Blog

Behind the scenes #67 – Praag, Dubsmash en Sinterklaas

December2

Het is december! De laatste maand van 2014 waarin we gaan vlammen én vooral genieten van elkaar. Want december is ook altijd heel erg hectisch, we proberen de laatste musts  in het jaar te proppen, net als we dat graag met pepernoten doen. Sinterklaas is inmiddels vertrokken, maar daar is de kerstboom voor in de plaats gekomen. Tenminste, als ik de timeline van Twitter en Instagram mag geloven dan staat deze al massaal in huis, heerlijk die gezelligheid! Afgelopen week was flink druk, we waren in Praag, vierden er Jord z’n verjaardag en er kwamen véél cadeautjes. Dankjewel Postbode én Sinterklaas! Kijk je mee achter de schermen? Enjoy! 

Wohooo Praag ontdekken met m’n lieve vriend! We waren er twee hele dagen, want we hadden ook twee dagen om te reizen, omdat we per bus gingen. Dit was echt prima te doen, maar ongelooflijk wat is Praag mooi! We keken er onze ogen uit, zeker een aanrader! Ik deel binnenkort de hoogtepunten van Praag. Stay tuned!

Lekker warm tegen elkaar genieten van het mooie uitzicht op de Karelsbrug in Praag. Wat was het ontzettend koud! De dag dat we vertrokken ging het er in de avond sneeuwen, wat een timing!

We gingen massaal kerstbomen spotten, heerlijk die gezelligheid! En we gingen naar een kerstmarkt, dat is echt ontzettend leuk om te doen. Er hangt zo’n leuke sfeer!

En toen was mijn leven voorbij haha. Jord ontdekte Dubsmash en toen we na een lange dag lopen op de hotelkamer kwamen, gingen we aan de slag. We dubsmasheden erop los tot midden in de nacht, want wat hadden we plezier! Het slaat echt nergens op, maar soms is dat ook juist extra leuk. Ik denk dat het hele hotel wakker bleef van ons gelach, wat een schik haha.

Haha ik werd bang! 1313 is wel echt dubbele ongeluk (ik geloof niet in bijgeloof, want dat brengt ongeluk hihi), maar gelukkig bleef de site online en kwam er geen hacker of vreemde spammer langs. Hup wat extra positiviteit er tegenaan, maar wat een bizar groot aantal lieve volgers via Bloglovin’! Mijn middelbare school had niet eens zoveel leerlingen, ik probeer het mij voor te stellen hoeveel lieve lezers dat kunnen zijn… Maar dan krijgt mijn hoofd een error en durf ik straks geen artikelen meer te schrijven haha. Wow wat ben ik jullie dankbaar, geen woorden voor!

Waar is dat feestje? Hier natuurlijk! Haha Dubsmash humor <3

En ik werd verrast door de Sint op werk! Superleuk dat deze oude man hier even langskwam en ons een leuk Sintpakket gaf, we kregen o.a. deze heerlijke chocoladeletter die het niet lang heeft weten te overleven. Oeps!

Hmmm mijn nieuwe favoriete geurtje van MEXX! Extra energie uit een flacon kon ik zeker gebruiken, maar deze overtreft echt al mijn verwachtingen.  Me so happy! Wil je er meer over lezen, dan kan je hier mijn review bekijken.

pingquin

 

Yay, goed nieuws voor de Nutella liefhebbers uit België, want ik heb even nagevraagd of deze er ook te verkrijgen is. De ’Pinguïn’-pot van 1 kg om 2014 in stijl uit te zwaaien, is ook leuk om je ontbijttafel of welverdiende pauze mee op te vrolijken tijdens de koude wintermaanden. In België is deze verkrijgbaar bij Delhaize, Carrefour Hyper, Colruyt, Lidl, Cora en Makro. In Nederland bij Jumbo, C1000, Boni, Coop, Deen, Deka, Dirk, Hoogvliet, Plus, Sligro Foodservice, Spar en Makro.

Sinterklaas liet ook een cadeautje voor jullie achter! Je kunt namelijk meedoen aan de winactie om kans te maken op twee Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks! Klik hier om ook mee te doen aan de winactie ! Oh het was liefde op het eerste gezicht toen ik de mooie verpakking zag!

Net als half Nederland gingen we gezellig gourmetten voordat we Sinterklaas cadeautjes gingen uitpakken. Het was echt heel erg lekker en wat hebben we de buikspieren door het lachen goed getraind! We kwamen regelmatig niet meer bij!

Poes mag natuurlijk niet ontbreken op mijn blog, ze is soms erg jaloers op het feit dat ik met mijn laptop op schoot op de bank zit en dan gaat ze met haar rug naar mij toe ernaast zitten! Hoe bedoel je dat katten niets begrijpen? Om het te compenseren heb ik haar in de spotlights gezet door de crazy cat lady tag in te vullen. Bekijk deze hier!

Throwback! Een jaar geleden vormden lieve Kelly, Anne en Suus een kwartet met onze vrolijke kersttruien van de Primark. Doei Sinterklaas, hallo Kerstman!

Heb jij leuke plannen voor komende week in je agenda staan? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.