Blog

Behind the scenes #69 – Kerstsfeer, vrolijke truien en sushi

December4
Deze week ging echt als een speer, maar was wel heel gezellig. De laatste loodjes en drukte voor de feestdagen waren een feit en oh wat vormen die dagen een heerlijk vooruitzicht om even op te laden. Althans, tussen het koken en eten door, want we organiseren dit jaar bij ons het kerstdiner. Ik haalde de kookboeken te voorschijn en we versierden de kerstboom. En wat is kerst zonder foute-maar-o-zo-leuke kersttruien? Kijk je mee naar mijn photo diary?

Alle spulletjes kwamen uit de kast en zo leuk om de kerstsfeer in het interieur te kunnen verwerken! Dat vind ik al een feestje, ik ben echt fan van de cozy sfeer. Lekker met dampende thee op de bank, lichtjes aan in de boom en een tijdschriftje of boek erbij… Ultiem ontspannen!

Wij konden Poes nergens vinden, totdat we ontdekten dat ze ons kerstengeltje was. Ze lag verstopt onder de boom in het hoekje! Poes had in ons huisje niet eerder de kerstsfeer meegemaakt, extra leuk om daarom deze gewoonte van haar te ontdekken.

Deze quote vond ik ontzettend mooi en ik besloot het te bewerken tot een afbeelding <3

Yay, tijd voor een selfie! Dit keer om jullie te laten zien hoe mijn nieuwe lokken zijn geworden na de behandeling bij Tony & Guy. En ik draag hier mijn nieuwe ketting die ik van mijn vriend heb gekregen in combinatie met een leuke blouse die ik herontdekt heb.

Méga taart! En ook nog eens méga lekker, gelukkig dat laatste dus ook want het was een erg groot stuk. Helaas ging mijn collega weg, maar wel met een leuke reden: hij gaat op reis voor een langere periode! Echt spannend lijkt mij dat, maar ook zo avontuurlijk en een onvergetelijke ervaring. En de taart was ontzettend lekker, zo leuk het sterretje helemaal in de kerstsfeer!

Ik wou dolgraag een leuke kersttrui dit jaar en liep de H&M in, met succes! Ik vroeg jullie welke het leukste zou staan en wat kwamen er heel erg veel reacties op! Oh wat vond ik dat leuk om te lezen en te ontvangen, ik was echt zo verbaasd door de hoeveelheid en leuke comments! En het maakte er ook nog eens niet makkelijker op, omdat iedereen wat anders deelde haha. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de onderste twee, al vind ik de bovenste ook nog steeds ge-wel-dig. Maar ik heb ook veel cadeautjes voor anderen gekocht dit jaar, waardoor mijn portemonnee deze vier wel iets te overdreven vond haha. Maar ik ben zó blij met mijn kersttruien! Missie geslaagd!

Kijk! Zo leuk dit hoesje, wat vind ik deze superleuk passen bij dit seizoen! Ik heb echt iets met rendieren deze feestdagen, ze mogen met kuddes komen :)

Unboxing van het kerstpakket! Vol lekkers en ook nog een prachtig kookboek. Komt hier goed van pas, ik kreeg gelijk zin om aan de slag te gaan…

Maar tussendoor kwam er sushi! En niet zo’n beetje ook, het was véél sushi en ook nog eens echt heerlijk. Jord en ik gingen dubbel daten met lieve Anne en Stephen, we hebben uren gekletst en lekker gegeten totdat we waggelend naar buiten gingen haha. Het was echt heerlijk en ik vond de menukaart zo ruim en leuk. Ook heb ik genoten van de carpaccio én de hoeveelheid toetjes… Dankjewel nog Anne voor je leasedonut haha!

Deze week keek ik voor het eerst sinds lange tijd even tv, mijn vriend kwam pas laat thuis en toen was Matilda op en op een ander moment keken we samen naar Ice Age. Het leukste fragment blijven we nu steeds herhalen en zie je hierboven, wat vind ik het toch grappig dat op YouTube precies deze scene erop stond! Pep! Haha

En ik trok alle kookboeken uit de kast om lekkere recepten te ontdekken en een heerlijk menu samen te stellen. Dat ging verrassend goed, want we waren er al vrij snel uit en deden bij de Lidl alvast wat boodschapjes, zodat we niet last minute naar de ingrediënten moeten zoeken en duimen dat het er nog is. De kerstdrukte in de winkels vind ik minder fijn, maar daarna gezellig genieten met dierbaren is echt heel magisch. Ik hoop dat iedereen dan ook een stralende kerst tegemoet zal gaan <3

Kijk jij ook uit naar de kerstdagen? Ga jij uiteten of mag je zelf aan de slag?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.