Blog

Behind the scenes #64 – Surprise party, event & Anne

Oktober11Heb ik ooit eerder zo’n overweldigende week gehad vol hoogtepunten en feestjes? Poeh ik geloof van niet. Ik had écht niet door dat deze week zo volgepland stond, maar ik liet het gewoon over mij heen komen. Spannend was het wel, want voor alle activiteiten was er wel een script, plan of praatje waarbij ik mijn aandeel had. Zo organiseerde ik voor mijn vriend een surprise party, had ik een belangrijke presentatie die ik moest geven op werk, organiseerde ik mijn eerste event én was mijn broertje jarig. Als klap op de vuurpijl kochten we een nieuwe tv én lieve Anne en Stephen (yes een bloggende man!) kwamen langs. Kijk je mee behind the scenes?

Eind november is mijn lieve vriend Jord jarig, aangezien hij nooit zijn verjaardag viert besloot ik hem te verrassen… met een surprise party. De hele woonkamer stond vol en het was onwijs gezellig. En Jord was ongelooflijk verbaasd, zijn reactie was onbetaalbaar. Echt heel geslaagd! Er komt veel kijken bij het organiseren, maar het is élke seconde meer dan waard. Dankjewel iedereen voor jullie komst!

En alle kaarsjes gingen in één keer uit, lieve Jord hopelijk komt je wens uit! Mijn wens om met jou te zijn, komt elke dag uit <3

Rampgebied: confetti all over the place! We hebben flink opgeruimd, maar vinden een week later nog steeds glitters haha. Hoort erbij, zo leuk!

Via social media heb je het wellicht al kunnen lezen, maar ik organiseerde voor mijn werk mijn eerste event. Ik verzorg voor mijn werk onder andere de marketing en promotie rondom de chicklits van de uitgeverij en kreeg de kans om een bloggers event neer te zetten. De sfeer was onvergetelijk, het was écht zo gezellig! Ik had nooit verwacht dat het zo zou kunnen lopen, ik was niet zenuwachtig en het liep allemaal heel soepel. Tussendoor kon ik ook volop genieten van de presentaties en ik vond het zo leuk om lieve bloggers te spreken en te ontmoeten. Ik kijk er met veel plezier op terug, meer over het event kan je hier lezen. 

Onder andere het nieuwste boek van Petra Kruijt Laat me jou zijn werd gepresenteerd. Lieve Petra is inmiddels met zwangerschapsverlof, maar zij schreef nog een onwijs lieve tekst in het boek waar ook mijn blog met quote vernoemd is. Heel bijzonder! Mijn recensie staat hier online. 

Tijd voor een selfie!

Voor de verjaardag van mijn broertje gingen we naar Eastern Plaza in Elst om lekker te eten. Je kunt hier wokken én heerlijk sushi eten, we hebben volop genoten.

En het toetje was ook héérlijk, mag ik even terug in de tijd please?

En aangezien de week nog niet druk genoeg was, besloot ik ook een enquête op te stellen voor mijn blog. Ik wil heel graag meer met mijn blog aansluiten bij de wensen van de lezers en daarom heb ik enkele vragen op een rij gezet om te kijken op welke manier ik dit het beste kan doen. Inmiddels zijn er al héél veel reacties gekomen waar ik ook veel mee kan. Mocht je de enquête ook voor mij willen invullen, klik dan hier. Heel erg bedankt!

Ooh wat was het een onvergetelijke avond, Anne & Stephen (volg jij zijn blog al?) kwamen langs om samen te ontspannen én veel te lachen. We houden allemaal van spelletjes en Stephen nam het spel Hotel mee. Wat was het superspannend en leuk! Anne & ik gingen fuseren en waren écht een winning team. We versloegen de mannen, maar… ik zal het er niet inwrijven, anders spelen zij de volgende keer niet meer mee terwijl het juist zo leuk was haha.

En nog even de vlog diary monteren. Bizar hoeveel hoogtepunten er zijn gepasseerd in zo’n relatief korte tijd: één week! Je kunt de vlogs als allereerste bekijken op mijn YouTube kanaal als je je hierop abbonneert, enjoy!

Deze week hoop ik even goed bij te komen, we hebben een nieuwe tv gekocht en het beeld is fan-tas-tisch. Het was een verjaardagscadeau voor Jord, maar we gingen voor een iets grotere dan we in eerste instantie hadden gepland. Toen konden we ook nog kiezen tussen zwart en zilver, toen kozen wij voor zilver. En hij is méga waardoor ik denk ik wel even zal ontspannen met dampende thee op de bank. Even helemaal opladen is ook nodig, want het was een hele intensieve week en dat compenseer ik met een rustigere. Even thuis rommelen, de overstromende inboxen bijwerken en bijtanken, ik kijk er naar uit! Ik hoop dat je ook een fijne tijd tegemoet gaat en kunt genieten!

Wat was jou fijnste moment van de week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.