Blog

Behind the scenes #60 – Opening H&M, Texas party en Praag

Oktober2Deel ik al 60 weken achter elkaar de behind the scenes foto’s? Wauw dat is écht lang! Maar diezelfde 60 weken lang word ik keer op keer verwend door jullie lieve en hartverwarmende reacties, zo waardevol en lief! Ik kan er echt heel erg van genieten, net als ik dat afgelopen week ook deed. Ik zag lieve Anne weer, dat was zo fijn! We gingen samen naar de openingsparty van H&M in Rotterdam, het was heel geslaagd. Ook was ik op een feestje met als thema Texas en boekten mijn vriend en ik een reisje naar Praag! Kortom, genoeg om over te vertellen, enjoy!

Yummie, de ochtend volmaakt begonnen met een lekker ontbijtje, het lezen van mooie artikelen (ooh er kwamen weer zoveel prachtige artikelen online deze week!), een maskertje en het verzorgen van mijn nagels. Beter kan niet!

Jup, er stond weer een rijles op de planning. Ik vind het rijden echt heel erg leuk, maar dat komt ook omdat ik bij een hele fijne rijschool les. Zo weet mijn rij leraar heel goed met mijn klachten om te gaan en heeft hij mij voorzien van de juiste tips, waardoor ik niet in een automaat hoef te rijden, maar ook handgeschakeld aan kan! Dat is zo waardevol voor mij en daarnaast lachen we heel wat af, plezier beleven we in ieder geval veel tijdens de lessen waardoor het extra leuk is. Ook vind ik het fijn dat ik nu minder afhankelijk ben, ook als het minder gaat met mijn gezondheid kan ik rijden! Nog wel even focussen op mijn theorie en dan ga ik voor m’n praktijk go go go! En op deze foto maakte ik mij klaar voor de hellingproef… het ging goed! Nu een kwestie van herhalen en lekker aan de slag. Jullie berichtjes waren ook heel bemoedigend, dankjewel! Makes me so happy!

Oktober1

Ik ging met mijn billen bloot en deelde mijn blog bloopers, over spontane selfies, Margot en pyjama versus de postbode . Wat kwamen hier leuke berichtjes op, superleuk! Ook schreef ik dat ik regelmatig mailtjes krijg met een verkeerde aanhef en deze week was het serieus weer raak. Dit keer werd ik niet Margot of Danique genoemd, maar Rachel! Tien punten voor originaliteit, want die had ik nog niet eerder gehoord haha.

Woensdag was ik van de partij met lieve Anne tijdens de openingsparty van H&M Rotterdam. Echt heel erg leuk om weer een event van H&M mee te maken, maar dan nu als blogger. Ik heb voorheen stage gelopen op de marketing en pr-afdeling waardoor ik de events vooral achter de schermen heb meegemaakt (ook echt te gekke en onvergetelijke ervaringen!) en nu kon er zelf van genieten. De sfeer zat er goed in en het was ongelooflijk gezellig met lieve bloggers.

Met mijn liefste vriendinnetje Anne! En wow wat hebben wij ongelooflijk gelachen die avond, we zijn wat lastig te volgen als we eenmaal op dreef zijn, maar ik voel mijn lachspieren nog steeds! Echt goud waard als je zowel de mooie als de moeilijkere momenten samen kunt delen ♥ 

De opening was groots en geslaagd, het is zo’n mooi filiaal! Wil je er meer over lezen dan kan je hier doorklikken naar mijn verslag van de opening #HMLovesRotterdam!

Aah alsof deze week nog niet mooi genoeg was, verraste mijn lieve vriend mij met een geweldig cadeau voor mijn afstuderen. Ik kreeg een reisje Praag en we gaan nog dit jaar samen genieten van deze mooie stad! Oh ik kan nu al niet wachten, wat een heerlijk vooruitzicht. Ik hoor van zoveel mensen dat het een indrukwekkende en prachtige stad is. Zo fijn om hier van te mogen genieten!

Howdy how! Er stond een heerlijk feestje op de planning van een vriendin van mij en Jord. Het was een verjaardag, afstudeer én housewarmingsparty in één met als thema Texas. Ik trok een shirt aan met een Amerikaanse vlag, een gescheurde denim en mijn rode cowboy-laarsjes. Ik heb zóveel gedanst die avond, het was lang geleden dat ik dat heb gedaan. Echt heel geslaagd en ontzettend gezellig!

Genieten met de nieuwste Flow en een heerlijk moddermasker, ultiem ontspannen!

En als afsluiter een groepsknuffel, wie doet ermee? Join the club!

Heb jij een fijne week achter de rug? En leuke plannen voor de komende tijd?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.