Blog

Behind the scenes #61 – #ProjectPositief tag, herfst + vlog

Oktober8Wohooo ik geef een kijkje achter de schermen van mijn leven! Maar dit keer is het extra speciaal, want ik heb ook een paar dagen gevlogd! Heel spannend vond ik dat, maar extra fijn dat de eerste reacties op YouTube (je kunt mij hier volgen) al zo lief zijn dankjewel! En nog meer spannend nieuws, want de Project Positief tag is een feit! En wat hebben onwijs veel lieve bloggers het ingevuld, zo inspirerend om hun boodschap, prachtige quotes en geweldige prestaties te lezen. Echt heel indrukwekkend, ik kan echt niet geloven dat al zoveel mooie mensen de tag hebben overgenomen, dankjewel! De herfst is nu echt begonnen, lees je met een kop warme thee deze Behind the scenes?

Deze tijger a.k.a. Poes sliep en snurkte gezellig met Muis terwijl ik in een cozy sweater op de bank heerlijk artikelen op blogs zat te lezen. Ultiem ontspannen!

Met mijn lieve vriendje lekker wandelen bij Slot Zeist, wat houd ik van het park! En dan al die knisperende blaadjes onder de voeten en scherpere lucht, heerlijk!

Mocht je het gemist hebben, ik verzon een tag voor Project Positief om dit keer heel letterlijk positiviteit te verspreiden. Ongelooflijk dat inmiddels de tag al zo vaak is ingevuld en de antwoorden zo indrukwekkend zijn. Ik had dit echt nooit verwacht, het voelt als een droom die werkelijkheid is geworden. Gelukkiger konden jullie mij niet maken, dankjewel!

Wohooo er zaten ongelooflijk mooie sieraden in mijn JewelCandles, wat een plaatje! De oorbellen deed ik gelijk in, ze zitten zo mooi en fijn. Voor de hanger haal ik een kortere ketting, zodat ik deze regelmatig kan dragen. Wat een eyecatchers!

Tijd voor een selfie! Haha ja, in een cozy trui. En wat is cozy toch een… heerlijk cozy woord haha. Ik ben bang dat ik het heel vaak ga gebruiken dit najaar…

Mijn kookprins ging lekker aan de slag in de keuken, wat een verwennerij!

IMG_9642

Ik kreeg een onwijs schattig pakketje binnen van Birambi met een heel lief armbandje erin. Birambi is opgezet door Elbrig & Nikkie, zij bedachten het concept waarbij mensen elkaar over de hele wereld (voor relatief weinig geld) leuke pakketjes kunnen versturen op de ouderwetse manier, per post. Deze pakketjes bevatten altijd een persoonlijk kaartje, een armband en een leuke cadeauverpakking. Dit concept hebben zij opgezet omdat zij het leuk vinden om mensen te verrassen met een betaalbaar en leuk ingepakt presentje. Ik werd er helemaal blij van, wat een mooi en toegankelijk cadeau. Een warm gebaar voor weinig, ik ben enthousiast!

Ik zag deze foto voorbij komen op de blog van lieve Jocelyn in haar plog. Wat een eer! Het was echt een onwijs leuke verrassing, dankjewel Jocelyn! You made my day!

IMG_9975

Yummie, zelf pizza maken. Dat zouden meer mensen moeten doen hihi. Wij hebben het net ontdekt, maar we genoten nu al intens. De combinatie van kaas, salami en rucola was zó lekker! Ik krijg weer trek als ik naar de foto kijk!

Kijk je mee naar mijn vlog?

Haha het was zo spannend om te doen, maar tegelijkertijd hadden we ook heel veel plezier bij het opnemen. Vooral het stukje waarin ik dans, we kwamen echt niet meer bij van het lachen! Ik vond het een erg leuke ervaring, mocht je mij willen volgen op YouTube om als eerste op de hoogte te zijn van de filmpjes en updates, klik dan hier.

Vinden jullie het leuk als ik vaker ga vloggen? Een mooie week toegewenst!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.