Blog

Behind the scenes #90 – Fashionista, fietsen en fun

behind the scenes

Hoera, als je dit leest heb ik de finish van We Run Amsterdam gehaald en heb ik de zondag gehad om lekker bij te komen en op te laden! Een mijlpaal waarvoor ik al sinds januari aan het trainen ben en het was een grote droom van mij om op een dag deel te kunnen nemen aan deze run. Maar deze week bracht nog veel meer leuks! Wat dacht je van fietsen in Giethoorn met Moederdag en mijn blog in de Fashionista agenda? Ik neem jullie mee behind the scenes! 

Met Moederdag duimden we voor goed weer, want we hadden het plan om te gaan fietsen door Giethoorn. Het was een stralende dag en wat is de omgeving er toch prachtig, echt sprookjesachtig mooi en zeker een aanrader. En opeens was daar een méga klap! Jord kreeg namelijk een klapband en ik lag stuk te gaan van het lachen… Het gezicht van Jord was écht onbetaalbaar en die knal was gigantisch hard! Een bijzondere ervaring rijker, we strandden in the middle of nowhere tussen de weilanden, waar we besloten maar te gaan chillen met een stroopwafel tot de hulptroepen kwamen haha. Altijd iets te beleven met ons, het allergrappigste? Jord had fiets nr. 13 en grapte vooraf dat hij maar extra moest opletten…

 Kijk hoe mooi! Mocht je nog niet eerder in Giethoorn zijn geweest, dan meen ik oprecht dat je je ogen uit gaat kijken. Nederland heeft echt z’n prachtige plekjes en dit is er een van.

PicMonkey Collage A-ca-awesome nieuws! Pitch Perfect 2 draait in de bioscoop en je kunt nog deelnemen aan de winactie om kans te maken op het Pitch Perfect 2 pakket. Klik hier om mee te doen, veel succes!

 Sla je de Fashionista agenda open van 2015 – 2016 en dan zie je opeens… jezelf! En probeer het dan maar eens droog te houden, pff dat was even lastig. Echt onbeschrijfelijk en heel bijzonder, zonder jullie zou ik deze mooie kans nooit hebben gekregen. Heel erg dankbaar voor al die magische momenten die ik met en dankzij jullie mag beleven! En in de Fashionista agenda is echt een geweldige mijlpaal wauw!

 Mijn lieve vriend had de hele week flink gebikkeld en hard geleerd, maar het was niet voor niets: hij heeft zijn belangrijke examen voor werk gehaald! En dat was natuurlijk reden voor een feestje. Ook verraste ik hem met deze shirts van Onlyformen.nl en ze zaten echt perfect qua maat (ik gaf dit shirt en dit shirt). De kwaliteit is heel mooi en de kleurtjes lekker fel, hij vond het nu al zijn favoriete shirts en ik vind het merk ook zo leuk. Altijd spannend als je online besteld, maar ah wat staan deze hem goed!

Tijd voor een selfie! Hier draag ik trouwens mijn nieuwe top van de Primark. Deze zomer ga ik denk ik véél streepjes dragen, het is echt een nieuwe favoriet!

 Heb je vrije tijd maar weet je even niet hoe je écht moet ontspannen? Ik schreef er een artikel (klik hier om verder te lezen) over met handige tips en leuke ideeën. Kies jij voor pyjamas all day of verwen jij jezelf als een echte queen?

En op een vrije dag is het ook heerlijk om weg te dromen bij verre oorden en mooie reizen. Het duurt nog even, maar we zijn al aan het aftellen voor onze eerste verre reis samen. Thailand it is en we kunnen niet wachten. Superleuk om je in de reis te kunnen verdiepen, de voorpret is al onbetaalbaar! Een beetje reizen, maar dan vanaf de bank.

 Why so serious?  Een vrolijke dag vraagt om vrolijk fruit! Happy ananasie!

Heb jij genoten van deze week? 

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook ♧ Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.