Blog

Behind the scenes #66 – Zebra, Soirée Magnifique & minions

December1

Elke keer als ik terugblik middels behind the scenes, dan stroomt het geluk door mijn hele lichaam. Wat kan er toch veel moois gebeuren in een relatief korte tijd; slechts een week! Ik ben heel dankbaar dat, ondanks de drukke en hectische periode, er zoveel lichtpuntjes zijn die mij energie geven om alles aan te pakken. Ook ik heb soms een mindere dag, maar dan is er zoveel moois om mij heen dat een mindere situatie (vaak gerelateerd aan mijn gezondheid) al snel vergeten is. In deze diary zitten minions, zebra’s én ik ging naar het Soirée Magnifique event met lieve bloggers, kijk je mee?

Ik ben verliefd op dit zebra jurkje van Twinkeltje, ik wil het niet meer uit doen! Deze foto zie je de komende tijd vaker voorbij komen, omdat ik deze als profielfoto heb ingesteld op social media. Ook zie je deze foto in de sidebar aan de linkerkant van mijn blog. Liefde voor zebra’s! Echt heel erg lief jullie reacties erop, dankjewel!

Met mijn gezondheid ging het niet zo goed, maar mijn vriendinnetjes kwamen langs en het was heel erg gezellig. De pijn verdween naar de achtergrond en het lachen kwam ervoor in de plaats. Ik speelde voor Sinterklaas, want ik had een mand vol cadeautjes ingepakt en we deden het dobbelspel van Sinterklaas. We hebben gegourmet en lekker bij kunnen kletsen, zo geslaagd!

Van lieve Anne kreeg ik deze douche goodies met Minions erop! Je begrijpt dat mijn leven nu echt volmaakt is? Tenminste… totdat deze douche beauties op zijn natuurlijk haha.

Poes zat op de eettafel (mag niet!) toen Jord en ik binnenkwamen én ze stak haar tong uit! Zo zat ze nog vijf minuten haha, echt een hilarisch gezicht!

We zijn toe aan een grotere koelkast, al helemaal nu de flesjes van Uzuma de helft in beslag nemen. De smaken zijn heel erg gezond en ik ben ontzettend blij dat ik deze mag proeven. Jullie lezen er gauw meer over in een review!

Ik vind Verstrikt echt heerlijk geschreven, ik heb het boek nog niet uit maar zodra het laatste hoofdstuk uitgelezen is, deel ik met jullie de recensie. Echt heel spannend! Oh en ik ben verliefd op de cover, wat een plaatje!

Op deze prachtige locatie hebben we outfitfoto’s gemaakt, maar we wandelen hier ook regelmatig. Dit is het Henschotermeer en wat is de omgeving hier mooi! En om te hardlopen is het ook heerlijk, ik ben dol op deze plek.

Nog meer Minions in deze Behind the scenes, want lieve Xaviera stuurde mij het linkje naar haar invulling van de Project Positief tag. En wist je dat zij de 125e blogger is die de tag heeft ingevuld? Heel bizar, dit had ik toch echt nooit verwacht toen ik de vragen opstelde op een rustig moment aan het strand van Zakynthos? En toen we, Jord en ik, uiteten gingen zaten we nog te brainstormen of de vragen wel goed genoeg waren haha. Ongelooflijk dat het zo is gelopen! Dankjewel lieve Xaviera voor deze mooie invulling inclusief Minions! Perfecter kan niet, me so happy!

Oh wat is dit toch een plaatje. De Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks zijn échte beauties. Maar ik heb heel goed nieuws, want ik mag een lieve lezeres blij maken met deze eyecatchers voor op de lippen. De winactie komt binnenkort online stay tuned!

Wat is november toch snel gegaan, ik kan niet geloven dat we in de feestmaand zijn aangekomen en nu mogen genieten van de laatste maand van 2014! Ik heb mijn favorieten van november verzameld en deze kan je hier lezen.

Haha wat hadden we een schik, op deze foto was ik net bijgekomen van een méga lachbui en mijn kaken deden er nog lang pijn door haha. One happy bloggersfamily op het event van Soirée Magnifique, de sfeer zat er goed in en wat was het gezellig met lieve Lois, Eline, Lidewij, Justine, Kimberly én Femke! Het was sowieso al mijn geluksdag, want ik ontdekte dat de bussen en treinen dezelfde kleur hebben als minions (sorry als je nu nooit meer hetzelfde naar het OV kunt kijken haha) én de verrassing van de dag was dat ik eindelijk Femke sprak! Ik volg haar al heel erg lang en we reageren fanatiek op elkaars artikelen, het leek dan ook alsof we elkaar al een tijd kennen haha. Wat was het een geslaagde avond!

Heb jij mooie plannen voor komende week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.