Behind the scenes #64 – Surprise party, event & Anne

Behind the scenes #64 – Surprise party, event & Anne

Oktober11Heb ik ooit eerder zo’n overweldigende week gehad vol hoogtepunten en feestjes? Poeh ik geloof van niet. Ik had écht niet door dat deze week zo volgepland stond, maar ik liet het gewoon over mij heen komen. Spannend was het wel, want voor alle activiteiten was er wel een script, plan of praatje waarbij ik mijn aandeel had. Zo organiseerde ik voor mijn vriend een surprise party, had ik een belangrijke presentatie die ik moest geven op werk, organiseerde ik mijn eerste event én was mijn broertje jarig. Als klap op de vuurpijl kochten we een nieuwe tv én lieve Anne en Stephen (yes een bloggende man!) kwamen langs. Kijk je mee behind the scenes?

Eind november is mijn lieve vriend Jord jarig, aangezien hij nooit zijn verjaardag viert besloot ik hem te verrassen… met een surprise party. De hele woonkamer stond vol en het was onwijs gezellig. En Jord was ongelooflijk verbaasd, zijn reactie was onbetaalbaar. Echt heel geslaagd! Er komt veel kijken bij het organiseren, maar het is élke seconde meer dan waard. Dankjewel iedereen voor jullie komst!

En alle kaarsjes gingen in één keer uit, lieve Jord hopelijk komt je wens uit! Mijn wens om met jou te zijn, komt elke dag uit <3

Rampgebied: confetti all over the place! We hebben flink opgeruimd, maar vinden een week later nog steeds glitters haha. Hoort erbij, zo leuk!

Via social media heb je het wellicht al kunnen lezen, maar ik organiseerde voor mijn werk mijn eerste event. Ik verzorg voor mijn werk onder andere de marketing en promotie rondom de chicklits van de uitgeverij en kreeg de kans om een bloggers event neer te zetten. De sfeer was onvergetelijk, het was écht zo gezellig! Ik had nooit verwacht dat het zo zou kunnen lopen, ik was niet zenuwachtig en het liep allemaal heel soepel. Tussendoor kon ik ook volop genieten van de presentaties en ik vond het zo leuk om lieve bloggers te spreken en te ontmoeten. Ik kijk er met veel plezier op terug, meer over het event kan je hier lezen. 

Onder andere het nieuwste boek van Petra Kruijt Laat me jou zijn werd gepresenteerd. Lieve Petra is inmiddels met zwangerschapsverlof, maar zij schreef nog een onwijs lieve tekst in het boek waar ook mijn blog met quote vernoemd is. Heel bijzonder! Mijn recensie staat hier online. 

Tijd voor een selfie!

Voor de verjaardag van mijn broertje gingen we naar Eastern Plaza in Elst om lekker te eten. Je kunt hier wokken én heerlijk sushi eten, we hebben volop genoten.

En het toetje was ook héérlijk, mag ik even terug in de tijd please?

En aangezien de week nog niet druk genoeg was, besloot ik ook een enquête op te stellen voor mijn blog. Ik wil heel graag meer met mijn blog aansluiten bij de wensen van de lezers en daarom heb ik enkele vragen op een rij gezet om te kijken op welke manier ik dit het beste kan doen. Inmiddels zijn er al héél veel reacties gekomen waar ik ook veel mee kan. Mocht je de enquête ook voor mij willen invullen, klik dan hier. Heel erg bedankt!

Ooh wat was het een onvergetelijke avond, Anne & Stephen (volg jij zijn blog al?) kwamen langs om samen te ontspannen én veel te lachen. We houden allemaal van spelletjes en Stephen nam het spel Hotel mee. Wat was het superspannend en leuk! Anne & ik gingen fuseren en waren écht een winning team. We versloegen de mannen, maar… ik zal het er niet inwrijven, anders spelen zij de volgende keer niet meer mee terwijl het juist zo leuk was haha.

En nog even de vlog diary monteren. Bizar hoeveel hoogtepunten er zijn gepasseerd in zo’n relatief korte tijd: één week! Je kunt de vlogs als allereerste bekijken op mijn YouTube kanaal als je je hierop abbonneert, enjoy!

Deze week hoop ik even goed bij te komen, we hebben een nieuwe tv gekocht en het beeld is fan-tas-tisch. Het was een verjaardagscadeau voor Jord, maar we gingen voor een iets grotere dan we in eerste instantie hadden gepland. Toen konden we ook nog kiezen tussen zwart en zilver, toen kozen wij voor zilver. En hij is méga waardoor ik denk ik wel even zal ontspannen met dampende thee op de bank. Even helemaal opladen is ook nodig, want het was een hele intensieve week en dat compenseer ik met een rustigere. Even thuis rommelen, de overstromende inboxen bijwerken en bijtanken, ik kijk er naar uit! Ik hoop dat je ook een fijne tijd tegemoet gaat en kunt genieten!

Wat was jou fijnste moment van de week?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 50 reacties.

