Behind the scenes #70 – Kerst, cadeautjes, liefde en Polen

Behind the scenes #70 – Kerst, cadeautjes, liefde en Polen

December7

Ik kan niet geloven dat dit de laatste Behind the scenes is van 2014, maar toch is het zo. Gelukkig is ook deze gevuld met stralende momenten, warmte, geluk en familie. Wat is het toch fijn om zo’n overzichtje te maken met foto’s vol met lichtpuntjes. Heb jij ook stralende feestdagen gehad? Ik laat je zien hoe wij kerst vierden, welke cadeautjes ik ontving en hoe Poes in de kerstmuts verdween. Kijk je mee naar de laatste photo diary van 2014? Enjoy!

Deze kerstbal voor de LINDA Foundation hangt bij ons in de boom en ik vind het prachtig, juist door het onwijs mooie verhaal erachter dat gezinnen hierdoor worden geholpen <3

Wat een feestje zijn deze limited editions van Oriflame toch! Ik vond het héél lastig kiezen voor kerst, ze zijn alle drie echt prachtig! Bekijk mijn review ervan hier.

En Yves Rocher had ook al zo’n mooie kerstcollectie (mijn review kan je hier lezen), wat heerlijk om te zien en te gebruiken! Mijn hartje ging hier veel sneller door kloppen!

Mijn blog deed mee aan de speciale blogtour voor het boek Ik wist het geschreven door Chantal van Gastel. Zij is niet alleen een inspiratiebron voor mij, maar kan ook nog eens geweldig goed schrijven! Echt bewonderenswaardig hoe zij middels woorden een prachtig verhaal kan delen. Mijn recensie kan je hier lezen.

En om de ultieme kerstsfeer te krijgen, keek ik Love Actually met mijn vriend. Kwamen we er later achter dat hij op hetzelfde moment ook gewoon op tv was haha. Wat een timing! Maar we hadden in ieder geval geen reclame… Het blijft echt mijn favo kerstfilm, vooral dat stukje als Hugh Grant begint te dansen, en ik ken elke scene (inclusief de bijbehorende gebaren) uit mijn hoofd. Oeps!

Vrolijk kerstfeest lieve allemaal!

Wat een opluchting toen ik het kerstdiner kon afsluiten met dit feestelijke toetje. Ik vond het stiekem spannender dan ik dacht of alles wel goed zou gaan, maar het lukte wonder boven wonder ontzettend goed en mijn broertje bleef zelfs maar opscheppen! Zo fijn om iedereen te zien genieten, de ultieme beloning. En dit toetje smaakte naar meer!

Poes is en blijft echt een schatje, je kunt met haar doen wat je wilt, maar ze blijft genietend pruttelen. Ook toen ik haar deze kerstmuts opzette, ze dook er eerst zelfs helemaal met haar koppie in! Hij is veel te groot natuurlijk, maar nadat ze weer lekker lag viel de muts perfect. Goed foto momentje haha!

Ik zou heel graag iedereen een kaartje willen sturen rond deze feestdagen, maar dan zou ik geen energie meer over hebben voor het organiseren van het kerstdiner. Om je toch te bedanken voor alles wat je mij hebt gegeven, een kerstkaartje op deze manier <3

De tweede kerstdag vond plaats bij mijn schoonfamilie. We hadden een kerstbrunch en het was ontzettend lekker. We genoten volop van de heerlijke hapjes, de aanwezigheid van de familie en de zonnestralen die zo mooi het restaurant in vielen. En mijn complimenten gaan naar de Lachende Gans in Tiel!

2014 vloog voorbij, net als het blogjaar vol geweldige hoogtepunten. Ik had nooit verwacht dat ik dagelijks een artikel zou kunnen publiceren, laat staan regelmatig zelfs twee! En dat in combinatie met eerst mijn afstuderen en nu mijn baan. Om jullie rakende en inspirerende reacties te mogen lezen voelt daardoor echt aan als een boost, hier doe ik het voor <3 Als ik iemand vooruit mag helpen met een artikel dan ben ik al onwijs gelukkig! Ik maakte een overzichtje met de tien best gelezen artikelen van 2014.

Als je dit nu leest, zit ik in het koude, maar onwijs mooie Kraków (Polen) te genieten van mijn familie. Ik heb hen ontzettend gemist en vind het daarom ook extra fijn om tijd samen door te kunnen brengen. De sneeuw ligt hier en het is echt heel erg koud (-10 was het vandaag), maar de warmte van mijn familie maakt alles goed. Zo fijn om hen weer te zien, te spreken en te knuffelen! Kraków is en blijft mijn tweede thuis.

