Blog

Behind the scenes #55 – Project Positief, Fit en genieten

September2Wauw de kop is eraf, september is ingeluid! Hoe? Met Project Positief! Ik kan echt niet geloven dat zoveel lieve mensen deelnemen aan dit initiatief, ik blijf enthousiast mijn Instagram refreshen en ben verbaasd over de foto’s die binnen blijven stromen. Het is echt ongelooflijk mooi om te zien dat zoveel lieve en inspirerende mensen helpen om elkaar te besmetten met positiviteit! Heel erg bedankt voor de hulp lieve allemaal! Naast Project Positief begon ik met een gezonde levensstijl (ah nog best lastig!) en heb ik genoten van fijne geluksmomentjes tussendoor. Mijn gezondheid zat flink tegen, want de pijn was op sommige momenten erg moeilijk te verdragen maar ik kijk uit naar een nieuwe week vol kansen. Kijk je mee Behind the scenes?

Wauw wat kan de natuur toch ongelooflijk mooi zijn! Toen we in Parijs liepen door een tuin, hoorde je amper geluiden behalve het kraken van het grint onder je voeten. Het was ontzettend indrukwekkend en heel erg mooi. Elke keer als ik deze foto zie, voel ik dat moment weer. Wat een fijne herinnering!

Wauw zo bijzonder om de foto’s van Project Positief voor de Instagram Challenge voorbij te zien komen. Ik heb beloofd iedereen te noemen en een recap te maken van alle deelnemers en ik zit nu te puzzelen hoe ik dit ga maken. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit, verwacht dat er zoveel lieve en inspirerende mensen hun foto’s zouden delen met deze hashtag. Voor meer positiviteit heb ik nu ook de facebookpagina van #ProjectPositief aangemaakt die je kunt liken. Het is een pagina waarop je inspiratie kunt delen en elkaar vooruit kunt helpen. Echt ik ben er stil van, ik vind het heel bijzonder dat zoveel mensen zich inzetten om het voor elkaar beter te maken <3

Vanaf september wou ik gaan leven zonder suiker. Maar dit valt nog behoorlijk tegen! Het is erg lastig om bijvoorbeeld taartjes te weigeren als iemand jarig is of tegen lekkere koekjes nee te zeggen als iemand dit je aanbiedt. Ik ben echt al veel minder suiker gaan eten, maar helemaal zonder is nog niet gelukt. In ieder geval een goed begin in combinatie met hardlopen, beter eten en het doen van de juiste oefeningen.

Elk ontbijt is nu een feestje! Met hartjes op brood van basilicum, yummie!

Ah wat ben ik blij met deze producten en fijne items. Het zijn ook niet voor niets mijn favorieten van de maand augustus. Ik word er nog dagelijks heel erg blij van!

Ik vind het de laatste tijd zo leuk om in de keuken aan de slag te gaan en lekkers op tafel te zetten. Ik maakte lasagne en het smaakte heel goed. Het schattige schaaltje is afkomstig van de webshop Rosti Mepal. Binnenkort zal ik het receptje ervan delen, want het is niet zo moeilijk om te maken maar heel erg lekker!

Wauw zo bizar deze aantallen! Deze week was echt een feestje, voor zowel Twitter als Instagram. Super superbedankt voor het volgen lieve allemaal!

Joepieee nieuwe lakjes van GOSH! Ah ik sprong echt een gat in de lucht toen ik deze ontving en ben er nog steeds heel erg blij mee (bekijk mijn review voor meer informatie)De Autumn/Winter collectie 2014 is echt een feestje, love them all!

Yes yes yes! Wat geeft het halen van 5 kilometer hardlopen een ongelooflijke kick. Echt te gek om dit te mogen bereiken, ik hoop dat het steeds beter zal gaan. Ik voelde mij eigenlijk echt beroerd voor die tijd en wou niet gaan vanwege de pijn, maar toen ik eenmaal bezig was ging het steeds beter en toen was het zover: 5 kilometer in the pocket!

Yay, weekend! En helaas is dit niet mijn boekenkast (al lijkt de mijne er intussen erg veel op, ik heb echt een boekentik) maar de kast op werk. Echt een heerlijke plek met allemaal mooie verhalen op de achtergrond. Love it!

Heerlijk weekend met maskertje, het lakken van nagels en Verslingerd de topper van Lisette Jonkman. Ah ik wil niet meer stoppen met lezen, het is verslavend goed!

Welke lichtpuntjes staan er op jouw planning voor komende week?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.