Behind the scenes #71 – 2015, het eerste event en Polen

Behind the scenes #71 – 2015, het eerste event en Polen

December8

Wohooo welkom bij de allereerste photo diary van 2015! Wat voelt het heerlijk om met een schone lei te kunnen beginnen en nog in de mijn-voornemens-gaan-dit-jaar-écht-lukken-fase te zitten. De oliebollen, kerstdiners en kerstkransjes hebben plaatsgemaakt voor groene smoothies, de sportschoenen en alles wat er bij een gezonde levensstijl komt kijken. Behalve de weegschaal, die blijft bij mij onder een laagje stof staan, want van getallen ben ik nog geen dag gelukkiger geworden. Deze week was awesome (awesome is een behoorlijk awesome woord!), want ik was jarig, bezocht mijn familie in Polen en ging naar het eerste event van het jaar! Kijk je mee?

In Polen was het koud, zelfs mijn telefoon vond het welletjes. Na deze foto gemaakt te hebben viel hij ook in een winterslaapje. Na het opwarmen bij het lekkerste pizza restaurant van de stad, kon zowel hij als ik er weer tegenaan. Wat was het fijn om mijn familie te zien en bij mijn tweede thuis te zijn. Een fijn oplaadmomentje na alle hectische weken van 2014.

En zo is dat. Hoe donker het ook is, er is altijd een lichtpuntje waar je dankbaar om kunt zijn. Al is het… cola zonder prik. Ja ik ben zojuist geïnspireerd door wat ik drink ;) Cola zonder prik is ook heel fijn, je tanden zijn je er vast dankbaar voor! En wat dacht je van de kat die de hele tijd knuffels geeft? Of de regen waardoor jij je tuintje geen water hoeft te geven of zodat je een goed excuus hebt dat hardlooprondje nog even uit te stellen? Het is niet moeilijk, als je de lichtpuntjes maar wilt zien! Er is genoeg om dankbaar voor te zijn, kies voor je geluk! En van de cola-zonder-prik-vergelijking gaan we naar unicorns…

Ik kan echt niet meer naar deze foto kijken zonder in de lach te schieten. Toen ik deze op Instagram plaatste en niet veel later keek bij de reacties, zag ik daar staan dat het leek alsof ik een unicorn was! Haha die kerstboom en mijn ingepakte-koukleum-selfie zorgden voor een lachbui waardoor ik niet meer kon stoppen. En het grappigste: ik had het serieus niet door! Heerlijk om jullie reacties te ontvangen en te lezen, dankjewel!

En nog beter waarom ik jullie reacties zo inspirerend en fijn vind, ik plaatste deze foto van mijn guilty pleasure. Ik ben echt een bodemloze put als het om deze overheerlijke koekjes gaat. Kreeg ik opeens de tip dat LU vergelijkbare heeft die in Nederland verkrijgbaar zijn! En mijn moeder toen ik haar dat vertelde: ‘Ja, wist je dat niet?’… Ehm nee mam, anders was mijn koffer niet méga efficiënt ingepakt zodat extra veel van deze verpakkingen mee konden haha. Oeps! Dankjewel lieve allemaal voor de tips, jullie zijn mijn helden!

En over helden en lachbuien gesproken, dankjewel lieve Lisette voor het delen van zoveel inspiratie, duwtjes in de juiste richting en jouw humor. Ik heb echt genoten van Schrijven kreng! en mijn recensie kan je hier lezen. Elke keer als ik nu even afdwaal door de lieve berichtjes via social media, hoor ik zo’n vreselijk piep-stemmetje in mijn hoofd: SCHRIJVEN KRENG! En vriendelijk bedankt Lisette :)

Yay, ik heb een extra lachrimpel! 23 kaarsjes heb ik uitgeblazen en het was een onvergetelijke verjaardag. Waarom? Daarom! (Als je op daarom klikt dan kom je bij het artikel, party party party!)

