Blog

Behind the scenes #74 – Leuven, Soapsop en cadeautjes

December16

Dit was echt een verwen week, naast de vele uurtjes werken. Zo mochten Jord en ik Leuven ontdekken en sliepen we in het Ibis hotel. We vonden het zo leuk om weer in België te kunnen zijn, heerlijk! Extra verrassing was de sneeuw, blauwe lucht in combinatie met het witte laagje had echt iets magisch. Ook ging ik naar de boekpresentatie van Liza Sips, haar boek Soapsop verscheen en het was een goed feestje. Minstens zo’n hoogtepunt was de sushi date met lieve Anne & Ingeborg. De week vloog voorbij, kijk je mee achter de schermen?

Mijn lieve vriend kocht naar aanleiding van onze vier jaar samen deze roze bloemen. En ze bleven nog een hele week staan, wat een liefde zat erin! Met heerlijk leesvoer kwam ik de dag wel door!

Het oriënteren is begonnen, Jord en ik willen heel graag een verre reis gaan maken. Daarom gingen we naar de vakantiebeurs om ons beter te laten informeren over de mogelijkheden én de bestemming. We zijn er bijna over uit en hopen deze week nog te boeken!

So true! Ik vond dit plaatje zo schattig, ik werd er helemaal blij van!

Echt zo leuk, ik kreeg van mijn vriendinnetje dit prachtige pakket van The Body Shop cadeau voor mijn verjaardag. Ik ben dol op alles met honing en deze producten behoren inmiddels echt tot mijn favorieten, wat een verwennerij!

Dinsdag verscheen het boek Soapsop van Liza Sips en ik was erbij! Ik mocht bij de lancering aanwezig zijn en het was een geslaagd feestje. Soapsop is de eerste jeugdroman van actrice Liza Sips, gebaseerd op haar eigen ervaringen als GTST-ster. Het geeft je een kijkje achter de schermen en de recensie ervan komt gauw online.

Het was knuffeldag! En ik ging even terug in de tijd middels deze foto die gemaakt is toen we net een half jaartje samen waren en een dagje naar Texel gingen. Het was zo fijn! Maar dat straalt deze foto geloof ik ook wel uit…

Met lieve Anne & Ingeborg aten we sushi! En niet zo’n beetje ook, het was echt heel erg lekker en zo gezellig. We kletsen de hele avond door en het was echt heel fijn dat we weer samen waren. Ook zo bijzonder dat we echt alles samen kunnen bespreken, het zijn echte lieverds met een hart van goud. Zij betekenen echt heel erg veel voor mij 

Alsof de avond nog niet genoeg moois gaf, kreeg ik ook nog van lieve Ingeborg een prachtig verjaardagscadeau. Deze XL Blond Amsterdam beker vind ik echt fantastisch, het is mijn allereerste grote beker van Blond en ik ben er oprecht helemaal weg van. Lekker tot aan het randje vullen met warme thee en ploffen op de bank met een goed boek. Mijn leven is nu wel echt compleet! Maar het werd nog beter, want ik kreeg er ook nog eens een prins bij van Lush! Dankjewel lieve Ingeborg, wat een geweldig cadeau!

Lekker hardlopen, ik heb de smaak inmiddels goed te pakken. Het rondje dat ik mag lopen wordt ook steeds langer. Les 9 van Evy haalde ik middels mijn vaste route langs Slot Zeist. Het was ontzettend koud, maar heerlijk om les 9 af te mogen ronden. De eerste mijlpaal voelt voor mij bij les 10 en ik kan ook écht niet wachten totdat ik kan delen dat deze gelukt is.

Met mijn lieve vriendje vierden we in het prachtige Leuven dat we vier jaar samen zijn. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Hotel ontbijtjes zijn favoriet, zo lekker! We mochten overnachten in het Ibis Hotel midden in het centrum, een betere locatie konden we niet wensen en de service was echt heel goed. Net als het ontbijtje zoals je hier ziet. Ik heb geplogd en deze komt zo snel mogelijk online waarin ik jullie meeneem naar het prachtige Leuven.

Het was héél koud, maar ontzettend mooi. Het zonnetje scheen en Leuven was bedekt met een laagje sneeuw. Stiekem erg romantisch! Dankzij de tips van lieve Claudia (heel erg bedankt voor je geweldige kaart en alle informatie!) hebben we veel moois ontdekt in Leuven. Op de foto staan we bij het M Museum, waar we genoten van het uitzicht.

Deze week wordt een beetje hectisch, ik moet nog veel werken én ga naar Milaan! Ik kan echt niet wachten, maar vind het stiekem ook best spannend om alleen te vliegen. Ik ben zo benieuwd en hou jullie natuurlijk op de hoogte. Ook zie ik lieve Anne weer en staat er een pannenkoeken date op de planning met mijn vriendinnetjes van de middelbare school. Ik heb er zin in!

Wat een volle photo diary en wat is er toch eigenlijk veel gebeurd deze week. Wat was jouw hoogtepunt van de week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.