alles voorbij. Op de foto hierboven zie je bijvoorbeeld onze nieuwe nachtkastjes die ik probeer te monteren. Ik vind het zo bijzonder dat zoveel lieve vrienden en familie ons hebben geholpen. Dat maakt het extra speciaal en doordat we deze week veel mooi resultaat zagen, gaf het ook echt een boost om door te zetten. Het was echt knallen, knallen en knallen, maar het voelt daarom nu ook echt als een thuis!


Hebben jullie al kennisgemaakt met onze nieuwe plantjes Pim & Patty? Ik kon deze letterlijke pareltjes natuurlijk niet weerstaan en nu staan ze er stralend bij op onze salontafel. Me so happy!


Lekker knuffelen met Poes voordat we weer aan de slag moeten. We hadden allebei erg veel moeite met opstaan, de nachten waren kort en de dagen intensief. Maar alles voor het goede doel!


Hoe fijn zijn mooie bloemen in huis? Dat maakt het extra gezellig vind ik altijd. En bloemen ruiken zo lekker!

Heerlijk lunchen met collega’s om te vieren dat het event PUUR! Live zo goed is gegaan. Hier at ik een lekker broodje met zalm, puur genieten!


Lief vriendinnetje Debby kwam langs met een superleuk cadeau; deze fles champagne en een lieve kaart. Ook hielp ze onwijs veel met schilderen, wat een talent heeft ze toch! Door haar genieten we nu volop van prachtige muren bij de trappen.


Wohooo het festivalseizoen kan beginnen! Echt leuk om een keer plaktattoo’s te kunnen proberen. Deze veertjes vind ik stiekem onwijs mooi en juist voor even staan ze heel leuk! Ideaal voor een goed feestje! (Je kunt deze hier bekijken)

Voor al uw paxen en partijen! Een selfie met mijn nieuwe BFF; de elektrische schroevendraaier. Wat een gouden uitvinding is dat haha! Hier ben ik druk bezig om de gigantische paxkast in elkaar aan het zetten, wat een méga klus is dat toch. Deze komt dan ook volledig tegen de wand aan. Maar ik kan nu met trots zeggen dat het is gelukt en er onwijs mooie en fancy lades in kunnen. Joepie, ik ben er zo blij mee! Er zit zelfs een lade in voor mijn sieraden met een glasplaat erop. Ik show het vast binnenkort, nu maar eerst even mijn kleding netjes erin leggen… Project kledingkast 2.0 haha.


Hoera, we zijn officieel verhuisd! Dit ging wel met zweet en tranen, want het was onwijs warm en er moesten zware spullen worden verplaatst waaronder de wasmachine, kasten, eettafel etc. Het ging als een speer, vooral door lieve vrienden die hielpen om het met ons te realiseren. En de tranen toen de verhuizing werd afgerond, waren puur van opluchting en ontlading. Een intensieve tijd werd afgesloten en het nieuwe hoofdstuk werd een feit. Zo speciaal en bijzonder om daadwerkelijk in huis te mogen slapen! Poes ging met ons mee en huppelde niet veel later al vrolijk rond, blij met zoveel ruimte en de trappen vond ze al helemaal geweldig. En nu knort ze nog steeds ontzettend hard en gaat ze maar al te graag op ontdekkingstocht om het huis te verkennen. Zo leuk om compleet te zijn!

Deze superlieve cadeautjes kregen we van Anne & Stephen, zo leuk! Ik word er helemaal vrolijk van, geweldig ook die kaars in de vorm van een ananas! En ik ga gauw ijsblokjes maken, dat begrijp je. Iemand zin om onder het genot van sushi dit spel Sushi Go! te spelen? Ik kan niet wachten!

Deze nieuwe week gaan we vooral bijkomen en opladen, de verhuizing en het klussen waren erg intensief. Dat zag je misschien ook aan de artikelen op mijn blog die ik minder frequent publiceerde. De dagen waren lang en de nachten kort, maar daar gaan we nu verandering in aanbrengen. We gaan lekker genieten van ons nieuwe thuis en officieel ons leven opbouwen vanuit Nieuwegein. Een nieuwe omgeving om te verkennen is ook heel speciaal! Het voelt nog een beetje alsof we wakker worden in een luxe hotel, maar we worden omringd door gelukspuntjes en het voelt ontzettend goed. Via deze weg wil ik jullie onwijs bedanken voor de lieve berichtjes die jullie stuurden, dankjewel!

Heb jij een stralende week gehad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.