Mijn nieuwste gadget De Garmin Vivofit en ik zijn onafscheidelijk. Heel letterlijk, anders telt meneer mijn stappen en bewegingen niet meer. Maar ik kan wel alvast verklappen dat ik daardoor veel meer ben gaan doen. De review ervan komt gauw online, maar enthousiast ben ik zeker!

Gelukkig nieuwjaar! Ik heb genoten van de avond en werd helemaal gelukkig door mijn knalerwtjes, sterretjes en Romeinse Kaarsen die vrolijk plopten.

Het eerste ontbijtje van het jaar 2015! Inclusief blij ei.

Ik vind voornemens vooral heel grappig en doe er fanatiek aan mee. Iets te fanatiek misschien, want ik was zo enthousiast om eindelijk weer te bewegen dat ik natuurlijk over mijn grenzen ging. Mijn lichaam komt even bij en gaat daarna weer vrolijk verder met hardlopen, want ik heb de smaak inmiddels goed te maken. Het wandelen wissel ik momenteel nog af met de stukjes hardlopen, net wat ik aan kan. Evy helpt mij er goed bij. Meer over mijn sportieve voornemens lees je hier. En mijn nieuwe liefdes van Nike lopen heerlijk, ik ben er zo blij mee!

Het eerste event van het jaar vond plaats, ik ging namelijk naar het jubileumfeest van 50 jaar Top 40! Dit was echt een hele geslaagde middag. Zo werd het boek gepresenteerd, de speciaal ontworpen postzegels werden getoond en was Jeroen er om live vanuit Theater Gooiland in Hilversum uit te zenden. Even over de zal-ik-het-doen-drempel heenstappen en toch samen op de foto met mijn inspiratiebron!

Zo leuk om tijdens dit feest aanwezig te mogen zijn! Het eerste event van het jaar een party!

Over knalerwten gesproken, mijn vriend noemt mij de prinses op de knalerwt. We wouden al heel lang een nieuw bed en we besloten dit weekend naar de IKEA te gaan en de andere winkels in de woonboulevard. Matrassen testen en keuzes maken, het is ons gelukt! Als je dit leest, zijn we bezig met de ultieme relatietest: een IKEA bedframe in elkaar zetten. Toen we door de winkel liepen, zaten we eng genoeg met alles op één lijn en het ging ons erg goed af. Nu het bed dus nog in elkaar zetten. Hou mijn relatiestatus op Facebook daarom in de gaten…

Heb jij een fijne jaarwisseling gehad? Ik wens je veel succes toe deze week en maak er een mooie tijd van. Je hebt meer dan 300 dagen om er een gelukkig 2015 van te maken, start today! 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 53 reacties.

 1. Haahha, heerlijke foto’s! De unicorn foto blijft zo leuk! Fijn dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad! <3 En een IKEA bed in elkaar zetten is inderdaad de ultieme relatietest. Maar als het mij en Bram is gelukt, kunnen jullie het al helemaal haha!

 2. Marion

  Dat is zo’n mooie quote en absoluut waar. Zo lang we dat maar onthouden! X

 3. Yudeska

  Wat geweldig om te lezen allemaal! Super, je straalt altijd zo op de foto zo lief

 4. Marloes

  Wat een heerlijke diary om te zien en lezen. En fijn dat je nog even naar Polen bent geweest. Stralende foto’s lieve Dagmar <3

 5. Wat een tof event heb je bijgewoond! Haha als je niets over die foto had gezegd had ik het niet gezien, maar nu snap ik de hilariteit wel ;-)

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja en ik had echt niets door, geniaal <3

 6. Chantal

  Wat een vrolijk overzicht! Ik heb één keer zelf iets in elkaar proberen te zetten, sindsdien laat ik alles over aan mijn vriend :’)

 7. Dionne

  Wat een gezellige foto’s! Fijn dat je weer even in Krakau was. En je eerste event, dat ziet er leuk uit!

