Blog

Behind the scenes #78 – Eerste meeting, Evy en Action aankopen

Februari1
Een intensieve, maar onvergetelijke week. Zo kan ik het beste de afgelopen dagen omschrijven, het waren dagen met een gouden randje en ik neem je mee behind the scenes. Lieve en inspirerende mensen ontmoeten, daar word ik echt heel gelukkig van en als het dan ook nog de lezeressen van mijn blog zijn dan kan mijn dag (of week, maand,jaar, eeuw…) niet meer stuk! Deze week leek propvol liefde te zitten, om het voor mijzelf te houden is te egoïstisch en daarom dit artikel om het met je te delen. Lees je mee? 

Voor Valentijnsdag werd ik onwijs in het zonnetje gezet, maar eigenlijk is elke dag een feestje met mijn vriend. Dat we na meer dan vier jaar nog zulke lachbuien kunnen hebben, fijne momenten delen en er ook staan als het even wat moeilijk is; dat is onbetaalbaar en heel bijzonder. En deze foto? Die is extra zoet haha!

Tony maakt de maandag een stuk makkelijker! Deze mocht ik als break van mijzelf als ik een ‘inkakmomentje’ zou krijgen. Echt een schattige mini, zo leuk!

Yay, onze vakantie is officieel geboekt! Even slikken toen het bedrag van de rekening werd geplunderd, maar het gaat magisch worden. We hebben er nu al veel zin in, echt zo’n mooi vooruitzicht! Ik vertel je er meer over in dit artikel.  Deze limited edition Havaianas mogen dan natuurlijk niet ontbreken!

Opgemaakt! Allemaal heerlijke producten die tot de laatste druppel gebruikt zijn.

Ik word zo blij van nieuwe boeken, alleen die geur al… Maar daarom werk ik natuurlijk ook in de boekenbranche. Deze boeken kom je binnenkort in een recensie tegen op mijn blog, mijn mening over Girl Online van Zoe Sugg kan je hier lezen.

Jaaaaa les 15 gehaald van Evy! Ik ben nu precies op de helft van het programma 0 – 5 km en het gaat als een speer. Ik voelde mij echt alsof ik vloog en het ging zo lekker! Dat geeft echt een boost aan mijn zelfvertrouwen, die finish 16 mei tijdens de Nike Women’s Run in Amsterdam is misschien toch zo onbereikbaar nog niet… Zin in! Mocht je meer willen weten over mijn ervaringen met de Garmin Vivofit, klik dan hier :)

Lieve Sophie stuurde mij deze afbeelding en ik werd er zo vrolijk van!

Wat een eer, ik sta in het tijdschrift Belle! Echt heel bijzonder, wat een week vol onvergetelijke ervaringen en geluksmomenten!

Even op vrijdag langs de Action, ik kom hier nooit met lege handen vandaan. Soms vraag ik mijzelf af of ik het wel écht écht écht nodig heb, maar voor dat geld is het ook zo aantrekkelijk… Waarschijnlijk herkennen meerdere zich erin, dat hoop ik ergens haha <3 De Dopper kocht ik bij De Wereld Winkel, ik wou deze al erg graag en ik liep er toevallig tegenaan. Niet letterlijk, anders zat ik nu met mijn neus in het gips, want ik zag de Doppers in de etalage. Ik koos voor de roze, lekker girly, maar het was lastig kiezen tussen alle leuke kleuren!

Nog een overweldigende ervaring: mijn eerste meeting bij het BFF Event vond plaats en het was echt zo bijzonder! De klik met de lieve meiden was er vanaf de eerste minuut en de sfeer zat er goed in. Ik vind het geweldig om daadwerkelijk in contact te komen met de lieve mensen die zoveel moeite nemen om mooie woorden in de reacties met mij te delen. Dat voelt echt als een eer! En om dan samen zo’n dag te mogen delen, dat maakt het helemaal compleet.

Deze foto’s gaan in een lijstje, ik word er zo blij van als ik er naar kijk!  Ik neem je mee behind the scenes. Mijn plog van deze dag kan je hier lezen, dankjewel lieve allemaal voor deze stralende meeting! Ik hoop in de toekomst nog meer lieve en inspirerende lezeressen te mogen ontmoeten, zullen we op repeat klikken en deze dag herhalen?

De komende week zie ik lieve Anne, moet ik veel werken en ga ik eindelijk eens proberen eerder naar bed te gaan, want ik kan de laatste tijd niet goed slapen en dan blijf ik vaak nog ‘hangen’ op de bank. Dat werkt natuurlijk ook niet bevorderlijk, daarom de missie om eerder te gaan slapen: challenge accepted! Ook ga ik het hardlopen weer lekker oppakken en hoop ik met mijn vriend nog een film te kijken, alle tips omtrent aanraders zijn welkom!

Welke film moet ik echt gezien hebben en waarom?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.