Blog

Behind the Scenes #53 – Parijs, Gent en herfst

Augustus 20144Deze week was ongelooflijk romantisch, maar ik heb ook ontzettend hard gewerkt en veel uren gemaakt (1,5 x fulltime). Ik kijk terug op een productieve, maar ook heel fijne week. Met mijn gezondheid gaat het matig, maar ik heb zoveel kunnen doen dat dit mij extra (mentale) kracht geeft. We begonnen deze week in Parijs (bekijk en lees mijn verslag erover hier)waar we een onwijs fijne tijd hadden (zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel hebben gemerkt op mijn blog en Instagram, sorry voor de spam!) en nu je dit leest zitten we in het prachtige Gent! Of we zijn net weer terug, dat kan ook. Wat is het fijn om deze citytrips te kunnen maken met mijn lieve vriendje, echt ultiem ontspannen en quality-time. Kijk je mee achter de schermen van mijn week?

Het eerste wat we zagen van Parijs was de mooie Arc de Triomphe, is het geen plaatje? Ik kan er uren naar kijken en dat voelt dan echt niet als een straf. We hadden ontzettend geluk, want in Nederland regende het en was het herfstachtig, terwijl het in Parijs echt zomers was. De blauwe lucht had ik dan ook erg gemist, fijn om het in Parijs weer te kunnen bewonderen!


Ah wat blijft dit toch een romantische plek om naartoe te gaan!

Met mijn lieve vriend voor de Sacre Coeur, echt indrukwekkend en zo mooi! We zijn er ook nog even binnen geweest, het is ongelooflijk groot. We hebben er ook een kaarsje aangestoken <3

Deze foto is gemaakt bij de meest romantische plek in Parijs, want dit is bij Le mur des Je ’t aime in Montmartre. Echt een aanrader als je naar Parijs gaat, de hele muur staat vol met liefdesverklaringen in ontzettend veel talen, zo schattig en mooi om te zien!


Toen ik deze foto op Instagram had geplaatst werd er zelfs gevraagd of ik deze zelf had gemaakt haha. Ja! Moet je nagaan hoeveel geluk ik dit weekend in Parijs had, want het was er magisch mooi en dat zonder te overdrijven. Extra leuk was ook nog dat de toren met allemaal dansende lichtjes opeens aanging en dit kan je ook terugzien in de Parijs vlog, iedereen riep toen heel hard ‘Aaaah’ haha, echt zo’n leuk moment en wat een timing dat het precies bij mij op camera staat, supertoevallig!
Een slotje ophangen op Pont Neuf wou ik echt zo graag in mijn leven een keertje doen en nu hangt ons slotje er écht! Een week voordat we naar Parijs gingen hoorde ik op het nieuws dat de brug bijna bezweek onder het gewicht, maar oh nu gingen we naar Parijs en wou ik het toch ongelooflijk graag in de stad van de liefde doen. Mijn vriend kocht mooie slotjes en één sleutel ligt nu op de bodem van de Seine en de andere lijsten we in samen met bovenstaande foto. Romantisch!


Dit is het beste ontbijt ever! Lekker fruit, verse chocoladebroodjes, croissantjes, juice d’ orange, chocolademelk én tijdschriften! Oh en de Franse zijn ook zo fijn, ook al kan ik niet alles lezen. Ik ben echt een tijdschriftenjunkie en perfecter kon mijn dag niet beginnen.

Jaaa bij mijn favoriete plek in Frankrijk, namelijk Jardin des Tuileries bij het vijvertje voor het Louvre. Ik voel het geluk dat ik toen voelde nog steeds als ik deze foto zie!


Eenmaal thuis in Nederland terugdenken aan de fijne tijd in Parijs met dit mooie boek, wat een plaatje! Echt heel erg mooie inspiratie, naast het feit dat de vormgeving te gek is.
Prachtig cadeau gekregen van mijn ‘schoontante’: sieraden van Sieraden4life waarbij je met een aankoop vrouwen en kinderen in sloppenwijken van Nairobi (Kenia) steunt.


Heb jij al een chocolaatje gepakt? Ik wil je namelijk ontzettend bedanken voor het bezoeken van mijn blog, maar ook de lieve reacties en het volgen van mij op socialmediakanalen. Echt ik sta mede dankzij jou dagelijks met een grote glimlach op. Dankjewel!

Ik ben de komende tijd wel zoet met deze geweldige boeken. Ik ben echt in een lees bui en kan zo genieten van mooie teksten en verhalen. De komende tijd lees ik… véél!


Ik zette speciaal voor jullie heerlijk leesvoer op een rij in the bloglights – Friday Favorites, want deze inspirerende bloggers hadden zulke mooie artikelen gemaakt dat zij het echt verdienen om in het zonnetje gezet te worden (ondanks het herfstachtige weer). Ook mag je hier je favoriete artikel spammen in de comments (ook van jouw blog!) en wie weet sta jij de volgende keer in the bloglights!
Wauw 888 lieve en inspirerende volgers op Bloglovin gehaald met mijn blog! Hoe te gek is dit getal, echt heel bizar en ongelooflijk dat zoveel lieve mensen mij volgen. Ik leef mijn dromen dankzij jullie, dankjewel!
En we waren het reizen nog helemaal niet zat, want wat is het heerlijk om nieuwe steden te ontdekken. Ik word er echt zo blij van en het is echt zo’n verwennerij om na hard werken ultiem samen te kunnen ontspannen en op avontuur uit te gaan. Gent it is en ik vertel je er gauw meer over. En mocht je nog meer willen zien van onze citytrip naar Parijs, bekijk dan onze vlog!

Heb jij een heerlijke week gehad? Ik hoop van harte dat je een stralende tijd tegemoet gaat. Enjoy!
 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.