Blog

Behind the scenes #63 – Persdagen, herfst, pijn + vlog 3

Oktober10

Time flies when you’re having fun! Het is echt herfst en ik schrijf deze diary vanuit m’n bed met een grote kop thee naast mij. Het is zoveel sneller donker aan het worden, maar gek genoeg begint het al te wennen. Ik haalde alvast gezellige interieur-items bij de Action, werkte veel en bezocht deze week de persdagen. Het was een onvergetelijke tijd en heel speciaal, alleen werkte mij lichaam flink tegen door de pijn. Toch kon ik de knop omzetten en volop genieten van alle hoogtepunten die deze week met zich meenam. Kijk je mee?


De zondag beginnen met een lekkere ananas en een goed boek. Liefde!


Wat is de herfst toch ongelooflijk mooi, wat een plaatje! Ik kan zo genieten van de prachtige kleuren, jullie ook? Zo jammer dat straks de blaadjes allemaal op de grond te vinden zijn, maar nog even deze momenten plukken!
Wauw wat een mijlpaal! 1500 Instagrammers die mij (@ByDagmarValerie) via dit favoriete socialmediakanaal van mij volgen.


Met Poes knuffelen! Ze is nu extra fluffy met haar wintervachtje, zo lief en zacht!


Ik vind deze quote te gek, het geeft letterlijk een flinke boost! De pijn was ondraaglijk, maar toch van elke situatie het beste maken. Lukt het even niet, dan kijken naar andere mogelijkheden. Hoppa ertegenaan als het even niet makkelijk is, maak er het beste van! 
Een foto uit de oude doos, met mijn leopard sneakers aan. Die vind ik stiekem zo leuk! Gauw weer aantrekken en dragen nu het nog kan voor de winter.Party party party! Deze nagellak zorgt bij mij automatisch voor een vrolijk gevoel, de quote op de achtergrond komt van Hans Christian Andersen, de sprookjesman (stond in de Flow).


Wat waren de persdagen ongelooflijk leuk! Ik heb er oprecht ontzettend van genoten. Mijn verslag ervan kan je hier lezen, ik was aanwezig bij Simply PR, Fuse en Dijksman Communicatie. De sfeer was te gek en de collecties waren heel geslaagd, moeilijk om er niét enthousiast van te worden!


Yes, het is officieel: ik heb echt een zebra-obsessie. Deze sokken zorgen voor extra geluk!


Mini Action shoplog! Ik vind vooral het rendiertje ontzettend schattig. Ook het mintkleurige vaasje vind ik heel leuk. Ik kocht daarnaast ook een grote sneeuwvlok bij de Xenos, laat het wintergevoel maar komen!


Al meer dan 80 bloggers hebben inmiddels de Project Positief tag ingevuld, dat is zo ongelooflijk bijzonder! Ik bedacht de tag op vakantie toen we op Zakynthos waren en het leek mij te gek om anderen antwoord te laten geven op deze vragen en hun bereik op deze manier te inspireren en te besmetten met creativiteit. Samen maken we het echt zoveel mooier en dat heb ik te danken aan jullie, ik vind het onvoorstelbaar dat we zo’n verschil kunnen maken samen. Duizend keer dankjewel!

Kijk je mee naar mijn vlog?

De surprise party is als je dit leest wellicht in volle gang, maar ik ben zó benieuwd naar Jord zijn reactie. En nu natuurlijk duimen dat hij dit artikel nog even niet leest, maar dat risico neem ik en ik vind het extra leuk om het jullie alvast te vertellen haha. Spannend!

Wat vonden jullie van de derde vlog? Een mooie week toegewenst!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.