Blog

Behind the scenes #93 – Klussen, energie overload en zon

PicMonkey Collage

Deze week was ontzettend intensief en vloog voorbij. Maar extra goed nieuws? Ik had een energie overload van hier tot aan Tokio. Door het verhuizen leek bij mij een soort knopje om te gaan waardoor extra energie oneindig bleef stromen en het klussen en verhuizen ging dan ook fantastisch. We gaan over een klein weekje officieel al in onze nieuwe woning slapen, omdat we zo voor op schema lopen. Heel spannend en leuk allemaal, kijk je mee?

Wohooo een nieuwe maand vol nieuwe kansen! Juni begon nu al ge-wel-dig, hopelijk voor jou ook! En zullen we met de zon afspreken zo lekker te blijven schijnen?

Hup hup het klusteam is er klaar voor! Echt super, we kregen de hele week lieve vrienden en familie over de vloer die flink de handen uit de mouwen hebben gestoken waardoor we nog sneller in ons nieuwe huis officieel kunnen gaan slapen. Echt zo dankbaar voor alle hulp, moeite en gezelligheid! En het is zo waar: veel handen maken licht werk. En bergen verplaatsen is samen zoveel leuker!

Superlief, vrienden van ons namen Jelly Beans mee uit Amerika! En drie keer raden hoe snel die zak weer leeg was? Oepsie!

Hoera, mijn eerste pakketje op het nieuwe adres kwam binnen! En ook nog eens een superleuke van OPI met beauty musthaves voor deze zomer die niet mogen ontbreken in je koffer!

Tijd om comfi kleding aan te doen en spullen in te pakken. Alles in dozen en hup de auto in. En dan wonen we ook nog eens twee hoog… Die sportschool is nu wel even overbodig!

Een goed begin van de dag! Strak blauwe lucht en vitamientjes. Verhuizen kost veel kracht, maar omdat het zo goed gaat en we continu meevallers ervaren *afkloppen* geeft het ook een energieboost.

Lastig hoor om mij nu in te houden tijdens het shoppen voor interieur! Ik wou nog even wat extra zaadjes halen om te planten en kon natuurlijk het vogelhuisje niet weerstaan. En de andere spulletjes trouwens ook niet…

Klus outfit of the day! Hier ben ik druk bezig in het hoogste puntje van het huis, op zolder hebben we namelijk nog een vliering en het werd er vooral erg warm haha. Maar het was het waard, want het is af!

Hoera, versterking! Elke dag kwamen lieve vrienden en familie bij ons langs. Er werd zelfs voor ons gekookt, zo superlief (méga bedankt lieve Anneloes) ! Zo wordt het harde werken extra gezellig en leuk, we vliegen er doorheen. Lieve Anne & Stephen kwamen ook helpen, zo fijn! En dat ook nog eens op een bloedhete dag waarop we zware spullen moesten verslepen en de begane grond in de grondverf hebben gezet. Wij krijgen bonuspunten!

Oplaadmomentje met de nieuwste Flow. Wat is het toch een heerlijk en mooi tijdschrift!

En voor we het wisten mocht de vloer op de eerste verdieping erin! Jord en ik blijven maar ‘WAAAAAAUW’ roepen alsof we de loterij hebben gewonnen, maar zo voelt het ook. We kunnen ons geluk niet op met het mooie eindresultaat en zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor ons interieur. We hebben gekozen voor een hele lichte vloer met zachte bruintinten erin en de kleur op de muur heet Histor – Forel (de andere muren zijn 9010 en het plafond is wit). Het gaat ontzettend snel, we zijn nu net een week aan het klussen en verwachten er volgende week te mogen slapen. Dan gaan we ook alle grote spullen verhuizen (waaronder de bank, wasmachine, kast en eettafel met stoelen…) en het gaat onwijs snel. En volgend weekend gaan we er ook voor het eerst slapen, ben ook zo benieuwd hoe Poes op het huis gaat reageren!

Wat een luxe om van de eigen tuin te kunnen genieten in het zonnetje en ook in de tuin te mogen eten… Geen woorden voor! En ik ben verliefd op onze witte rozen, wat een pareltjes!

De komende week gaat het erg hectisch worden, maar tegelijkertijd ook superleuk. Ik moet ondanks het feit dat ik veel energie heb, toch goed blijven opletten om een gezondheidsdipje te voorkomen op de langere termijn. Verhuizen is immers intens genoeg! Deze week moet ik veel werken, maken we het huis helemaal af (dat is het plan) en ga ik proberen alles schoon te maken en op een logische plek neer te zetten. Toch zal dit laatste pas echt gebeuren als je er eenmaal woont, maar ik doe alvast even een poging. En de volgende Behind the scenes zal ik al schrijven vanuit ons nieuwe huis. Superspannend en leuk!

Heb jij een stralende week gehad? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.