Behind the scenes #72 – *Inclusief niet eerder vertoonde beelden

Behind the scenes #72 – *Inclusief niet eerder vertoonde beelden

December11De 72e photo diary staat online waarin ik jullie een kijkje geef achter de schermen! Ik kan het mij amper voorstellen dat ik al 72 weken bijhoud wat ik heb uitgespookt, dat is simpelweg héél lang! Maar als je ergens gelukkig van wordt dan is het een eitje en voelt het niet als volhouden, maar iets waar je energie van krijgt. Toch leek het mij leuk om Behind the scenes net wat anders te maken, laten we kijken of het nog leuker wordt! Ik maakte extra veel foto’s deze week die lang niet allemaal op Instagram zijn beland. Deze week was onwijs spannend, ik werd live op tv geïnterviewd (knijpt zichzelf, droom ik?) om te vertellen over #ProjectPositief, schreef mij in voor de 10km run van Nike door Amsterdam én we knutselden een bed van Ikea! Kijk je mee achter de schermen?

ByDagmarValerie

Betrapt! Mijn guilty pleasure vastgelegd, deze zak was dan ook extreem snel op. Oepsie!

ByDagmarValerie

Er stond ons een flinke klus te wachten, die langer duurde dan we hadden verwacht. We hadden als goede voornemen besloten om te kiezen voor rust, inclusief een goede nachtrust. Ik sliep niet goed op ons vorige bed, omdat het matras te zacht was voor mijn pijn en dat maakte het slapen niet meer tot een moment om naar uit te kijken. Nu wel! Want we hebben een méga fijn matras gekocht – wel een erg harde, maar hij ligt heerlijk -, een nieuw bed, nieuwe kussens én een nieuw dekbed + lakens. But first things first: dat bed moest in elkaar! En we hadden ook nog extra lades…

ByDagmarValerie

Een goede taakverdeling is het halve werk. Dus hoe snel we ook alles graag in elkaar wilden knutselen, we gingen minder chaotisch aan de slag. Het begon al bij de communicatie. We besloten dat ik de handleiding vast zou houden (echt waar, ik kan dat best prima net als dat ik ook een heldin ben met kaartlezen hashtag trots) en dat ik eerst ging benoemen hoe het moest, Jord zou dan als dubbel check mijn aanwijzingen controleren en vervolgens zouden we het dan samen uitvoeren. Dit laatste kwam heel eerlijk trouwens meer op Jord neer…

ByDagmarValerie

Bloed, zweet, tranen en véél uurtjes later stond dan toch eindelijk ons bed. En we ploften erop en bleven láng liggen. Wat heerlijk als het eenmaal staat! En natuurlijk hielden we schroefjes over, maar het is en blijft IKEA. Enkele nachten verder kan ik oprecht zeggen dat het voelt alsof we in een hotel slapen, zo lekker!

Outfit details of the day! Inclusief mijn fijne O My Bag tas en nieuwe horloge van Daniel Wellington, kwijl!

Wat kwamen er toch onwijs veel lieve reacties op de eerste Project Positief Close Ups! Ik vond het heel spannend of jullie het ook aan zou spreken, maar ik hoefde hier achteraf gezien helemaal geen zorgen om te maken. Zowel het artikel van Lisette als het interview met Carlijn vielen bij jullie goed in de smaak, dankjewel voor jullie lieve comments!

Het moment was daar, ik werd live geïnterviewd over #ProjectPositief en mijn werkzaamheden voor Uitgeverij Kok. Dit interview vond plaats bij Café Tinto op Family 7 en sommigen van jullie hebben het ook live gezien! Het was zo vreemd om op de bank te zitten, vragen te beantwoorden en voor te stellen dat het op hetzelfde moment in vele huiskamers te zien was! En ik was bang dat ik iets heel vreemds zou zeggen haha, maar gelukkig viel dat achteraf zeker mee!

ByDagmarValerie

De opnames vonden plaats in Apeldoorn, daar spotte ik dit geweldige standbeeld vlakbij het station. Zo mooi met die strak blauwe lucht op de achtergrond!

