Blog

Behind the scenes #75 – Persreis naar Milaan, sporten & fun

collage bydagmarvalerie

De eerste maand van 2015 is extreem spectaculair begonnen voor mij, heel gek dat het nu al februari is! De tijd vloog voorbij, maar er kwamen zoveel hoogtepunten op mijn pad dat ik het amper kan bevatten. Alleen als je al kijkt naar afgelopen week, ik verbaas mij er heel erg over en had nooit verwacht dat er zoveel moois op een dag mij mocht overkomen. Ik zag lieve Anne, ging naar Milaan met Promiss én pakte het sporten intensief op. Kijk je mee naar mijn photo diary?

Sneeuw is geen excuus om op de bank te blijven hangen helaas. Ik moest en zou de tiende les van Evy afronden, so I did! Mijn vriend ging mee en het was een pittige, maar heerlijke training. Door de sneeuw was het namelijk juist extra verfrissend om te lopen, alleen moest je wel uitkijken voor de gladde stukken. Het is gelukt, de tiende les is in the pocket!

Girls just wanna have fun! Ik ontving een prachtige blouse waar ik onwijs gelukkig van werd. Ik ga binnenkort nog schrijven over mijn kledingstijl die op de schop gaat, maar voor nu kan ik verklappen dat de vrouwelijke details mij heel goed bevallen. Meer over de top zie en lees je in mijn outfit of the day!

En het sporten werd verder opgepakt. Ik ben stiekem best streng voor mijzelf, maar ik wil niets liever dan die finish halen 16 mei! En daar is discipline voor nodig, anders red ik het simpelweg niet. Ook deze training ging goed, zo komen we er wel! Maar waar was iedereen met alle goede voornemens… Door de regen koos ik voor de sportschool, maar anders train ik heel graag buiten. Extra zuurstof doet mij goed en dan is het een win-win situatie!

IMG_5794

Heb je mijn favo groene producten al gespot? Ik koos random een kleur uit en vond het heel leuk om mijn groene favorieten te verzamelen.

Woensdag was het zover, ik mocht met Promiss mee naar Milaan en ik keek er al ontzettend lang naar uit. Ik vond het heel spannend om in mijn eentje te moeten vliegen en de reis te maken, maar wat was het een onvergetelijke tijd! Het voelt zo onrealistisch dat ik er echt ben geweest, maar het was magisch. Ik zal deze reis echt nooit vergeten!

Op Schiphol kocht ik het boek van Annic ‘Masterclass Ondernemen’ en ik maakte een selfie in het vliegtuig. Wat een bron van inspiratie en wijze lessen! Meer over dit heerlijke boek lees je in mijn recensie.

Ah ik was echt in Milaan! De kathedraal was echt heel indrukwekkend, ik zat er met traantjes in mijn ogen voor. Dat ik dit echt mocht meemaken… Te mooi om waar te zijn!

Ik pakte mijn notitieboekje erbij en schreef mijn gedachten op. En ook een boodschap voor jullie, omdat ik echt heel veel om jullie geef en hoop dat we met z’n allen mogen zeggen dat dromen werkelijkheid worden in onze levens.

Milaan is echt een plaatje, ik snap nu heel goed dat het dé modestad is. Er zijn ontzettend veel mooie winkels (van design tot schattige boetiekjes). Ook over de architectuur was ik erg verbaasd, op elke hoek vind je weer een mooi gebouw waar je even bij stil wilt staan. Ik keek mijn ogen uit! Mijn verslag staat inmiddels online én ik heb geplogd!

Ik was erg moe door alle indrukken en de terugreis was ook iets minder prettig door het vliegen met sneeuw. Er was meer turbulentie, maar na het zien van mijn vriend die mij kwam ophalen mét hartjesballon was ik helemaal in love. Het was echt zo’n filmmomentje of wat je in All you need is love ziet, alleen had ik geen kracht meer om écht in zijn armen te springen. Dat komt de volgende keer dan wel haha. Zo blij met hem! Hij maakt van elk moment een feestje.

De volgende dag kon ik echt niet beseffen dat het mij was overkomen. Gelukkig waren er genoeg foto’s om het te bewijzen én mijn aankoopjes. De eerste keer bij Kiko is goed geslaagd qua shopsessie, dat laat ik jullie gauw zien!

Om de week compleet te maken spraken we af met Anne & Stephen. Wat was het gezellig! Stephen maakte heerlijke pannenkoeken en we kletsen zo fijn bij, perfect begin van het weekend. En ik had van hen voor mijn verjaardag Hotel Deluxe gekregen, we zijn allemaal dol op spelletjes en aan mij de eer om tijdens het allereerste potje te winnen! Dat ik de volgende avond zou verliezen tegen mijn broertje en vriend houden we dan maar even tussen ons goed?

Wat was jouw hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.