Blog

Behind the scenes #92 – De sleutel, Fashionista en klussen

PicMonkey Collage
Het aftellen voor onze nieuwe woning is voorbij, we zijn zelfs inmiddels al flink aan het klussen! Zo bijzonder, afgelopen week was ik nog zó ontzettend zenuwachtig (ontkennen heeft geen zin) omdat ik de woning toch echt een hele spannende stap vond. Nu wandelen we er binnen alsof we nooit anders hebben gedaan. Het voelt in één woord: fantastisch. Maar er waren meer hoogtepunten deze week, waaronder mijn publicatie in Fashionista Magazine en het event van mijn werk PUUR! Live waarbij ik mocht helpen bij de organisatie. Kijk je mee behind the scenes?


De nageltjes gelakt met de Mixcoco startersset waarbij ik mocht proberen of Gelnagels mij goed zouden bevallen als ik het thuis zelf zou creëren. En dat ging onwijs goed (dit kan je ook lezen in deze review) en ik ben er heel erg blij mee. Extra lang mooie nagels, ik ben fan!


Gezellig een high tea met vriendinnen in het zonnetje, hoe fijn is dat? Ultiem ontspannen en ik kreeg gelijk een vakantiegevoel. Het zonnetje mag zich wat mij betreft vaker laten zien, heerlijk!

Alle voorbereidingen zijn getroffen, we hebben werkelijk álles gedaan wat we konden doen inclusief internet, verf, klusmateriaal, de meubels en stiekem ook al enkele accessoires op momenten dat ik mij echt niet kon inhouden… We hebben gekozen voor de accentkleur groen in huis; lekker rustgevend, natuurlijk en zacht. Deze items hebben we voornamelijk gekocht bij de Woonexpress en Ikea. Ik ben verliefd!

Met lieve Anne in de trein de cameraknop ingedrukt houden en je krijgt onwijs veel grappige foto’s…

Laatste nachtje als inwoners van het mooie Zeist. Wat hebben we genoten van deze stad en het is hier oprecht ontzettend mooi. Maar we zijn toe aan de nieuwe fase!

Tadaaaa officieel eigenaren van onze eerste koopwoning! Heel trots en blij (en je ziet de spanning van mijn gezicht afglijden haha).

En nu ook echt ingeschreven in Nieuwegein, op naar ons huis om er een thuis van te maken!

Wohooo wat een eer! Ik sta namelijk in de Fashionista waarin ik vertel over mijn tweede thuis: Krakau! Zo bijzonder om het resultaat te mogen zien, echt een eer om in het blad te staan en mijn hotspots te mogen delen. Ongelooflijk trots!

Zaterdag 30 mei, de datum waar we maandenlang naartoe hebben gewerkt op de uitgeverij om het PUUR! Live event te organiseren. Om 07:00 moest ik al op locatie zijn en het was een onwijs inspirerende en mooie dag waarbij ik geweldige lezeressen heb mogen ontmoeten, werd geïnterviewd, ik de social media bij verzorgde, fotografeerde, gasten heb geholpen én meer. Mijn verslag van deze dag lees je hier op het platform PUUR! Vandaag (onderdeel van mijn werk is dat ik het platform beheer en coördineer, echt superleuk). Verhuizen, events organiseren, klussen, bloggen… Het is veel, maar het geeft ook onwijs veel energie en ik ben heel dankbaar dat ik het kan combineren.

Poes vindt verhuizen ook een beetje vermoeiend en daarom gaan we gauw lekker slapen. Op naar een nieuwe klusweek waarin we bergen gaan verplaatsen voor ons nieuwe huis en ik tussendoor nog wel artikeltjes probeer te schrijven, maar de komende tijd kan wellicht net iets anders lopen dan gepland. Tot nu toe hebben we alleen maar meevallers gehad en we hopen dat natuurlijk vast te blijven houden, maar dan weten jullie ervan. En duimen voor het stralende weer, heerlijk!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.