Toen ik thuiskwam was de herhaling van de uitzending die die ochtend plaatsvond. Héél vreemd om mijn eigen hoofd op tv te zien! En gelukkig was ik tevreden over wat ik heb gezegd, voor mijn gevoel duurde het zolang voordat ik antwoord gaf terwijl in de werkelijkheid ik babbelde alsof ik op de thee was bij een vriendin. Zo grappig! Echt een eer om over Project Positief te mogen vertellen, terwijl het nog geen half jaar geleden slechts een idee in mijn hoofd was.

De lucht stond donderdagochtend in brand! Althans, zo leek het. Wat een prachtige kleuren domineerden de ochtend, ik was er zo verliefd naar aan het kijken dat ik vlekjes in mijn ogen kreeg omdat ik natuurlijk ook naar de zon keek. Niet handig haha. Maar de lucht zat propvol liefde!
ByDagmarValerie

Vrijdagochtend *ahum eigenlijk middag* schrok ik wakker om een bizar tijdstip. Ik was de nacht ervoor met koorts en veel pijn naar bed gegaan en hoopte dat ik de griep kon voorkomen. Toen ik na twaalf uur wakker werd was de halve dag al om, maar gelukkig ook de grootste klachten voorbij. En ja, het bed slaapt dus echt heerlijk haha. Ik moest wel flink mijn draai vinden die dag, omdat de helft ervan al voorbij was en mijn to-do lijstje niet…

Deze foto van ons vind ik lief! Gematched met onze nieuwe horloges <3
ByDagmarValerie

Ik vond deze foto op mijn telefoon, Jord maakte deze stiekem toen ik heel geconcentreerd aan het knutselen was. Ik geef een themafeestje voor mijn verjaardag: safari! En daarbij hoort natuurlijk mijn eigen dierentuin aan zebra’s, olifanten en giraffen. Het is al zolang geleden dat ik daadwerkelijk voor mijzelf een feestje organiseerde, ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om alle lieve mensen om mij heen te hebben. Dat is het beste cadeau!
ByDagmarValerie

En een sneak preview! Ik scoorde geniale items bij de verkleedwinkel om de hoek en op de achtergrond spot je mijn gecreëerde giraf! Die doos zat om onze lattenbodems en ik zag meteen dat het een giraf moest worden. Dit is denk ik ook voor het eerst dat je iets creatiefs op mijn blog ziet, het heeft een goede reden haha. En ja mijn gezicht is hier Koos Make-up loos, dat kan ook op zo’n rommeldagje. We haalden de party boodschappen en zijn er klaar voor!
By Dagmar Valerie

Toen ik zag dat de inschrijving geopend was voor de Nike Women’s 10km door Amsterdam, begon het bij mij onwijs te kriebelen. Maar mijn verstand schudde als een melkpak voor het openen NEEEEE! En mijn hart knikte als een rapper in zijn clip JAAAA… En toen ik mijn twijfels online deelde, kreeg ik zoveel tips, motivatie en inspiratie waardoor mijn keuze al aardig gemaakt was. Na een telefoontje (van een uur!) met lieve Anne was mijn dag helemaal goed. Ik ga ervoor! Typ ik dit echt? Ja, want ik kan niet meer terug. Die bevestiging is het bewijs voor mijn inschrijving hoera!

Ongelooflijk, maar ik ga het dus echt doen (je kunt mijn artikel over de keuze hier lezen). 16 mei sta ik aan de start van de run van mijn dromen. Of het haalbaar is dat ik de finish zal zien die avond? Dat hangt af van vele factoren. Mijn lichaam kan zomaar besluiten, ondanks een geweldige voorbereiding, dat ik een slechte dag krijg. Maar aangezien mijn glas standaard half vol zit, heb ik het gevoel dat ik die finish dichterbij kan halen door goed te trainen en op mijn lichaam te letten. Een geweldige motivatie om sterker te worden, elke stap vooruit telt! Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen als jullie dat aanspreekt. Dankjewel voor alle lieve reacties en succeswensen, daardoor wordt mijn motivatie om te vlammen alleen maar groter!

Ik wens jullie een stralende week toe vol hoogtepunten! Komende week staat er veel leuks te wachten, zo vier ik mijn verjaardagsfeest, zijn mijn vriend en ik vier jaar samen én is mijn lieve mama jarig. Mijn beste vriendinnetje Anne is ook jarig, hoera! Ook zien we lieve vrienden en er moet natuurlijk ook gewerkt worden. Nieuwe en mooie projecten wachten op mij, waar ik veel zin in heb om aan te werken.

