Blog

Behind the scenes #89 – Fun, verhuisdozen en Pitch Perfect 2

PicMonkey Collage

Welkom behind the scenes! Superleuk dat je een kijkje komt nemen vandaag en ik neem je mee terug in de tijd waarbij ik deel wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. En het valt mij nu bij het opstellen van dit artikel pas op dat het een behoorlijk productieve week was! Maar als het boordevol gezellige en fijne activiteiten zit, dan geeft het juist energie. Kijk je gezellig mee? 
 Deze photo diary begint lekker actief met een foto waarbij ik mijn mini bibliotheek (zo noemen vrienden mijn boekenkasten graag) aan het opruimen ben. De héle woonkamer lag vol met stapels boeken die ik ordende, selecteerde en op logische plekken plaatste zodat ze binnenkort zo de verhuisdozen in kunnen. De boeken op de foto zou ik nooit weg kunnen doen (mijn boekenhart is heel groot), maar ik heb inmiddels al veel mensen blij kunnen maken met leesvoer. Fijn toch als mooie verhalen en prachtige woorden door zoveel mogelijk mensen gelezen worden?

Yay, fijne plekjes in huis vastleggen voordat het leger en leger wordt totdat er alleen nog maar dozen staan… Hier zie je mijn favo schilderij (maar dan in de vorm van een poster van de webshop Posters.nl ) van kunstenaar Monet. Ik was al als mini meisje fan van zijn schilderijen en kon er uren naar kijken om er vervolgens nieuwe details in te ontdekken. Nog steeds vind ik zijn schilderijen erg fascinerend en de combinatie met schelpjes en een schattig kistje ervoor is vast ook terug te zien in ons nieuwe huis. Waar weten we nog niet precies, maar daar komen we vast uit.

 Wohooo mijn nieuwe rugtas voor Thailand kwam binnen van het merk Dakine! Ah ik ben er echt zo blij mee, want hij is echt mega fijn. Lekker licht, alles past erin en ook is hij perfect qua formaat. Ik ben er heel blij mee en vind het super dat ik hem eindelijk heb besteld. Hij is zoveel leuker dan ik had gehoopt, joepie! Ik ga al mijn ervaringen en lessen in deze mooie rugtas stoppen, can’t wait!

 Haha is dit echt? Liep ik serieus exact 10 kilometer van mijn huis (ik woon in Zeist) naar De Bilt en weer terug ? Zou je dit in december tegen mij zeggen dan zou ik je vierkant uitlachen… Ik kan het amper geloven dat ik het lichamelijk in me heb zitten om dit te kunnen doen, hier kan ik denk ik nooit aan wennen. Het geeft zo’n gigantische kick! Laat de #WeRunAmsterdam maar komen 16 mei!

Klein geluk, de natuur is echt prachtig! En wat zijn paardenbloemen toch onwijs fluffy!

 Lekker ontspannen en genieten met heerlijk leesvoer, puur genieten!

Ik ontving twee geweldige eyecatchers van de webshop My Little Shop waar ik deze zomer vast en zeker veel mee/ in gezien zal worden. Is de ketting niet onwijs mooi? Deze statement necklace bevat mint en roze tinten in combinatie met goud, echt een plaatje en lekker zomers. Ook met de mooie top ben ik ontzettend blij, deze zocht ik al heel erg lang en nu kan ik deze eindelijk combineren. Me so happy! 

 Over blijmakers gesproken, mijn favorieten van de maand april kwamen online en deze waren erg uiteenlopend en súperleuk! Heb je al een kijkje genomen?

 Mijn lieve vriendje en ik doen regelmatig lekker gek, maar zijn ook heel erg gek op elkaar…

 Wow, wat een bijzondere throwback! Precies een jaar geleden ontving ik een mailtje van Bloglovin dat ik de 600 volgers had gehaald. Een jaar later mag ik er 1800 verwelkomen, zo onwerkelijk en bijzonder! Ik ben voor elke volger dankbaar, wat een overweldigend aantal! Mocht je mij ook willen volgen, klik dan hier. Dankjewel lieve allemaal!

 Met lieve Anne beleefde ik de gezelligste en meest ontspannende vrijdag… ooit? We gingen samen naar de persvoorstelling van de film Pitch  Perfect 2 en hij is zó onwijs leuk! We verlieten dansend en zingend de zaal, maar tijdens de film kon je ons ook opvegen van het lachen. Echt een aanrader om samen naartoe te gaan, ik zou zo nog een keer gaan en dat heb ik nooit met films.

 De film was al onwijs leuk, maar de dag werd nog gezelliger! We wandelden door hartje Amsterdam, haalden mijn startbewijs op voor 16 mei en aten heerlijke poffertjes in het Vondelpark op een terrasje. Kan het beter? Ik geloof dat ik mijn geluksmetertje op z’n max stond! Aah ik voel me extra blij als ik naar bovenstaande foto kijk, was zo’n geslaagde dag!

IMG_0689 Wohooo pretty perfect! Een klassiek rode kleur van OPI, wat wil je nog meer? Een glaasje Coca-Cola erbij wellicht, want dit mooie OPI lakje is hierop gebaseerd. Je kunt mijn review hier lezen en bekijkenenjoy!

Over exact een week hoop ik juichend over de finish te komen, al moet de kracht uit mijn tenen komen. Na maanden trainen (sinds januari) is 16 mei D-day en hoop ik rond de 1:10 te lopen. Ik heb er zoveel zin in en de adrenaline stroomt al door mijn lichaam als ik eraan denk!

Als je dit leest zijn we mijn lieve mama in het zonnetje aan het zetten (of hebben we het zojuist gedaan!). Wij vieren Moederdag elk jaar uitgebreid, maar mijn moeder is dan ook echt een heldin en allerliefste voorbeeld die ik mij kon wensen. Zij heeft mij niet alleen geleerd wat echte liefde is, maar ook bewust gemaakt van al het moois om ons heen. Vanavond maken we ook een speciaal Moederdag-diner, echt een feestje!

Heb je een fijne week achter de rug? Maak er stralende dagen van!

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.