Blog

Behind the scenes #91 – Kraamvisite, sushi en Woonexpress

PicMonkey Collage

Wat een achtbaan van een week! Bereid je voor op een boordevolle en drukke week, ik begrijp zelf eigenlijk amper hoe dit allemaal in slechts zeven dagen paste haha. Ik regelde ondertussen veel voor de verhuizing, deed mijn theorie voor mijn rijbewijs, mijn verstandskiezen werden getrokken, ik ging naar een event én naar Groningen. Oh en ik at nog sushi haha. Bi-zar dat dit allemaal in een week paste, maar het was een onwijs geslaagde tijd. Letterlijk, kijk je mee behind the scenes?

 De week begon met bijkomen van We Run Amsterdam die ik had uitgelopen, de spierpijn was gelukkig te overzien. Mijn vriendinnetje bleef logeren en ’s avonds kwamen er nog gezellig vrienden van ons op bezoek. We aten mega lekkere pannenkoeken (waar ik, nu ik dit typ, uiteraard ook trek in krijg haha). Heel trots op dit mooie armbandje en aandenken aan de run, krijg weer kippenvel als ik denk aan het moment dat ik de finish zag in het Olympisch stadion en opeens mijn vrienden er ook stonden als verrassing. Onvergetelijk!

Confetti! Ik haalde namelijk mijn theorie voor mijn rijbewijs! Ik was zó ontzettend blij, ik wou echt echt echt niet dat ik nog moest leren tijdens de verhuizing en dat vormde ook de motivatie om door te bijten en te blijven stampen tot in de late uurtjes. Gelukkig werd het beloond, nu nog vlammen tijdens praktijk! Overigens vind ik de rijlessen ontzettend leuk en het gaat zoveel beter dan ik ooit had verwacht. Het idee alleen al dat ik onafhankelijk van hoe ik mij voel, toch erg mobiel ben en van a naar b kan rijden geeft een kick.

Over kick gesproken, mijn zonnebloembaby’s hebben er veel zin in! Ze zijn echt niet mee te stoppen en groeien als een speer. Als trotse zonnebloem mama heb ik deze schatjes al overgepot. Ze moeten nog een klein weekje wachten, maar daarna gaan ze gelijk onze nieuwe tuin in. Letterlijk het zonnetje in huis halen!

Hoi, ik ben fan van dit shirt! Good Times only please! Hij kwam deze week binnen en hij zit onwijs lekker (Het shirt is van het merk Tommy Hilfiger en ik heb het besteld bij Zwijnenburg). Favoriet van deze zomer?

 De kans zit er dik in dat ik nog een favoriet krijg deze zomer. Namelijk het boek 100 gelukkige dagen. Een belangrijke vraag staat in dit boek centraal: Wat zou jij doen als je nog honderd dagen te leven had? Mijn recensie komt gauw online, maar het begin leest al als een trein!


Met mijn lieve vriendinnetjes gingen we heerlijk sushi eten. Het was zo’n leuke en geslaagde avond, we hebben ontzettend genoten en onwijs lekker gegeten in Den Bosch. Wat is Den Bosch trouwens een superleuke stad! Op de foto zie je lieve Femke, Anne, Denise, Ingeborg & Justine. Mag deze avond op repeat please? 

Joepieeeeeee nog maar één week tot we de sleutel krijgen! Eh ja dat was de tekst bij deze foto, maar nu zijn het NOG MINDER DAGEN! Overal staan dozen met spullen in huis die je kunt knuffelen en alle voorbereidingen zijn getroffen. We zijn er klaar voor en de laatste week is ingegaan. Ik kan het mij niet eens voorstellen dat de volgende behind the scenes geschreven wordt uit ons nieuwe huis! Eh ja, want internet heb ik natuurlijk gelijk geregeld haha. Guilty!

Vinden jullie dit ook zo’n mooi armbandje? Ik word er onwijs blij van en ik vond het echt een eer dat Sanny deze stuurde. Je kunt voor meer informatie over het armbandje even hier klikken. Dit armbandje met de tekst ‘Think Happy’ tovert binnen 1 seconde weer een dikke smile op je gezicht! Het is zo’n mooi gebaar om te geven én ik loop er trots mee rond, dankjewel lieve Sanny! 

Yeah lang weekend! Dat kon ik wel gebruiken, want mijn verstandskiezen werden getrokken. Hier kijk ik semi-vrolijk, want ik probeer mijn hamsterwang te verbergen haha.De behandeling ging onwijs goed (ik kreeg zelfs een lachbui tijdens de ingreep, omdat de kaakchirurgmevrouw allemaal grapjes maakte tijdens de behandeling) en ik had amper pijn. Achteraf blijkt dat mijn lichaam geen terugval kreeg door mijn goede conditie, het grootste compliment dat ik maar kon krijgen na maanden trainen voor We Run Amsterdam. Het wordt écht beloond om lekker te bewegen en goed voor je lichaam te zorgen.

Superleuk, ik mocht naar het event van Woonexpress waar we meer leerden over de winkel, maar ook de nieuwste woontrends. Inspiratie in overvloed en we kregen ook een tas vol leuke goodies mee waaronder dit superleuke kussen. Poes bleek ook fan te zijn… Mijn verslag van deze avond kan je hier lezen!

Wat ben ik onwijs trots op lieve Joyce! Echt superleuk, want ik reisde samen met Anne af naar het hoge Noorden om Emma-Sofie te mogen bewonderen. Ik smolt al van de foto’s, maar in het echt kon ik mijn ogen niet van dit prachtige meisje afhouden. Ze is zo ongelooflijk mooi en ik vond het ook echt heel erg gezellig om Joyce weer te spreken, in mijn ogen echt een powervrouw en geweldige mama!

Het was superleuk om Anne deze week wel 3 keer te zien en mijn kaken doen niet pijn vanwege die verstandskiezen, maar van het lachen. Gelijk de lachspieren getraind, de leukste work-out die je maar kunt hebben. Deze week begint het klusfeestje, want we krijgen de sleutel en de nodige bergen zullen worden verplaatst. Maar niet voordat ik gezellig naar de high-tea ga van mijn vriendinnetje, we uiteten gaan met vrienden en ik Poes nog even zal voorzien van extra veel fluffy knuffels. Het was echt een bizar goede week vol hoogtepunten, warmte, liefde en geluksmomenten. We gaan voor een nieuwe week inclusief confetti!

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.