Blog

Behind the scenes #70 – Kerst, cadeautjes, liefde en Polen

December7

Ik kan niet geloven dat dit de laatste Behind the scenes is van 2014, maar toch is het zo. Gelukkig is ook deze gevuld met stralende momenten, warmte, geluk en familie. Wat is het toch fijn om zo’n overzichtje te maken met foto’s vol met lichtpuntjes. Heb jij ook stralende feestdagen gehad? Ik laat je zien hoe wij kerst vierden, welke cadeautjes ik ontving en hoe Poes in de kerstmuts verdween. Kijk je mee naar de laatste photo diary van 2014? Enjoy!

Deze kerstbal voor de LINDA Foundation hangt bij ons in de boom en ik vind het prachtig, juist door het onwijs mooie verhaal erachter dat gezinnen hierdoor worden geholpen <3

Wat een feestje zijn deze limited editions van Oriflame toch! Ik vond het héél lastig kiezen voor kerst, ze zijn alle drie echt prachtig! Bekijk mijn review ervan hier.

En Yves Rocher had ook al zo’n mooie kerstcollectie (mijn review kan je hier lezen), wat heerlijk om te zien en te gebruiken! Mijn hartje ging hier veel sneller door kloppen!

Mijn blog deed mee aan de speciale blogtour voor het boek Ik wist het geschreven door Chantal van Gastel. Zij is niet alleen een inspiratiebron voor mij, maar kan ook nog eens geweldig goed schrijven! Echt bewonderenswaardig hoe zij middels woorden een prachtig verhaal kan delen. Mijn recensie kan je hier lezen.

En om de ultieme kerstsfeer te krijgen, keek ik Love Actually met mijn vriend. Kwamen we er later achter dat hij op hetzelfde moment ook gewoon op tv was haha. Wat een timing! Maar we hadden in ieder geval geen reclame… Het blijft echt mijn favo kerstfilm, vooral dat stukje als Hugh Grant begint te dansen, en ik ken elke scene (inclusief de bijbehorende gebaren) uit mijn hoofd. Oeps!

Vrolijk kerstfeest lieve allemaal!

Wat een opluchting toen ik het kerstdiner kon afsluiten met dit feestelijke toetje. Ik vond het stiekem spannender dan ik dacht of alles wel goed zou gaan, maar het lukte wonder boven wonder ontzettend goed en mijn broertje bleef zelfs maar opscheppen! Zo fijn om iedereen te zien genieten, de ultieme beloning. En dit toetje smaakte naar meer!

Poes is en blijft echt een schatje, je kunt met haar doen wat je wilt, maar ze blijft genietend pruttelen. Ook toen ik haar deze kerstmuts opzette, ze dook er eerst zelfs helemaal met haar koppie in! Hij is veel te groot natuurlijk, maar nadat ze weer lekker lag viel de muts perfect. Goed foto momentje haha!

Ik zou heel graag iedereen een kaartje willen sturen rond deze feestdagen, maar dan zou ik geen energie meer over hebben voor het organiseren van het kerstdiner. Om je toch te bedanken voor alles wat je mij hebt gegeven, een kerstkaartje op deze manier <3

De tweede kerstdag vond plaats bij mijn schoonfamilie. We hadden een kerstbrunch en het was ontzettend lekker. We genoten volop van de heerlijke hapjes, de aanwezigheid van de familie en de zonnestralen die zo mooi het restaurant in vielen. En mijn complimenten gaan naar de Lachende Gans in Tiel!

2014 vloog voorbij, net als het blogjaar vol geweldige hoogtepunten. Ik had nooit verwacht dat ik dagelijks een artikel zou kunnen publiceren, laat staan regelmatig zelfs twee! En dat in combinatie met eerst mijn afstuderen en nu mijn baan. Om jullie rakende en inspirerende reacties te mogen lezen voelt daardoor echt aan als een boost, hier doe ik het voor <3 Als ik iemand vooruit mag helpen met een artikel dan ben ik al onwijs gelukkig! Ik maakte een overzichtje met de tien best gelezen artikelen van 2014.

Als je dit nu leest, zit ik in het koude, maar onwijs mooie Kraków (Polen) te genieten van mijn familie. Ik heb hen ontzettend gemist en vind het daarom ook extra fijn om tijd samen door te kunnen brengen. De sneeuw ligt hier en het is echt heel erg koud (-10 was het vandaag), maar de warmte van mijn familie maakt alles goed. Zo fijn om hen weer te zien, te spreken en te knuffelen! Kraków is en blijft mijn tweede thuis.

Heb jij fijne feestdagen achter de rug? De volgende Behind the scenes komt in 2015 ♧ 

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.