Blog

Behind the scenes #65 – Shoppen, me-time en liefde

December
It’s the most wonderful time of the year! Althans, bijna dan. Het zou super zijn als iemand de pauze-knop van de voorbij vliegende tijd zou ontdekken, maar ik ben heel dankbaar en blij hoe mijn dagen er de afgelopen maanden uitzien. Het is hectisch en flink doorbijten, maar ik krijg er zoveel geluksmomenten voor terug en voor mij is dat goud waard. Ik hoop dat jij ook een heerlijke week achter de rug hebt. Kijk je mee behind the scenes

Extra vitamientjes kunnen geen kwaad met het wisselende weer. De dag gezond beginnen met dit feestelijke fruit. Lekker! Oh wat ben ik blij dat de mandarijntjes hun comeback hebben gemaakt!

En toen kwam Sinterklaas langs, zelfs door onze straat! Vorig jaar was het nog een verrassing omdat we er toen net woonden, maar nu waren we mentaal voorbereid op véél vrolijke kids, Pietjes en meezingende ouders. Mijn lieve Mama-Sinterklaas stopte deze lekkere chocoladeletters in de schoenen van Jord en mij, maar ze waren in een recordtempo op. Deze tijd van het jaar is heerlijk!

Een feestje onder de douche, dat wordt het met de fijne producten van Ritzo Cosmetics. Het allerleukste product vind ik toch wel de Body Cream Lotion, omdat hier een subtiel glittertje in zit. Eigenlijk vind ik glitters niet erg prettig om daadwerkelijk in te zetten, maar dit was zo subtiel en feestelijk dat je er niet anders dan heel blij van kunt worden.

Jaaaaa zo bijzonder, want ik kreeg te horen dat ik naar Italië mag op persreis met Promiss! Ik hoor hier binnenkort meer over, maar Italië vind ik zo’n mooi en hartelijk land. En dan heb ik het nog niet eens over het heerlijke eten gehad en stijlvolle mensen, ik heb er zin in! Ik hou jullie ervan op de hoogte, maar ik wil jullie heel erg bedanken voor alle lieve felicitaties die ik heb ontvangen.  Echt een droom die uitkomt, dankjewel!

Me-time met de nieuwste Glamour op de bank, knorrende Poes en nagels die moeten drogen. De wind hoorde ik hard slaan tegen de ramen, dan is het extra lekker om binnen te zitten met een kruikje om op te laden. Ultiem ontspannen!

Had ik het net nog over ultiem ontspannen, bovenstaande foto is gemaakt voordat ik tot in de late uurtjes door zou werken thuis. Poes had mijn stoel ingepikt, maar ik kon ermee leven. En zo fijn dat mijn baan een verlengstuk is van mijn hobby’s, dat maakt het alsnog superleuk om ook vanuit huis aan de slag te gaan. Zeker geen straf, I love it!

De producten op een rij die ik gebruikte voordat ik naar werk ging. Veel producten van mijn favo merk GOSH en jullie zien hier ook mijn nieuwe lievelingsgeur! Hierover komt binnenkort meer online… Stay tuned!

Excuus pakketjesman, maar deze waren inderdaad allemaal voor mij. Gelukkig is het niet elke dag zo’n feest, want anders zou mijn vriend het misschien minder aantrekkelijk vinden. Dit keer kwam opeens alles tegelijkertijd binnen en het was een echte uitpakparty! De inhoud van de pakketjes zien jullie gauw terug op mijn blog <3

En er moest geshopt worden! Niet voor mijzelf, maar voor mijn lieve vriend. We hadden samen zijn hele kast doorgespit, opgeruimd en doorgespit zodat ook hij de winter kan trotseren. Maar qua items moest het nog zeker worden aangevuld en we waren een winning team! In twee uur heeft Jord een nieuwe winterjas, sjaal, vestjes, overhemden, trui én een mooie broek geshopt. Geslaagd! En ik had nog een Zara bon ontvangen van mijn collega’s, daarvan kocht ik een leuke broek én bij de H&M kocht ik een sport top met zebraprint (het zal een keer niet zo zijn…). Oh wij kunnen de winter door, maar nu nog even genieten van de prachtige herfst. Het is toch magisch al die blaadjes die van de bomen vallen? Het is net gouden confetti!

Jord was de held van de dag, want hij heeft met mij outfit foto’s gemaakt die binnenkort verschijnen. Ook maakte hij de foto die ik nu op alle socialmediakanalen én als profielfoto van mijn blog (linksboven) gebruik. Ik ben er heel blij mee, deze foto is weer actueel. We gingen daarna nog even wat thuis rommelen waarnaar we vervolgens naar het strand gingen om uit te waaien. Heerlijk was dat, al werd het natuurlijk wel sneller donker. Als afsluiter gingen we lekker uiteten en het was een onvergetelijke dag.

Deze week ga ik het vloggen weer oppakken, staat er een leuk event op de planning, moet ik mijn koffers pakken voor Praag en hoop ik alle briefjes aan inspiratie uit te kunnen werken want het is inmiddels een flinke stapel. Juist alleen maar fijn dat de inspiratie zo stroomt, maar extra leuk als je het tastbaar kunt maken. Én, dit is wereldnieuws, ik ga heel erg mijn best doen om eindelijk weer de sportschool te bezoeken. Ik heb zoveel geweldige sportkleding in de kast hangen, dat dit tegelijkertijd het slechtste argument ooit is om weer aan de slag te gaan, maar ik vind het zonde om het te laten hangen dus ik móet aan de slag. Anders is het toch zielig voor die kledingstukken? Straks voelen ze zich nog minderwaardig tegenover mijn blazers… Ja, die situatie moet ik voorkomen! Maar zonder gekheid, het wordt een flinke stap op het sporten weer op te pakken, want met mijn gezondheid gaat het minder, maar ik wil het echt aanpakken om stappen vooruit te kunnen maken. Ik ga ervoor! En in januari zal de sportschool vast weer druk zijn door de goede voornemens, dan kan ik juist nu nog extra genieten. Eh ja van mijn mooie sportoutfits haha.

Heb jij een fijne week gehad? En wat vind je van mijn nieuwe foto linksboven?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.