Blog

Behind the scenes #56 – Nieuwe baan, 500 volgers en feest

September4

Wauw wat een week vol hoogtepunten! Ik moet er nog een beetje van bijkomen, want het ene goede nieuws kwam na het andere. Met mijn gezondheid gaat het nog steeds niet goed, de pijn is bijna ondragelijk en ik probeer alles uit, maar tot nu toe slaat het allemaal niet aan. Ik ben daarom extra blij met de hoogtepunten als afleiding. Zo mag ik vanaf oktober aan de slag voor mijn droombaan, behaalde ik 500 volgers op Facebook én ging ik naar een leuk event. En alsof dat nog niet leuk genoeg was, zag ik ook nog mijn liefste vriendinnetje Anne. Kijk je mee Behind the scenes? 

Ah wat is het maken van soep toch ontzettend leuk om te doen! Zo zie je precies wat je erin stopt en maak je het helemaal naar je eigen smaak. De schattige roze maatbeker komt van Rosti Mepal, net als de roerlepel. Ik beleefde er in ieder geval veel plezier aan. Nog leuker was het zien genieten van anderen, dat is het ultieme compliment!

De herfst is in aantocht en mijn fluffy vest haalde ik uit de kast. Lekker cozy! Deze witte komt van de H&M en ik ben er elke winter weer heel erg dankbaar voor. Dit seizoen is fluffy en cozy helemaal de trend dus wie weet scoor ik er nog fijne bij, want ze zitten echt heerlijk en lekker warm. Aanrader!

Wat fijn om weer even ontspannen door het bos te wandelen. Het bos is nu ongelooflijk mooi en heel rustgevend. Ik keek mijn ogen uit, de kleuren zijn zo prachtig en intens, maar ook de geur is heel lekker. Je ziet overal paddenstoelen en ik zou zo alle dennenappels en mooie taken mee naar huis willen nemen. Wat een plaatje!

Afgelopen dinsdag reisde ik samen met lieve Anne naar Gouda. Daar bewonderde ik haar prachtige kamer (wauw wat is het mooi geworden!) en maakten we er een flink rommeltje van door ballonnen op te blazen en slingers op te hangen. De blog van Anne bestond namelijk twee jaar en we maakten de foto’s voor deze gelegenheid samen. De tijd vloog voorbij en toen was het tijd om naar Zoetermeer te gaan om het Fashionfeestje van Miss Etam & Promiss te bewonderen. En geslaagd dat het was (lees en bekijk mijn verslag hier)! Er was een modeshow, het was supergezellig met lieve bloggers en we kregen een prachtige goodiebag. Hierin zat ook shoptegoed en ik heb hier al heerlijk van kunnen shoppen. Echt super om op deze manier mijn autumn/winter garderobe aan te vullen met trendy en stijlvolle kleding.

Met lieve Anne, Kimberly & Nicole op het Fashionfeestje. Superleuk om deze toppers te zien en te spreken!

Wohoooo proost! Ik ben ongelooflijk trots op lieve Anne, want donderdag bestond haar blog 2 jaar! Echt te gek wat zij in die relatief korte periode allemaal heeft bereikt. Ik ben ontzettend trots en ben denk ik de grootste fan. Kan ik gelijk van deze gelegenheid gebruik maken om openbaar op te biechten dat ik, elke minuut dat ik even niet weet wat ik moet doen, even op de blog van Anne een kijkje neem. En natuurlijk heb ik het artikel van die dag dan al vijf keer gelezen, maar ik vind het echt een ontspannende blog qua uitstraling en Anne schrijft op zo’n leuke manier dat je haar soms hoort praten, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat maakt mij extra blij!

Yummie, een feestje op brood! Deze tuinkers is ‘vers van de pers’ en homemade. Echt heel leuk om eerst de tuinkers te zien groeien en dat je er daarna van kunt genieten op brood. Ik at het broodje met kaas, een beetje mosterd en de tuinkers maakte het wat pittiger, heerlijk!

Brown is the new black! Fijne bruintinten om een mooie look mee te maken. De sieraden komen van de webshop Sieraden4life en de armband bevat een Lucky Coin. met het Inglot palette kan ik alle kanten op, het zijn onwijs mooie kleuren en natuurlijk mag mijn favo handcrème van Sabon niet ontbreken. Echt een fijne combinatie met een warme uitstraling, ik houd ervan!

Jaaaaa party party party! Donderdagmiddag kreeg ik te horen dat ik mijn droombaan kleur mag geven vanaf oktober! Ik vertel er uitgebreid over in dit artikel mocht je er meer over willen weten.  Ik ben ontzettend blij dat ik in de boekenbranche mag blijven werken en de functie als marketingmedewerker voelt ontzettend goed. Ik kan niet wachten om deze uitdaging aan te gaan, wat een opluchting dat het mogelijk is!

Wohooo nog een hoogtepunt, want ik behaalde de 500 volgers mijn Facebookpagina! Echt te gek dat zoveel lieve mensen ook via Facebook mijn blog volgen, dankjewel!

 

Yay ik vond mijn fijne trui in bordeaux rood! Oh deze zit zo ontzettend lekker en ik heb deze trui vorig jaar regelmatig aangehad, afgewisseld met de blauwe variant die ik ook haalde bij de H&M. Het is heerlijk warm en de tint vind ik erg mooi. Een nieuwe foto voor in de linkerbalk is een feit!

Twitter Question Vera

 

En last but not least hoort ook bij de hoogtepunten van deze week het leuke artikel van Vera met daarin de Twitter Question! Ik stond erin en dat vond ik echt heel erg leuk, wat een verrassing! Ik vond de vraag echt hersenkrakend en leuk, want je moest bedenken welk make-upproduct er nog écht uitgevonden moest worden. Heel leuk bedacht!

De  komende week staat er veel leuks op de planning, dus ik hoop dat de pijn toch echt een keertje naar de achtergrond ebt en minder mijn agenda domineert. Zo ga ik woensdag naar een event in het Rijksmuseum en vind eindelijk mijn diplomering plaats. Ook hoop ik tussendoor te kunnen genieten van het zonnetje, te lezen en natuurlijk moet ik ook nog flink aan het werk.

Welke lichtpuntjes staan er op jouw planning voor komende week?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.