Heb jij fijne feestdagen achter de rug? De volgende Behind the scenes komt in 2015 ♧ 

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Dina

  Wat een fijne dingen allemaal. Goed om te lezen dat je zo’n fijne kerst had. Veel plezier bij je familie in Polen, geniet! <3

 2. Frauke

  Wat een onwijs leuke post! Ik word er helemaal vrolijk van. Superlief, dat kerstkaartje! En ik blijf het zeggen, maar wauw, dat toetje ziet er zo leuk uit met al die schattige kleinigheden <3 Geniet ervan daar in Polen, superfijn dat je je familie terugziet! X

 3. Amy

  Wat een prachtige foto’s weer en ontzettend fijne update. Geniet van je verblijf in Polen en het samenzijn met je familie!

 4. Wat een leuke overzicht! Heerlijk dat je gewoon met sneeuw in Polen zit te genieten, wat fijn! Het diner verzorgen is zeker spannend, maar extra leuk als het goed ontvangen wordt :). Fijne vakantie Dagmar!

 5. Anna

  Wat een mooie diary! Hoe toevallig ben ik gisteren helemaal los gegaan op het liedje waar hugh grant op danst! En ja met zijn pasjes haha. Samen met mijn nicht moeder en zusje! Haha, ik ben momenteel in Finland (ook -10) om samen met mijn familie hier tijd door te brengen. Ik wensje het allermooiste toe voor 2015! Liefs
  Anna onlangs geplaatst…My goals for 2015My Profile

 6. Anita

  Geniet van je tijd bij je familie. Nog bedankt voor de mooie woorden op je kerstkaartje, zie hem nu pas voorbij komen.

 7. Sophie

  Wat een hoop geweldige foto’s weer lieve Dagmar! <3 Het eten ziet er heerlijk uit en wat fijn dat je nu in polen bent met je familie; geniet ervan mop! <3

 8. Bente

  Wat fijn dat je nu nog een paar dagen met je familie in Polen kan doorbrengen! Geniet ervan :) Mijn kerst is nog niet afgelopen, gisteren met vriendinnen een derde kerstdag gehad en voor vandaag staat er ook nog een kerstdiner op het programma. <3

 9. Yvonne

  Heel veel plezier bij je familie in Polen! Enne; super fijn dat je kerstdiner zo goed is verlopen. :-)

 10. Geertje

  Wat een fijne dagen heb je achter de rug!
  En dat toetje! Ziet er heerlijk uit!!
  Geniet van je tijd met je familie!

 11. Maaike

  Het kerstdiner toetje vind ik de leukste foto die er tussen zit haha <3

 12. Xaviera

  Wat een leuk overzicht en mooie foto’s allemaal! Fijn dat je nu gezellig samen bent met je familie, geniet van je tijd in Polen!
  Xaviera onlangs geplaatst…Heb je dit al gelezen?My Profile

 13. Deisy

  Wat een ontzettend mooi overzicht zeg en ook wij hebben weer love actually gekeken dit jaar haha (op tv dan, helaas met wel reclames haha). Jij ontzettende fijne tijd gewenst bij je familie met een hoop liefde :-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Leer waarderen: uitslag van de challengeMy Profile

 14. Karlijn

  Ik weet dat iedereen het zegt, maar okee de tijd gaat ECHT snel :) Wow, ik heb het idee dat ik gisteren nog in Oslo rondliep terwijl dat dus al zo’n zes maanden terug is. Ik wordt altijd zo blij van je overzichten, jij doet altijd zoveel fijne en leuke dingen. Geniet bij je familie!

 15. Melissa

  Echt dingen om van te genieten, wat leuk om dit zo te lezen :D

  xxx

 16. Petra

  Mooi overzicht. Je kaartje vond ik super. Erg lief. Veel plezier in Polen. Geniet van de mooie tijd met je familie.

 17. Anneleen

  Wat fijn dat je fijne feestdagen achter de rug hebt! Geniet nu maar lekker van het mooie Polen en het weerzien van je familie! X

 18. Justine

  Wat een fijne behind the scenes! Ik wilde love actually ook kijken, maar t is er nog niet van gekomen. Deze week dan, hoop ik haha!

 19. Renee

  Ten eerste, geniet van polen! Wat een prachtige foto’s en wat ben je een lief mens met je kerstkaart op deze manier!

 20. Cindy

  Wat een heerlijk overzicht weer! Ik zou ook dubbel opscheppen bij dat toetje als ik dat zo zie. En wat ben je toch een ontzettende lieverd, met je kerstkaart! Geniet in Polen!
  Cindy onlangs geplaatst…Terugblik op 2014My Profile

 21. Linda

  Wat leuk om te lezen. Ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt bij je familie!

 22. Marlies

  De gezelligheid is van je foto’s af te zien♡ Wat een heerlijke sfeer! Geniet van je familie, want familie is kostbaar!

 23. Saar

  Leuk vind ik dat lieve kerstkaartje. Heerlijk ook dat je kerstdiner zo vlot verliep! Veel succes met alles wat je nog wilt verwezenlijken komend jaar en blijf vooral zo doorgaan met je blogging. Veel liefs!

Geef een antwoord

CommentLuv badge