BEHIND THE SCENES #51 – Summertime & happiness

BEHIND THE SCENES #51 – Summertime & happiness

Augustus 20141If you can dream it, you can do it! Daar geloof ik echt in, maar dan moet je wel lef tonen om van je dromen werkelijkheid te durven maken. Ik geniet volop van de mogelijkheden, maar natuurlijk is het ook flink aanpoten. Hard werken wordt beloond, ik hoop en gun het van harte dat het bij iedereen wordt beloond, want dat geeft immers ook voldoening en energie. Deze week werkte ik hard, ging het lichamelijk niet altijd even goed, maar er waren tegelijkertijd ook veel fijne lichtpuntjes waar ik intens van genoot. Kijk je  mee Behind the scenes? Enjoy!

Ik heb het boek nog niet uit, maar ik heb serieus het halve boek al onderstreept. Het Nieuwe Nietsdoen heeft mij echt aan het denken gezet en geraakt vanaf de eerste bladzijde. De recensie ervan komt gauw online, maar het is lang geleden dat een boek zo bij mij binnenkwam. Het gaat onder andere over het leven in een 24/7 maatschappij en het vinden van rust/balans. Dit boek komt dan ook precies op het juiste moment en ik vertel er gauw meer over! 
Superleuke verrassing toen Justine mij vertelde dat ik in MoodieZ Magazine sta! En dan ook nog eens met de beschrijving van mijn favoriete plek, yes ik ben verliefd op het strand. Maar wel als ik er samen met mijn lieve vriend ben <3 
Deze quote bleef bij mij hangen deze week. Veel mensen vertellen over hun dromen en hun diepste verlangens, maar durven dan niet de volgende stap te zetten. Ik heb de kans gekregen om elke dag mijn dromen te leven en daar werk ik ook elke dag heel hard voor. Ik heb een fijne werkplek, een mooi thuis, een liefdevolle relatie, een mooie familie, lieve vriendinnen, een blog waar ik met veel plezier aan kan werken… Niet altijd gaat alles voor de wind en er zijn ongelooflijk moeilijke momenten waarin geknokt moet worden, maar ik hoop van harte dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid mag en kan maken en hierin niet belemmerd wordt. Go for it!
Oee mijn mini-moestuin! We hebben nu geen tuin, maar ik vind het idee dat je zelf iets kunt laten groeien en ervoor kunt zorgen en dan wordt het eetbaar heel erg mooi. Haha, dat klinkt vast gek. Maar hoe gaaf is het om de basis te zien hoe het altijd ging met eten? Ik kan daar heel erg van genieten en heb nu de neiging om elke dag te kijken naar mijn mini-moestuin. En wow de pompoenen zijn een beetje uit de hand gelopen, want er zaten véél pitjes in het zakje en ik heb dus alles in de grond gestopt… en alles kwam uit! Dus nu zoek ik naar meer potjes en aarde en staat straks onze vensterbank vol met pompoenen haha. Ik ben straks helemaal klaar voor Halloween! 
Poes ging juichen, woehoeeee! 
Aah zo blij met deze nieuwe favoriet! Ik vind dit palette van GOSH onwijs mooi (klik hier voor de review), vooral bij mijn bruin/groene ogen vormt het een perfecte match. 
Hihi omdat ik altijd van die zure berichtjes deel dit snoepjeshartje <3
Yay, mijn broertje kwam terug van een maand vakantie in Indonesië en nam deze mooie armbandjes mee, superlief! En een fijne gedachte dat hij niet meer aan de andere kant van de wereld zit, voelde soms toch erg onrustig ook al weet ik dat hij zich heel goed redt. Herkenbaar? 
Aah zo leuk, mijn mega bestelling van H&M kwam binnen en alles zat superfijn en paste goed. Deze top kocht ik in de sale voor slechts vijf euro, echt een koopje!
Yay, met de liefste Anne een heerlijke avond beleefd. Wat hebben we het fijn gehad, super gezellig om weer samen te zijn. Het was wat later geworden dan gepland, maar time flies when you’re having fun! En deze foto maakt mij echt heel blij, ik realiseer mij dan extra goed dat het heel bijzonder is om zo’n mooie vriendschap te mogen hebben. Het maakt mij oprecht heel gelukkig <3 
 
Heb jij een heerlijke week gehad? Ik hoop dat je een fijne tijd tegemoet gaat en dat het voorspelde herfstachtige weer wegblijft zodat je volop van de zomer kunt genieten!
 
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 23 reacties.

 1. Sophie

  Wat een prachtige foto’s weer! <3 Die foto van poes die juicht is echt superleuk hihi! En ik ben ontzettend benieuwd naar de review van dat boek, de kans is groot dat ik ‘m na je recensie ook aanschaf :-)

 2. Dat ziet eruit als een super weekje! Wat een leuke foto’s heb je gemaakt, ben benieuwd wat je allemaal hebt geshopt bij h&m

 3. Hannah

  Poeeeeeeees! <3 Fijne momentjes deze week zo te zien! :)

 4. Amy

  Leuk om je happy momentjes van deze week te zien. Je onrust mbt de reis van je broer ken ik wel. Mijn zusje is nu op reis in haar eentje.. Toch niet zo’n fijn gevoel. De armbandjes die hij meebracht zijn wel heel erg schattig!

 5. Todayslife

  leuk dat je happy moment in een tijdschrift stond :) mooi jurkje trouwens!

 6. Wat een leuke foto’s weer! Hahah en die pompoenen! Met halloween leef je waarschijnlijk in een waar spookhuis ;)

 7. Joni

  Om vrolijk van te worden, wat een fijne week heb je weer gehad!

 8. Ik ben echt heel benieuwd naar je boek blogpost van het Nieuwe Nietsdoen. Ik ga binnenkort op vakantie en kan nog wel een inspirerend boek gebruiken!

 9. Leuke foto’s! En een inspirerende tekst :) Als je hard werkt, word je er ook meestal voor beloond ;)

  Liefs
  Karlien

 10. agneta

  hihi ik zie die zure matjes en meteen voel ik mijn mond samentrekken.

 11. Jessie

  Hele leuke en vrolijke foto’s allemaal en je blog ziet er onwijs leuk uit!

 12. Wat een fijne foto’s. En mooie top heb je gekocht bij H&M <3 it! Wat een prachtige foto ook van jou en Anne. Jullie stralen! Geniet van je zondag X

 13. Ah leuke foto’s weer en ik ben ook ontzettend benieuwd naar dat boek! Ik heb er geloof ik ook wel behoefte aan haha! En ik hoop dat het goed gaat met je pompoenen, ik had ze vroeger ook en de moestuin van mijn opa stond toen helemaal vol met pompoenen, zoveel waren het er, and huge!

 14. Anna

  Wat een hoop leuke foto’s en wat heb je dit weer supermooi geschreven! Ben heel benieuwd naar het boek over rust vinden, echt een boek voor mij :) En dat palette van Gosh is zo fijn, heb nu zin om ‘m zelf ook weer te gebruiken. X

 15. Die armbandjes zijn leuk! En heel herkenbaar, onrust als je broertje aan de andere kant van de wereld zit. Mijn zusje vertrekt in oktober naar Afrika en hoewel ik het suuuper leuk voor d’r vind, ben ik ook altijd een beetje bezorgd als ze zo ver weg is ;)

 16. Cindy

  Erg lieve foto van jou en Anne samen! En die foto van Poes, superschattig!

Geef een antwoord

CommentLuv badge