Blog

Behind the scenes #54 – Surfen, Gent en ontspannen

Augustus 201413
Het was echt een week om nooit te vergeten. We kregen de kans om Gent in het mooie België te bezoeken en we beleefden een heerlijk weekend. Alsof dit nog niet genoeg was, ging ik ook nog met Anne surfen tijdens het O’Neill event in Scheveningen, wat een kick gaf dat! Ook dit was een onvergetelijke ervaring. Ik had nog een event voor mijn werk (Beste Boeken Live in Ziggo Dome) en ik overleefde twee keer mijn angsten. Kortom; het was een week vol hoogtepunten, lees je mee?

Yay, eindelijk een nieuwe foto voor mijn sidebar en voor op social media. Hier draag ik mijn favoriete ketting die ik van Marloes heb gekregen en een fijne bruine sweater van H&M.

Gent is zo’n plaatje dat je op elke hoek van de straat je ogen uitkijkt. Ik vond het zo’n bijzondere stad vol historie, mooie architectuur en lekker eten. Daarnaast is het ideaal voor een dagje uit of weekendje weg, je bent immers zo in Gent!

Ultiem ontspannen doe je ook in combinatie met de juiste items en mooie producten. Ik kreeg enkele producten om te testen van Dr. Hauschka en nam deze ook mee naar Gent, wat een verwennerij. Jullie lezen er gauw meer over in een review op mijn blog. Yes, in het hoekje zie je de nieuwste Jojo Moyes liggen met als titel Vier plus één. Ik heb het boek inmiddels uitgelezen, omdat we bezig zijn met de PR en Marketing voor dit boek (voor de nieuwe lezers: ik werk bij Uitgeverij De Fontein), maar ik kan nu al niet meer wachten tot de volgende! De schrijfstijl is heerlijk, maar meer veelbelovende woorden lees je in de recensie die zal volgen, want eind september verschijnt het boek officieel.

Wát een uitzicht over Gent! Het weer was te gek, je kon zover over de mooiste stad uitkijken, echt heel indrukwekkend. Alleen had ik de laatste tijd weer wat last van hoogtevrees en claustrofobie (altijd als het even minder gaat met mijn gezondheid, voor de nieuwe lezers: ik heb CVS en Fibromyalgie, spelen er opeens angsten op die als het goed gaat wegblijven). Toch zette ik mij er overheen en het uitzicht was waanzinnig. De foto is genomen vanaf Belfort in het centrum van Gent en de toren is 95 meter hoog. 

Het ontbijt was ook indrukwekkend lekker. Al neem ik ál-tijd teveel, omdat mijn ogen groter zijn dan mijn maag. Maar het zag er allemaal zo aantrekkelijk uit dat ik het toch niet zomaar kan laten liggen? Wat als ik spijt krijg en de tijd niet meer terug kan draaien… Haha, maar wat was het ontbijt heerlijk!

Echt superleuk, want deze foto is genomen in Burcht Gravensteen en ons hotel lag er schuin tegenover, echt een toplocatie, en heette ook Gravensteen. We kregen een prachtige kamer en alles was ongelooflijk goed georganiseerd. Meer over deze perstrip staat op mijn blog, maar ik nam deze knappe ridder op de foto in ieder geval mee!

Hmmm chocolade cookie! Deze was echt ontzettend lekker en we aten het op de kade op, terwijl we ons opwarmden aan de zon. In Nederland regende het aan één stuk door en het was zo fijn om de zon weer te zien, het voelde super!

Oh wat was ik dol op de kamer van hotel Gravensteen, het interieur was prachtig en het plafond wel vier meter hoog! Het is er zo mooi!

Yay, mijn favo autumn outfit staat online! Nieuwsgierig naar meer outfitfoto’s ? Neem gerust een kijkje!

In september gaat bij mij het roer om, om mijn gezondheid naar en hoger niveau te tillen. Het gaat lang niet altijd goed (al zal ik dat niet snel laten merken), maar ik weet dat het beter kan gaan als ik meer aan mijzelf denk. En plan b ligt ook klaar maar ik probeer het liever op eigen kracht beter te laten worden om de pijn dragelijker te maken. Meer over mijn goede voornemens en gezonde challenges lees je hier.

Yay, het nieuwe seizoen van The Voice of Holland begint weer! Ik keek nooit veel televisie, maar er komen zoveel leuke shows en programma’s aan dat ik er graag en met veel plezier aan deelneem. Mijn vriend en ik waren bij de opnames van The Blind Auditions en het is echt heel erg leuk om nu de audities voorbij te zien komen. Al moet ik moeite doen om niet te verklappen wat er gaat komen haha.

Mijn droom kwam uit, want ik mocht naar het O’Neill event en naar het Woodstock Surf Festival! Ik kreeg de kans dankzij lieve Carlijn en CreamPR om deel te nemen aan de ‘Girls Surf Session 2014’ bij Hart Beach Surfschool. En het wordt nog leuker, want Anne ging mee! Deze spectaculaire dag zal ik nooit zal vergeten. Ik vond het spannend, omdat ik eigenlijk nooit de zee in ga vanwege de kwallen, vieze plantjes en gekke vissen waarvan ik denk dat deze je voet opeten, maar ik zette mij er overheen en ging gewoon de zee in! En natuurlijk was ook de vraag aanwezig of ik het wel lichamelijk zou kunnen volhouden, maar ook dit ging veel beter dan verwacht. Het was echt heel erg gaaf, al moet ik nog wel even oefenen met op de plank blijven staan en minder (méga zout!) water happen haha.

Het was supergezellig om met lieve Anne te gaan surfen én lieve Emilia was er ook! Superleuk om weer bij te kletsen en elkaar te zien en we hebben ten slotte ook nog eens een geweldige avond gehad vol leuke spelletjes en fijne momenten! We gingen naar de vriend van Anne en met z’n vieren aten we een heerlijke ovenschotel en speelden we Kolonisten van Catan, ken je dat?

Heb jij een heerlijke week gehad? Ik hoop van harte dat je een stralende tijd tegemoet gaat. Enjoy!
 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.