 1. Wat een feestweek is het geweest zeg! Erg gaaf allemaal, maar kan begrijpen dat het ook wel vermoeiend kan zijn. Geniet van je nieuwe tv! Trouwens, ik denk wel dat je het weet, maar je positiviteit… is vreselijk aanstekelijk. Mijn fijnste moment deze week was het fijne gevoel wat mijn werk mij gaf, grote projecten die goed verlopen zijn echt super cool. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Foodies – 25 vragen over eten – TAGMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw dankjewel Lucinda, echt super superlief je comment! En wat mag je onwijs trots zijn dat je werk zo goed verloopt! Heerlijk is dat, je besteed er immers veel tijd en ik ben heel blij voor je dat het er zo goed voelt. Je bent een topper, dankjewel voor je lieve comment!

 2. Marion

  Nou, ik kan me heel goed voorstellen dat je nu moet bijtanken. Ga dat maar lekker doen. Kan je nog even rustig nagenieten van alles. Fijne zondag!
  Marion onlangs geplaatst…Soaring SpiritsMy Profile

 3. Sophie

  Je vertelde al dat het feestje geslaagd was; echt ontzettend tof dat je dat hebt georganiseerd! Je hebt wel veel georganiseerd girl, een evenement en een surprise party. Woohoo! En wat gaaf; een nieuwe tv! Lekker van genieten inderdaad! <3 En dat spel Hotel ziet er echt zo leuk uit. Ik krijg meteen zin om ook zoiets te spelen nu :')
  Sophie onlangs geplaatst…Anastasia Brow WizMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah zo lief je reactie, ja het was wel even héél erg veel. Ook nog een belangrijke presentatie ’tussendoor’, maar gelukkig is het allemaal goedgekomen en kan ik nu volop nagenieten van de mooie tijd en herinneringen. Dankjewel lieverd <3

  1. Dagmar Valerie

   Ah dankjewel voor je lieve comment! Hotel is wel een beetje te vergelijken met Monopoly inderdaad, ik was écht heel erg fan van Monopoly maar ik denk dat ik Hotel nu zelfs even leuk vind! Het was echt heel gezellig en onwijs spannend :D

 4. Petra

  Wat een heerlijke week. Druk maar volgens mij heb je er ook heel veel voldoening uit gehaald. Lief dat je een surprise party voor je vriend hebt georganiseerd. Ik ga zo even bij Stephen kijken. Je komt zo weinig mannelijke bloggers tegen. Jammer.
  Petra onlangs geplaatst…Geluksmomenten #2My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja mijn vriend heeft het echt verdiend, zo’n harde werker met een hart van goud <3 Mag zeker in het zonnetje gezet worden :) Ja de blog van Stephen vind ik echt heel leuk, eindelijk een mannelijke blogger wohooo!

 5. Tamara

  wat een fijne week! En wat lief een suprise party voor je vriend. Fijn te horen dat het geslaagd was!!

  1. Dagmar Valerie

   Het was echt een week vol hoogtepunten waar ik nu met veel plezier op terug kan kijken. En het event organiseren is echt een te gekke ervaring :D

  1. Dagmar Valerie

   Ah zo lief je comment dankjewel <333 Echt onwijs leuk je compliment over de vlog! jaaa ben ook zo blij met de tv, een mooie investering!

 6. Marloes

  Wat heb je een heerlijke week achter de rug <3! Nog steeds zo ontzettend gaaf van je event. Je vlog is ook weer erg leuk om naar te kijken! Geniet van je zondag X
  Marloes onlangs geplaatst…In The Picture #34My Profile

 7. Bente

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug! Super fijn :) En geniet van jullie nieuwe tv ;)
  Bente onlangs geplaatst…Pimp my houseMy Profile

 8. Amélie

  Wauw, je had inderdaad een drukke week! Wat leuk dat je een verrassingsparty georganiseerd hebt :D En dat blogevent zag er ook super uit! Xx
  Amélie onlangs geplaatst…FOOD | ChocoballetjesMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wauw wat superlief je mooie reactie dankjewel <333

 9. Sophie

  pfoe hele drukke week. Je hebt veel georganiseerd zeg. Heel knap dat je dan ook nog gewoon je blog bij kan houden!
  Sophie onlangs geplaatst…#4My Profile

 10. Amy

  Wat een leuke Behind the Scenes Dagmar! Ik vind je vlog ook erg gaaf, super leuk om alles zo terug te zien (hoewel ik even schrok toen ik mezelf prominent in beeld zag haha)! Hotel is zo leuk! Nav de tip van Stephen ga ik zeker even op MP kijken :-)
  Amy onlangs geplaatst…Essence The Satin nagellakMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ik vond het zo leuk om je te zien en te spreken! Echt super <3 Dankjewel voor je lieve comment!

  1. Dagmar Valerie

   Ah superlief je compliment!

  1. Dagmar Valerie

   Aah dankjewel lieve Kelly voor je mooie en lieve reactie <333

 11. Whitney

  Super leuk een surprise party, mijn vriend viert zijn verjaardag nooit dus wil over 2 jaar een party organiseren. Dan wordt hij 30!
  Whitney onlangs geplaatst…Must Read #2My Profile

 12. Anna

  Wat een leuk overzicht, ik word er zelf helemaal blij van hihi <3 Echt heel tof dat je dat event mocht organiseren. En het hotel spel lijkt me super leuk, echt iets voor mij! X

Geef een antwoord

CommentLuv badge