Blog

Behind the scenes #71 – 2015, het eerste event en Polen

December8

Wohooo welkom bij de allereerste photo diary van 2015! Wat voelt het heerlijk om met een schone lei te kunnen beginnen en nog in de mijn-voornemens-gaan-dit-jaar-écht-lukken-fase te zitten. De oliebollen, kerstdiners en kerstkransjes hebben plaatsgemaakt voor groene smoothies, de sportschoenen en alles wat er bij een gezonde levensstijl komt kijken. Behalve de weegschaal, die blijft bij mij onder een laagje stof staan, want van getallen ben ik nog geen dag gelukkiger geworden. Deze week was awesome (awesome is een behoorlijk awesome woord!), want ik was jarig, bezocht mijn familie in Polen en ging naar het eerste event van het jaar! Kijk je mee?

In Polen was het koud, zelfs mijn telefoon vond het welletjes. Na deze foto gemaakt te hebben viel hij ook in een winterslaapje. Na het opwarmen bij het lekkerste pizza restaurant van de stad, kon zowel hij als ik er weer tegenaan. Wat was het fijn om mijn familie te zien en bij mijn tweede thuis te zijn. Een fijn oplaadmomentje na alle hectische weken van 2014.

En zo is dat. Hoe donker het ook is, er is altijd een lichtpuntje waar je dankbaar om kunt zijn. Al is het… cola zonder prik. Ja ik ben zojuist geïnspireerd door wat ik drink ;) Cola zonder prik is ook heel fijn, je tanden zijn je er vast dankbaar voor! En wat dacht je van de kat die de hele tijd knuffels geeft? Of de regen waardoor jij je tuintje geen water hoeft te geven of zodat je een goed excuus hebt dat hardlooprondje nog even uit te stellen? Het is niet moeilijk, als je de lichtpuntjes maar wilt zien! Er is genoeg om dankbaar voor te zijn, kies voor je geluk! En van de cola-zonder-prik-vergelijking gaan we naar unicorns…

Ik kan echt niet meer naar deze foto kijken zonder in de lach te schieten. Toen ik deze op Instagram plaatste en niet veel later keek bij de reacties, zag ik daar staan dat het leek alsof ik een unicorn was! Haha die kerstboom en mijn ingepakte-koukleum-selfie zorgden voor een lachbui waardoor ik niet meer kon stoppen. En het grappigste: ik had het serieus niet door! Heerlijk om jullie reacties te ontvangen en te lezen, dankjewel!

En nog beter waarom ik jullie reacties zo inspirerend en fijn vind, ik plaatste deze foto van mijn guilty pleasure. Ik ben echt een bodemloze put als het om deze overheerlijke koekjes gaat. Kreeg ik opeens de tip dat LU vergelijkbare heeft die in Nederland verkrijgbaar zijn! En mijn moeder toen ik haar dat vertelde: ‘Ja, wist je dat niet?’… Ehm nee mam, anders was mijn koffer niet méga efficiënt ingepakt zodat extra veel van deze verpakkingen mee konden haha. Oeps! Dankjewel lieve allemaal voor de tips, jullie zijn mijn helden!

En over helden en lachbuien gesproken, dankjewel lieve Lisette voor het delen van zoveel inspiratie, duwtjes in de juiste richting en jouw humor. Ik heb echt genoten van Schrijven kreng! en mijn recensie kan je hier lezen. Elke keer als ik nu even afdwaal door de lieve berichtjes via social media, hoor ik zo’n vreselijk piep-stemmetje in mijn hoofd: SCHRIJVEN KRENG! En vriendelijk bedankt Lisette :)

Yay, ik heb een extra lachrimpel! 23 kaarsjes heb ik uitgeblazen en het was een onvergetelijke verjaardag. Waarom? Daarom! (Als je op daarom klikt dan kom je bij het artikel, party party party!)

Mijn nieuwste gadget De Garmin Vivofit en ik zijn onafscheidelijk. Heel letterlijk, anders telt meneer mijn stappen en bewegingen niet meer. Maar ik kan wel alvast verklappen dat ik daardoor veel meer ben gaan doen. De review ervan komt gauw online, maar enthousiast ben ik zeker!

Gelukkig nieuwjaar! Ik heb genoten van de avond en werd helemaal gelukkig door mijn knalerwtjes, sterretjes en Romeinse Kaarsen die vrolijk plopten.

Het eerste ontbijtje van het jaar 2015! Inclusief blij ei.

Ik vind voornemens vooral heel grappig en doe er fanatiek aan mee. Iets te fanatiek misschien, want ik was zo enthousiast om eindelijk weer te bewegen dat ik natuurlijk over mijn grenzen ging. Mijn lichaam komt even bij en gaat daarna weer vrolijk verder met hardlopen, want ik heb de smaak inmiddels goed te maken. Het wandelen wissel ik momenteel nog af met de stukjes hardlopen, net wat ik aan kan. Evy helpt mij er goed bij. Meer over mijn sportieve voornemens lees je hier. En mijn nieuwe liefdes van Nike lopen heerlijk, ik ben er zo blij mee!

Het eerste event van het jaar vond plaats, ik ging namelijk naar het jubileumfeest van 50 jaar Top 40! Dit was echt een hele geslaagde middag. Zo werd het boek gepresenteerd, de speciaal ontworpen postzegels werden getoond en was Jeroen er om live vanuit Theater Gooiland in Hilversum uit te zenden. Even over de zal-ik-het-doen-drempel heenstappen en toch samen op de foto met mijn inspiratiebron!

Zo leuk om tijdens dit feest aanwezig te mogen zijn! Het eerste event van het jaar een party!

Over knalerwten gesproken, mijn vriend noemt mij de prinses op de knalerwt. We wouden al heel lang een nieuw bed en we besloten dit weekend naar de IKEA te gaan en de andere winkels in de woonboulevard. Matrassen testen en keuzes maken, het is ons gelukt! Als je dit leest, zijn we bezig met de ultieme relatietest: een IKEA bedframe in elkaar zetten. Toen we door de winkel liepen, zaten we eng genoeg met alles op één lijn en het ging ons erg goed af. Nu het bed dus nog in elkaar zetten. Hou mijn relatiestatus op Facebook daarom in de gaten…

Heb jij een fijne jaarwisseling gehad? Ik wens je veel succes toe deze week en maak er een mooie tijd van. Je hebt meer dan 300 dagen om er een gelukkig 2015 van te maken, start today! 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.