Blog

Behind the scenes #73 – Safariparty, minions en 1500 volgers

December14Hallo zeg! Wat een warm welkom geeft 2015 mij, het begin zit al vol hoogtepunten! Hopelijk bewaart dit jaar ook nog genoeg geluksmomentjes voor de overige maanden, maar ik mag nu al niet klagen. Wat een verwennerij! Zo behaalde ik onder andere een magische mijlpaal op Bloglovin, organiseerde ik een feest met als thema safari voor mijn verjaardag én genoot ik van de spierpijn door het hardlopen. Kijk je mee?

Yay we gingen op Safari! Ik organiseerde mijn feestje en het thema was safari. De gekste dierenprintjes en combinaties mochten gemixt worden en niets was te gek. Het was zo gezellig en fijn om iedereen weer te zien! Op de bovenste foto zie je mijn lieve blogvriendinnetjes Lois, Marjolein, Anne, Sophie en Kimberly! Bekijk de prachtige safari-party look van Marjolein hier.

Aangezien het mijn feestje was… mocht ik ook verzinnen wat we gingen doen haha. Zo gingen we aan de slag met stoelendans en iedereen werd méga fanatiek zo grappig om te zien! Ik had dat echt niet verwacht, het leek mij juist zo’n schattig spel, maar dat was het dus totaal niet. De sporen in de vloer konden met moeite worden gewist, het was echt hilarisch. En we gingen ook spijkerpoepen haha, dat was ook zo grappig! In ieder geval iets wat niemand had verwacht, dat maakt het extra leuk. Zo fijn om iedereen samen te zien, ik ben echt een geluksvogel met zoveel lieve mensen om mij heen <3

Cadeautjes overload! Wat kreeg ik bizar veel prachtige presentjes en lieve cadeaus! Ik kan mijn ogen nog steeds niet geloven, zo ontzettend lief. Echt een verwennerij!

Met het gezin op de bank om Boer zoekt vrouw te kijken…

2! Want het was mijn tweede training met hardlopen. Ik was wel een beetje fanatiek, want ik plakte les 6 en 7 van Evy aan elkaar toen bleek dat ik nog energie over had. En dat was toch wel een beetje veel, maar aan de andere kant ook heel erg lekker. Het lukte namelijk en dat gaf écht een kick!

Joepieee mijn lieve en knappe vriendinnetje Anne was jarig! En dat gaan we komende week vieren met… lieve Ingeborg en sushi, zo gezellig! Ik krijg nu al trek tijdens het schrijven als ik eraan denk haha. Lekker!

Mijn lieve vriend en ik waren 14 januari precies 4 jaar samen! Wat een tijd, het vloog echt voorbij. Op naar de 5 en nog véél meer! En check onze Titanic foto ‘Do you trust me? Yes I trust you’ haha.

Mijn blog bereikte deze week een magische mijlpaal waarbij ik nog steeds niet kan geloven dat het echt is gebeurd. 1500 lieve mensen die mijn blog volgen via Bloglovin, hoe is het mogelijk?! Ik had dit toch echt nooit verwacht, dit gebeurt niet eens in mijn dromen en dan is het nu werkelijkheid! Heel bijzonder en ik ben jullie er ontzettend dankbaar voor, dankjewel!

Yay, eindelijk een dagje waarop ik thuis kan ontspannen en genieten van het bloggen. Iets minder genieten van de overvolle inbox, maar toen ik er eenmaal mee aan de slag ging kreeg ik méga veel energie omdat er zoveel lieve en enthousiaste mailtjes in zaten. En het weer was perfect om foto’s te maken, dus dat maakte de dag helemaal af. Project Productief!

Mijn broertje en moeder kwamen ’s avonds spontaan langs om te ‘chillen’ haha. Extra leuk is dat ik zoveel gezellige spellen heb gekregen voor mijn verjaardag dat deze natuurlijk getest moeten worden. Zo speelden we Monopoly Miljonair en de namen van de ‘straten’ waren zo grappig! Wie verzint er nou Blingbling Beach? Ik wil nu dolgraag de spellenmaker ontmoeten haha.

Deze foto maakte ik tijdens het hardlopen in de ochtend. Ik ging lekker vroeg uit mijn bed en Evy praatte mij door les 8 heen, superfijn! Het winterse zonnetje straalde door de bomen en ik maakte de foto en plaatse deze op Instagram. Pas toen ik thuis kwam zag ik dat het eigenlijk een behoorlijk geslaagde foto was! Tijdens het hardlopen genoot ik intens van de natuur en de omgeving, echt lekker om aan de slag te gaan om je lichaam sterker te maken en ondertussen buiten zuurstof te vangen. Perfectie! Ik hoop het de komende week nog regelmatig te kunnen doen, ik heb de smaak al aardig te pakken.

Deze Behind the scenes lijkt wel een lange Lucky List! Heb jij een fijne week achter de rug? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.