Vond jij het leuker om niet eerder vertoonde foto’s te zien en deze Behind the scenes te lezen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 37 reacties.

 1. Milou

  Haha, wat een gedoe he zo’n bed in elkaar zetten! Gelukkig is het gelukt en kun je er nu heerlijk op slapen. Wat een leuk idee van dat thema feetje, je zag er erg leuk uit met dat botje, haha!
  Milou onlangs geplaatst…Kattenbordjes van DawandaMy Profile

 2. Shirley

  Wat zijn jullie toch een mooi stel!! En wat spannend dat je nu echt ingeschreven staat! Bas (mijn man met cvs) gaat in April de halve marathon lopen, dat zie ik jou ook nog wel doen ooit! :-P
  Shirley onlangs geplaatst…Ik beken…My Profile

 3. Anne

  Ja, leuk om te zien! Ik vind het zo stoer dat je gewoon de 10 kilometer gaat lopen :) En ben heel benieuwd naar je safari-feestje!
  Anne onlangs geplaatst…Project life (week 1)My Profile

 4. angelique

  Leuk om te zien! Benieuwd naar hoe je feestje is gegaan. Ik hou van thema feestjes. Ik doe dit ook jaarlijks voor mijn peuter. Dit jaar mocht hij voor t eerst zelf kiezen en in maart word mijn huis dus verbouwd in een racefeestje. Leuk ook om foto’s te zien die niet op social media staan
  angelique onlangs geplaatst…Budget | AankondigingMy Profile

 5. Marion

  Eens kijken of ik de uitzending nog terug kan zien. Lijkt me zo leuk. Zal behoorlijk spannend geweest zijn! Fantastisch dat je over je project mocht vertellen. Terecht overigens. Van mij mag het de hele wereld over. Kunnen we goed gebruiken die positiviteit.
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update: WinterMy Profile

 6. Anneleen

  Oh wat een mooi bed! Zo’n lades lijken me echt heel handig. Kan je nog vanalle lakens, pyjama’s, … in kwijt ook. Noemt het bed brimnes? En wauw wat gaaf dat je een interview hebt mogen doen. Goed bezig meid! Geniet van je zondag!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: mijn wensen voor jou! #5My Profile

 7. Veerlez

  Wat een week, heerlijk! Mijn week was ookal zo fijn! :)
  Yeah! Ik vind het zo leuk dat je de Nike’s Women gaat lopen, ik zou willen dat ik dat ook zou kunnen, maar het trainen daarvoor is iets minder goed te combineren met mijn werk en vermoeidheid. Maar goed, je inschrijving motiveert me wel weer om mijn trainingen in te plannen :)
  Veerlez onlangs geplaatst…Sundays FinestMy Profile

 8. Esther

  Waaaaa, zó goed dat je je hebt ingeschreven voor de 10 km run! Lijkt me geweldig, zo’n run :)
  Esther onlangs geplaatst…2015 goalsMy Profile

 9. Evelien

  Wat een fijne, volle week. Jullie bed ziet er heerlijk uit! Echt een feestje om op neer te ploffen, lijkt me. En wat ontzettend tof dat je op tv was met je mooie project Positief en om te vertellen over je werk. Dat is zeker iets om trots op te zijn en voor heel lang bij je te houden <3. Ik hoop dat je safari feestje geslaagd was gisteravond. Je geknutselde versiering e.d. ziet er al heel leuk uit.
  Evelien onlangs geplaatst…Treatwell: een nieuw kapsel door BoblineMy Profile

 10. Sophie

  Haha jaa nog leuker zo! Fijn dat je site het weer doet trouwens!
  Sophie onlangs geplaatst…Stress!?My Profile

 11. Marloes

  Ah wat onwijs leuk je eigen safari feest. Hopelijk was het een geslaagde avond met lieve mensen om je heen. En zo knap dat je 16 mei de 10k run gaat doen. Heel veel respect! Fijne zondag!
  Marloes onlangs geplaatst…In the Picture #42My Profile