 8. Evelien

  Wat een ontzettend fijne week heb je gehad <3. Gaaf dat je bij het jubileum van de top 40 mocht zijn! Ik wens je een nieuwe fijne week toe, vol met lichtpuntjes en positiviteit!

 9. Amy

  Wat een geweldig vrolijke en heerlijke post! Succes met het noteren van het bed, maar ik vermoed dat dat wel goed komt ;) En fijn dat je nu niet meer kilo’s koekjes hoeft mee te slepen.. Ik dacht ook dat je dat wist haha! ;) Fijn weekend nog Dagmar!

  1. Dagmar Valerie

   Zo lief je gouden tip, scheelt mij in de toekomst méga bagageruimte én kilo’s :D Je bent een heldin, dankjewel!

 10. Bente

  Haag oh ja.. De ikea relatietest! Komt vast helemaal goed :) en geniet van de zondag!

 11. Anna

  Haha heerlijk om dit weer te lezen! Van jou diarys kan ik echt heel vrolijk worden! Haha, Zo leuk! Ik was ook in de kou de afgelopen tijd! Ben blij dat ik weer terug in het “warme” Nederland ben haha! Veel Liefs
  Anna onlangs geplaatst…My week in… Finland ~ Christmas holidayMy Profile

 12. Justine

  Hahaha! De ultieme relatietest: een Ikea meubel in elkaar zetten. Wat ben je toch geniaal!

 13. Frauke

  Wat een gewéldige diary! Polen zag er heel gezellig (en koud, inderdaad!) uit! En hahaha die unicorn foto’, geniaal! Ik dacht echt dat het expres was! Die VivoFit wil ik oooook haha, ziet er zo cool en handig uit. Succes met het in elkaar zetten van jullie bed ;)! X

 14. Eline

  Haha wat kun jij leuk schrijven zeg!!! Het ziet eruit als een leuke week en heel veel succes met het opzetten van een ikea bed! Komt vast wel goed :)

  1. Dagmar Valerie

   Wat een geweldig lief compliment, heel erg bedankt <3 En het bed staat gelukkig overeind én slaapt heel goed :D

 15. Sophie

  Hihi wat leuk dat jullie het bed samen in elkaar gaan zetten, dat komt geloof ik helemaal goed! <3 Wat gaaf dat evenement waar je mocht zijn, dat was vast echt te gek! En die foto's in Polen zien er ook heerlijk uit, echt te gek! Fijne zondag lieverd! <3

 16. Karlijn

  Wat zien jou weken er toch altijd vol maar ook heel leuk uit. Pff ik mag nooit meer zeuren dat ik het druk heb want jij doet echt veel meer! Ik ben nog nooit in Polen geweest maar door jouw foto’s ben ik echt enthousiast geworden. Het lijkt me een heel fijn land. Let je op jezelf lieve Dagmar? X

 17. Mmm die koekjes! Doen me denken aan Pims van LU. Eén van mijn favorieten! En ik moest ook hard lachen om die unicorn foto haha.

 18. Hahaha Cola zonder prik? Nooit van mijn leven :p dat is ook de reden waarom ik nooit frisdrank koop, want ik drink het laatste beetje nooit op, want daar zit geen prik meer in. Owh nee, nope, nooit! En door jou heb ik ook het boek van Lisette gekocht en ga er vandaag in beginnen, ik wil namelijk al jaaaaaren mijn eigen boek schrijven en dit lijkt mij een handige tool, dus dank je wel voor de aanrader. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Diary #27 – Cadeautjes, de Buurman en NieuwjaarMy Profile

 19. Wat een drukke maar fijne week! Die unicorn foto is echt geweldig, haha ♥

 20. Linda

  Beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd en wat een leuke foto met de kaarsjes! Fijn dat je bij kon komen in Polen en succes met het bed in elkaar zetten! Het is makkelijker dan het lijkt :) hihi

 21. Manon

  Wat een heerlijke blije foto’s allemaal! Ohh, ik ben verslaaafd aan die LU koekjes waar je het over hebt, zo gigalekker! En ik blijf jou en je vriend zo leuk vinden samen :)

 22. Denise

  Haha wat heb je je week toch weer leuk geschreven. Die koekjes zijn zo lekker! ( de nl versie, poolse heb ik nog nooit gehad hihi). Wow, dat klink echt lang, meer dan 300 dagen. Maar het is waar. Meer dan 300 awesome ( omdat het idd een leuk woord is haha) dagen om er even flink tegenaan te gaan. Wiehoe!

