Blog

Behind the scenes #58 – Primark, cadeautjes, opnames en sushi

September7

 

Wat was het een prachtige week vol fijne momenten, gezelligheid en cozy temperaturen! Ik zit nu met een kruikje op de bank deze Behind the scenes in elkaar te zetten met een grote kop thee. Straks duik ik in een manuscript van een boek dat nog moet verschijnen en gaat de open haard aan, lekker knus! Ik hoop van harte dat je ook een fijne tijd achter de rug hebt en dat je met veel plezier op de week kunt terugblikken. Kijk je mee Behind the scenes


Fotograferen, schrijven en volop genieten van het bloggen. Wat is het toch een fijne hobby waar ik ontzettend veel voldoening en energie uit kan halen. Het plezier dat ik eraan kan beleven is ongekend. Superleuk! Hier ben ik bezig met de reviews van 5 GOSH Lipsticks en de LOOkX trendcollectie Fall/Winter 2014, natuurlijk onder het genot van thee!


Wohooo wij gaan naar Zakynthos! De reis is geboekt en we gaan lekker opladen in de zon, genieten van de cultuur én elkaar. We hebben er ontzettend veel zin in!


Van lieve Anne kreeg ik een tijdje terug dit prachtige lakje van Inglot. Wat een magisch mooie kleur (nr. 986). Me so happy!


Even een momentje voor mijzelf om op te laden. Wat is dit masker van Dr. Hauschka toch ontzettend fijn! Net als de heerlijke body butter trouwens, hmm die geuren alleen al!


Ah wat maakt deze foto mij blij, het was zo gezellig om Nicole en Kelly te zien en te spreken! Echt heel fijn, het zijn echte toppers met een hart van goud!


Wohooo Jord en ik waren goed geslaagd met allebei een tas! Haha die onesies op de achtergrond zijn grappig. De Primark in Venlo is echt een aanrader om te bezoeken, wij hebben er met veel plezier geshopt.


Ik word heel blij van mijn Primark aankopen, maar deze muts en bijbehorende handschoenen maken voor mij de herfst/winter periode helemaal compleet! En ik had nooit gedacht dat mijn muts zó ongelooflijk populair kon zijn! Helaas kan je niet achterhalen via Instagram waardoor een foto opeens zoveel likes krijgt, maar mijn muts kreeg er meer dan 500! Ik kon mijn ogen niet geloven, zo leuk en bizar!


Wauw wat kwamen er ontzettend veel lieve reacties op deze selfie. Echt heel erg lief dankjewel voor jullie mooie woorden! Hier draag ik trouwens echt één van mijn favoriete statement kettingen, een zilveren van de Primark. Maar deze heb ik wel vorig jaar rond de kerstperiode gekocht, ik draag hem nog regelmatig met veel plezier.


Deze verrassing had ik écht niet zien aankomen. Mijn lieve collega’s van Uitgeverij De Fontein verrasten mij met onwijs lieve cadeautjes, omdat het mijn laatste dag was. Ik zal in de toekomst nog vast wel met hen samenwerken en ik ga voor mijn nieuwe baan werken in hetzelfde gebouw (schuin tegenover mijn collega’s van De Fontein haha) dus gelukkig hoef ik dit geweldige team niet te missen. Ik kreeg een prachtig notitieboek inclusief leuke polaroid foto’s, superleuk effect en zo fijn dat herinneringen dan tastbaar worden. Ook kreeg ik shoptegoed van Zara, dat komt altijd goed van pas. Echt een feestelijke afsluiter van een onvergetelijke periode, dankjewel lieve allemaal!


En een verregende duo-selfie met thrillerkoningin Mel (Wallis de Vries). We waren druk bezig om opnames te maken voor haar nieuwste trailer van Shock. Het was een dag om niet te vergeten, want de sfeer zat er goed in, zelfs toen we gingen filmen in een mortuarium van een oud ziekenhuis. Een griezeligere plek kon ik mij niet voorstellen en ik heb er nog een paar nachten wat minder van geslapen, maar de beelden zijn te gek dus het was het meer dan waard. Ook filmden we bij het Amsterdamse bos, waar het tevens begon te onweren. Een spannende, maar ongelooflijk leuke dag. En Mel zit ook op Instagram @Melwallisdevriesofficeel!


Sushi is always a good idea! Een heerlijke afsluiter van deze fijne week, we gingen voor de verjaardag van mijn schoonvader eten bij Sushi Today in Utrecht. Dit restaurant zit in stadion Galgenwaard (praktisch naast mijn werk, gevaarlijk!) en ze hebben een méga chocoladefontein. Echt heel lastig om hier niet dagelijks een bezoekje aan te brengen, want het is verslavend lekker!

Heb jij een fijne tijd achter de rug? Enjoy today!

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.