 12. Denise

  Heerlijke week! Die foto van Jord en jou is echt leuk! En als je Koos make-up loos bent, ben je nog steeds prachtig! Je bent een topper met die 10 km run. Velen kunnen een voorbeeld aan je nemen. Ik ga keihard duimen dat je die finish haalt. Aan doorzettingsvermogen en wilskracht ligt het iniedergeval niet. :)
  Denise onlangs geplaatst…BE creative make up baked duo blushMy Profile

 13. Simone

  Wat een leuke week weer. En leuk dat je een thema-feestje geeft. Het lijkt me ook heel raar om mezelf op tv te zien. Niks voor mij, zo’n camera. haha. Mmm, die dropjes doen me denken aan vroeger. In de speeltuin een zakje snoep kopen! :P

 14. Eline

  Wat een leuk themafeestje! Je kan ook goed tekenen zeg :)
  Super dat je op TV mocht vertellen over je project om zo nog meer mensen aan te kunnen steken!!
  Eline onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #3My Profile

 15. Anita

  Zeker leuk om foto’s te zien die niet eerder op je blog op instagram zijn verschenen. We maken toch vaak meer foto’s en het zou zonde zijn als je die niet gebruikt! En wat leuk een themafeestje!
  Anita onlangs geplaatst…Gouden boekjes maakt iedereen blijMy Profile

 16. Ik vind het echt super dat je die 10km gaat doen, als ik het zelf ook zou kunnen, dan zou ik het ook zeker doen. Ik denk dat ik mij eens ga aanmelden voor een echte spinning klasje en dan eens kijken of ik mee kan komen… vast niet, maar goed. Ben ook heel benieuwd hoe je feestje is geweest. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Diary #28 – Sporten, rusten en genietenMy Profile

 17. Maureen

  Wat een leuke week heb je gehad, erg leuk om te zien ook. En wat gaaf dat je op tv kwam met projectpositief, is het ergens terug te kijken? En alvast veel succes gewenst met de voorbereiding op de 10km run!

 18. Cindy

  Wat een leuke week heb je gehad! Een tof thema trouwens ook: Safari! Hoop dat je feestje goed geslaagd was!
  Cindy onlangs geplaatst…Outfit: Diner timeMy Profile

 19. Xaviera

  Wat gaaf dat je op TV over je project mocht vertellen! Fijn dat je nu lekker kunt slapen in jullie nieuwe bed, geniet ervan! :)

 20. Amy

  Wat gaaf dat je op televisie over Project Positief mocht vertellen, super om te zien dat dat echt als een speer gaat! De foto van jou en Jordy is trouwens echt heel schattig… leuk stel!
  Amy onlangs geplaatst…Estée Lauder Double Wear foundationMy Profile

 21. Anna

  Leuke foto’s Dagmar! En wat ontzettend cool dat je op tv was! En de Nike run! Zo cool! Ik ga zodra het weer een beetje zonning is hardlopen! Hihi, Liefs
  Anna onlangs geplaatst…Current favorites January!My Profile

 22. Justine

  Hmm die dropjes, heerlijk! En zo goed dat je je hebt ingeschreven. Echt knap joh! Ik heb de 10k nog niet gehaald, maar ik hoop het deze zomer toch te kunnen behalen. Jij super veel succes, you can do it girl! Ik weet dat je het kunt <3
  Justine onlangs geplaatst…Review: Yves Rocher douchegelsMy Profile

 23. Saar

  Weer een heel leuke behind the scènes :) En op tv komen met jouw project, super leuk! Het is ook een geweldig idee en ik vind de opvolger ook nog eens super leuk gevonden. Ik blijf hier graag komen met al die leuke dingen die uit jouw hoofd komen hoor!
  Saar onlangs geplaatst…Babbelmoment | Things #12My Profile

 24. Kimberly

  Zo gaaf je interview!! Ik wil ‘m onwijs graag terugzien dus als je een linkje hebt, let me know!! Ik ben zooo benieuwd :D Ik kan niet wachten! Super leuk ook om achter de schermen te kijken van je safari feestje, het was zooo ontzettend leuk, ik ben nog aan het nagenieten hihi!! En jullie bed is in het echt nog mooier!
  Kimberly onlangs geplaatst…De leukste kaarsenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge