Blog

Behind the scenes #76 – Griep, nieuwe lay-out en Thailand

collage februari

Deze week liep flink anders dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken! Mijn agenda was gevuld met de eerste keer naar het casino, leuke feestjes en fanatiek blijven trainen, maar dat moest helaas plaatsmaken voor griep. En ook nog een kapotte telefoon, zei ik al dat het niet helemaal mijn week was? Ik heb mij lang niet meer lichamelijk zo beroerd gevoeld, maar inmiddels is het ergste achter de rug qua griepelicious (zo klinkt het tenminste nog als een fout themafeest) en heb ik mij vooral gefocust op wat wel lukt. En dat bleek gelukkig nog genoeg te zijn, wat waren er veel fijne momenten! Kijk je mee behind the scenes? En je ziet het goed, één van die hoogtepunten is mijn nieuwe lay-out en we hebben Thailand geboekt, me so happy! 

Wat een schatjes, mag ik je voorstellen aan mijn hardlooppubliek Team Bambi? Natuurlijk loop ik graag naar hen toe, dat is toch de ultieme beloning na flink rennen?

Een extra boost geven mijn lieve vriendinnetjes, wat was het fijn om weer samen te zijn en lekker bij te kletsen. Bizar hoeveel er toch kan gebeuren in een relatief korte tijd. En wat is er fijner dan praten onder het genot van een pannenkoek? Je ziet vast dat ik mij heb uitgesloofd voor het hartje. Hashtag Pannenkoekenkunst!

Ik blijf mijzelf knijpen, door jullie word ik helemaal blauw! Nee dat is niet eerlijk om jullie de schuld te geven, ik knijp immers mijzelf. Maar het is toch te magisch voor woorden om te zien hoeveel foto’s er geüpload worden voor de Project Positief Instagram Challenge? Echt ik kan mijn geluk niet op, wat overweldigend mooi om te zien dankjewel lieve allemaal!

Thailand here we come! Mijn lieve vriend en ik hebben geboekt en we gaan écht onze eerste verre reis maken. Ik vind het ontzettend bijzonder en vertel jullie er gauw meer over, maar dat het heel speciaal gaat worden dat staat vast…

Van lieve Amanda en haar vriend kregen we een prachtig cadeau met erbij heerlijke soorten thee, ultiem genieten met deze winterse temperaturen. Wat is het koud! Zo fijn om met een dikke sweater en een goed boek op de bank te kruipen, dan kan lekkere thee natuurlijk niet ontbreken!

En toen was ik echt knock-out (en mijn telefoon deed mee, gelukkig kreeg ik nog een nieuwe na veel geregel dankzij lieve Mr. Garantie). Ik deed die week extreem veel pogingen om griep te voorkomen, wat een slechte timing van die epidemie! Mijn vriend kreeg het en niet veel later volgde ik ook, wat zorgde voor veel romantiek in huis dat begrijp je… Ik word écht chagrijnig van ziek zijn haha, wauw wat heb ik gemopperd! Maar wat was het ook lang geleden dat ik mij zo rot had gevoeld, gelukkig maar natuurlijk. Ik kon amper mijn ogen openhouden, alles deed pijn en ik was echt een gloeilampje van de koorts. Dat ik had doorgewerkt bevorderde het totaal niet, de dokter vond het eerst grappig  (‘typisch Dagmar’) maar gaf me daarna wel de waarschuwing echt in bed te blijven. Griep kan gevaarlijk zijn als je het niet goed uitziekt en ik ben echt slecht in nietsdoen kwam ik achter. Goede test! Inmiddels gaat het veel beter en komt de kracht terug, maar ik mag niet alles te snel weer oppakken. Een flinke uitdaging, maar het is voor een goed doel! (dat schrijf ik nu heel dapper, maar ondertussen denk ik ‘HELP MIJN HARDLOOPSCHEMA LOOPT IN DE SOEP’… Erwtensoep graag dan maar).

Wat een pareltjes! Deze prachtige eyecatchers nam ik mee uit Milaan en wat ben ik er blij mee. Superleuke herinneringen zitten eraan én het zijn echte beauties. Ik laat jullie er gauw meer over zien. Wat is Kiko toch een geweldig merk! Waarom heb ik dit zo laat ontdekt? Heb ik weer onder een steen gelegen? Het was vast een flinke hunebed!

 

Voor de Project Positief Instagram Challenge kwam de opdracht ‘Color your life’ voorbij waardoor ik bovenstaande foto deelde. Omring jezelf door kleurrijke personen, ervaringen, lessen en producten. Enjoy life!

Oh wat vond ik het spannend, maar naast mijn kledingstijl (lees hier het artikel erover) ging ook mijn lay-out op de schop! Lieve Anne hielp mij om al mijn wensen in vervulling te laten gaan wat betreft de vormgeving van mijn blog. Geloof mij, het Rijksmuseum hangt straks vol met Designed by Anne Solveig’s! Het allerleukste? Ik gaf vage antwoorden en omschrijvingen, uitleggen is niet mijn sterkste kant, en zij maakt het nog mooier dan in mijn dromen! En jullie reacties zijn ook zo geweldig lief, het voelt helemaal compleet wat ben ik blij!

En als de agenda toch op de schop moest en je alleen mag bankhangen (ik las mijn artikel terug voor de final check en las serieus behangen…) , dan ga je als blogger rek en strek oefeningen doen door het maken van de juiste foto’s! Lekker productief toch nog even met het mooie licht foto’s bij de artikelen kunnen schieten, dit is nu heel erg letterlijk behind the scenes!

Ah wat word ik blij als ik deze foto weer zie. Bijna een jaar geleden ging ik met Anne naar Antwerpen voor een weekend en wat hadden we het er superleuk! Ik voel het geluk nog steeds als ik naar de foto’s kijk en ik weet nog heel goed dat ik een week nodig had om te herstellen van de spierpijn in mijn buik die ik had gekregen van alle lachbuien… Ge-wel-dig!

Perfecte afsluiter van deze week. Wat er ook op je pad komt, laat niet toe dat je glimlach wordt afgepakt. Probeer met jouw lach de wereld te veranderen maar laat het niet toe het van je te ontnemen. Vergeet niet te lachen, want die glimlach staat je prachtig!

Wat was jouw hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.