 23. Stien

  Ooh ik krijg meteen zin om weer eens naar Kraków te gaan als ik jouw foto’s zie :D

  1. Dagmar Valerie

   Superlief je mooie complimenten, dankjewel voor je leuke reactie!

 24. Miriam

  Wat leuk om te zien allemaal, vrolijke boel! Ben benieuwd of het bed inmiddels in elkaar zit ;p
  Miriam onlangs geplaatst…SlumberpartyyyyMy Profile

 25. Anneleen

  Haha ik hoop dat het bedframe ineen zettten lukt, zou jammer zijn moest je daardoor je relatiestatus moeten veranderen ;) fijn dat je zo genoten hebt van de feestdagen, Polen en je familie!

 26. Xaviera

  Mooi om te zien en lezen allemaal! Haha die foto waar je op een unicorn lijkt, dat was mij op Instagram niet eens opgevallen. Handig van die oplettende kijkers ;-) Die quote is heel mooi en belangrijk om te onthouden!

 27. Elise

  Leeuk om te lezen, oh dear ik vind zelf die koekjes echt niet lekker misschien omdat ik ze vaak heb gegeten toen ik in polen was. Waar ik ruimt in mijn koffer voor maak zijn de chocolaatjes met vanille mousse erin, oooh de zijn heerlijk en ik kan een heel pak ervan op haha.. Ik zou zo graag nog eens naar polen willen. Natuurlijk nog gefeliciteeeerd hihi

 28. Anna

  Wat een hoop leuke foto’s en super leuk die unicorn foto, haha <3

 29. Jenn

  Oh leuk overzicht weer! Die koekjes zijn echt lekker, en ik had ook geen idee dat LU er een variant van had… Kan de Garmin tegen water trouwens? Ik ben nog op zoek naar een activitytracker, maar ik ben er nog niet uit welke.
  Jenn onlangs geplaatst…Terugblik op de december mini-bucketlistMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Yes, deze kan ook tegen water. Zowel de douche, als regen en het zwembad kan hij overleven :)

 30. Laura

  Wat een leuke foto’s en overzichtje weer!:)

  xx Laura

 31. Ik proestte het uit van het lachen toen ik die ”unicorn” foto voorbij zag komen op Instagram en Serena haar reactie las hahaha!

 32. Carolien

  Wat super grappig! Ik wist niet dat je ook half pools bent! Mijn moeder komt ook uit Polen (Bydgoszcz), ik houd van de poolse koekjes! Oohja, de LU koekjes zijn zo niet te vergelijken met die uit polen!
  Ooh en de worsten, helaas hebben we zelf niet veel meer met het land, behalve dan het heerlijke eten! Familie is uit elkaar gevallen en ben er 2 jaar geleden voor het laatst geweest een weekendje.
  Maar wat super grappig, heb jij nog tips voor het bezoeken van plaatsen?

  xx Carolien

  1. Dagmar Valerie

   Wauw wat bijzonder je lieve reactie dankjewel! Ik kom eigenlijk negen van de tien keer in Kraków vanwege mijn opa en oma die er nog wonen, Kraków is ook zeker een aanrader, echt zo’n mooie stad met een stralende look. Hihi ik heb de LU koekjes nog niet getest, ik ben benieuwd! Ik hoop dat je er toch nog weer een keertje terug kunt om de sfeer te proeven en er te zijn. Wieliczka de zoutmijn is trouwens ook zeker een aanrader <3 Liefs, Dagmar

Geef een antwoord

CommentLuv badge