Blog

Behind the scenes #57 – 1000 volgers, diplomering en Eyewish event

September6

Wauw wat een week! Ik heb geloof ik nog nooit eerder zó ontzettend veel hoogtepunten achter elkaar mogen meemaken. Het was letterlijk een achtbaan aan emoties en het voelt nog steeds zo onwerkelijk! Extra leuk om dan deze photo diary samen te stellen en om weer even terug te gaan in de tijd. Ik heb er extra foto’s ingedaan die niet op Instagram zijn verschenen, er is zoveel gebeurd! Ik kreeg mijn diploma, mijn blog bereikte de ongelooflijke mijlpaal van 1000 volgers, ik zag mijn lieve vriendinnetjes weer en ging naar het Eyewish Event in het Rijksmuseum. Het was en is nog steeds overweldigend, kijk je mee?

Lekker ontspannen met de nieuwste Glamour! Ik ben echt fan van de Andrélon Care & Repair lijn, het masker doet echt wonderen voor mijn haar. Aanrader!

Knuffelen met Poes, ze is de laatste tijd echt in een mega knuffelbui en geeft om de haverklap kopjes. Ook springt ze vrolijk knorrend in het rond, superlief!

IMG_8109

Er kwam een OOTD online met mijn nieuwe aanwinst, het fluffy vest van de webshop Twinkeltje. Hij is superzacht en cozy! Ik combineerde het met oorbellen van de Primark.

IMG_8256

Ik ging aan de slag om het huis herfstproof te maken met leuke accessoires van Xenos.

Waaauw zo bizar! Afgelopen maandag volgden 1000 lieve mensen mijn blog op Bloglovin! Echt een magisch moment waar ik ongelooflijk dankbaar voor ben. Ik blog nu een jaar en 1,5 maand en had nooit, maar dan ook nooit, verwacht dat het zo snel zou kunnen gaan én dat ik echt niet meer zonder het bloggen zou kunnen. Ik beleef er dagelijks ontzettend veel plezier aan en geniet volop van de interactie met jullie. Dat maakt mij zo gelukkig!

En dat geldt niet alleen voor het bloggen, wat ook voor mij met één lezer begon en dat was mijn vriend. Maar het geldt ook voor studeren, op werk, in een relatie, je gezondheid… Ga ervoor en jaag je dromen na, wees niet bang om klein te beginnen!

IMG_8444

Jaaa, mijn bestelling van Boohoo kwam binnen! Ik had twee items besteld, namelijk een paar oorbellen én een fijne sweater  in een koraalkleur met hartjes op de ellebogen. Hij zit heerlijk! 

De oorbellen zijn niet zwaar, maar wel echte eyecatchers. Je voelt ze amper zitten en ze maken je outfit helemaal compleet. Echt heel fijn!

IMG_8605

Alle credits van deze foto gaan naar lieve Anne! Woensdag vond namelijk het Eyewish event plaats in het Rijksmuseum. Het was echt een toplocatie, heel erg mooi om hier te kunnen zijn. Het was erg gezellig met lieve bloggers en de show was ook te gek. Het was een onvergetelijke ervaring om hierbij aanwezig te mogen zijn.

IMG_8465

Met lieve Anne en Sophie bij de show!

IMG_8548

Wauw wat vond ik de modellen steengoed, ze presteerden het om ongelooflijk snel om te kleden en mij keer op keer te verbazen door te gekke brillen te presenteren. Elke keer zag ik weer een nieuwe favoriet voorbij komen, knap als je zulke sterke collecties kunt presenteren in een relatief korte tijd! De show werd gepresenteerd door May-Britt Mobach, ook wel bekend van HNTM en het online magazine Amayzine.com.

Lieve bloggers bij elkaar! En wat vond ik het ongelooflijk leuk om Sarah te ontmoeten, ik volg haar al een tijdje en in ‘real life’ is zij minstens zo lief en leuk als online. Ook zie je op de foto Rowan, Dionne, Alexandra, Sophie en Anne. De volgende keer gaan we met alle bloggers op de foto, het was supergezellig!

Yay nog een hoogtepunt, want ik kreeg mijn diploma’s! Nu ben ik officieel geen student meer! Wat ik echt heel erg mis? Mijn studenten-ov, ooh wat was dat fijn! Koester het nog even zolang je het hebt haha.

Heerlijke macarons, yummie!

IMG_8618

Ik kreeg een prachtige speech, maar moest ook zelf aan de slag. Ik vond het zo ontzettend lief dat mijn beste vriendinnetje Anne erbij kon zijn ondanks haar oorontstekking! Echt superlief dat je mee was lief <3 Meer over mijn diplomering en de diploma’s die ik heb ontvangen lees je in dit verslag

Haha de héle woonkamer staat nu vol met prachtige boeketten, de ene nog mooier dan de andere. We kwamen zelfs vazen te kort, superlief!

Ik weet echt niet hoe ik met al deze hoogtepunten moet omgaan, het is zo overweldigend! Alsof ik deze week nog niet genoeg verwend ben, kreeg ik ook nog de 1250 volgers op Instagram! Ongelooflijk hoeveel lieve mensen dat zijn, dankjewel voor het volgen!

En er moest toch nog even geleerd worden, zo kwam ik weer met beide beentjes op de grond haha. Ik ben aan het leren voor mijn rijbewijs, ik ben net begonnen met mijn theorie en dat vind ik nog wel wat pittiger. Mijn concentratie zit op een extreem laag pitje, maar ik ga ervoor. De praktijk gaat heel goed en ik beleef er superveel plezier aan, dus dat compenseert het zeker.

Volgende week gaat ook feestelijk en gezellig worden, want er staat een gezellige bloggersmeeting op de planning, ik ben aanwezig tijdens de opening van Primark in Venlo, ik ga naar de traileropnames van het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries én ga eindelijk weer sushi eten. Veel fijne momenten die eraan komen, maar ik weet niet of deze week nog te overtreffen is. Dankjewel lieve allemaal voor jullie geweldige bijdrage aan deze fantastische week!

Welke lichtpuntjes staan er op jouw planning voor komende week?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.