Blog

BEHIND THE SCENES #52 – Paris, love & home

Augustus 20142
Oee deze week was ongelooflijk spannend! Mijn blog werd namelijk verhuisd dankzij lieve Anne van Blogger naar WordPress en Anne is achter de schermen (letterlijk behind the scenes) druk bezig om mijn lay-out passend te maken. Deze stap wou ik al heel graag nemen, maar ik durfde simpelweg niet. Toen ik erachter kwam dat het alleen maar voordelen met zich mee zou brengen, waagde ik de sprong en ik heb nog geen enkele seconde spijt gehad, want opeens hoorde ik dat velen het via Blogger zo lastig vonden om te reageren! En nu stromen de lieve berichtjes nóg meer binnen dan voorheen, echt een hele lieve verrassing dankjewel! En surprise, als je dit leest ben ik weer terug uit de stad van de liefde: Parijs. De foto’s ervan komen in de volgende Behind the scenes, maar voor nu staat er weer een terugblik op een fijne week. Veel kijk- en leesplezier!

Met zebra Koemba op de foto (yes, ik ben een échte zebrafan) toen we naar de bios gingen.

Gezinsuitbreiding… Ik stel je via deze weg even voor aan Palmboom Paul. We kochten hem bij de Intratuin, om velen van jullie te voorzien van het antwoord. Ik had vroeger een grote, maar die groeide zo snel en veel dat hij niet meer in mijn kamer paste haha. Ik kreeg die joekel van mijn schoonouders en moest zelfs mijn hele kamer ervoor verbouwen. Toen hij er echt niet meer inpaste moest ik hem helaas wegdoen. Maar nu mijn vriend en ik samenwonen konden we natuurlijk wel een palmboom nemen en dat hebben wij gedaan. Geen reusachtige dit keer, maar wel een superschattige Palmie Paul!  Eh ja, ik vond dat hij wel een naam verdiend.

Een goed begin van de dag!

Paris is always a good idea! De geur van Oriflame Imagination doet mij denken aan deze stad van de liefde! En het lieve Eiffeltorentje kreeg ik van Eline, superlief! En hebben jullie haar site al gezien? Wauw wat is haar nieuwe lay-out ge-wel-dig!

Knuffelen met lieve Poes, I love her so much! En als ik ga slapen, komt ze altijd helemaal tegen mij aan knuffelen en in de ochtend word ik wakker door haar kopjes. Ze is echt een lieverd met zo’n leuk karakter en een hartje van goud!

Ah zo lief,  ik ontving deze prachtige boeken en ik wou zó ontzettend graag het einde weten… Maar ik moest van jullie toch bij Verkikkerd beginnen so I did! De review komt gauw online!

Look of the day met mooie producten!

Zo leuk als de Ikea folder op de mat valt! Gelijk mijn droomhuis inrichten! Of tien keer… Omdat het kan!

Ah lekker voorbereiden voor Parijs! En ja ik ben als je dit leest inmiddels weer terug, maar oh wat is het toch een prachtige stad. Ik vind het shirt van Starz Trendstore ook zo leuk met die tekst! En de gidsen van Kosmos Uitgevers zijn ook super superhandig, meer erover lees je in dit artikel over Parijs.

Moestuin update week 1: mijn pompoenzaadjes zijn werkelijk állemaal uitgekomen en dit is helemaal niet zo praktisch, want dat betekent dat ik straks de hele woonkamer vol met potjes en pompoenen heb haha. In ieder geval ben ik straks helemaal Halloween-proof met al die pompoenen, maar praktisch is anders. Ik kijk het nog eventjes aan en mijn mama heeft ook al aangegeven de helft over te nemen als het uit de hand groeit haha, wat méga grappig dat alles zo snel en hard is gegroeid! En mijn tuinkers, aardbeienplantjes en tomaatjes gaan ook de goede kant op. Nice!

En last but not least werd ik méga verwend door lieve Anne met prachtige lakjes, mooie lipglossjes (niet op de foto) en het waanzinnige MUA Ever After Matte Palette waar ik heel erg blij mee ben. Wauw wat een beauties!

Heb jij een heerlijke week gehad? Ik hoop dat je een fijne tijd tegemoet gaat en dat het voorspelde herfstachtige weer wegblijft zodat je volop van de zomer kunt genieten!
 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.