Blog

Behind the scenes #123 – Liever TV, OPI en Love & Marriage beurs


Wat een feestelijke en bijzondere week was dit toch! Van het lanceren van ons YouTube-kanaal Liever TV tot vloggen op de Love & Marriage beurs, het OPI event én een hele speciale vraag waardoor ik mijzelf regelmatig op moet gaan sluiten de komende tijd… Maar daarover verklap ik binnenkort meer. Kijk je gezellig mee behind the scenes? De 123e editie alweer!

Onze mini jungle in huis, wat hou ik toch van plantjes. Deze is heel hoog, wel twee meter lang en ik word er heel blij van. 

Over geluksmomentjes gesproken, ik genoot volop van deze mooie producten. Even me-time en opladen tussen alle hoogtepunten door. De lieve reacties op ons YouTube kanaal stroomden binnen, we voelen ons zo vereerd! Dankjewel voor alle lieve woorden en complimenten!

Tijd om lekker te lezen, ik nam onderweg naar Amsterdam deze nieuwe topper van Astrid Harrewijn mee. Hij leest als een tram, eeh trein! Een heerlijke feelgood roman waar je uren leesplezier door gaat beleven. Op het OPI event (je kunt hier mijn verslag erover lezen) was alles zo mooi aangekleed! De nieuwe collectie werd feestelijk gelanceerd en ik vond het fantastisch om erbij te zijn. Ik draag nu met trots I Am What I Amethyst. Zo’n prachtig lakje!

En wat kwam er toch een bijzondere vraag deze week. Eentje die mijn grote droom laat uitkomen! Ik mag het nog niet verklappen, het moet nu officieel gemaakt worden en dan hoop ik dat ik het snel mag zeggen. Can’t wait! 

Met Anne ging ik naar de Love & Marriage beurs in Utrecht waar we gingen vloggen. Ook Jord was erbij en hij was erg onder de indruk van de prachtige en feestelijke show waarin de nieuwste collecties trouwjurken en pakken werden getoond. Deze vlog zien jullie binnenkort verschijnen! 

Het is tijd om een wonder met jullie te delen! Ik zit namelijk…. op snapchat sinds zondag! Ik ‘snap’ er nog niet veel van, maar je kunt mij volgen middels bydagmarvalerie. Ik moet nog het een en ander ontdekken – ik kom immers pas net onder een steen vandaan haha – maar ik ben benieuwd en vind het nu al erg grappig. Ik had er hele andere verwachtingen bij, want wat moet je nu met mislukte foto’s? Maar die indrukken neem ik gauw weer terug, het is echt heel leuk om te doen! Volg je mij ook voor alle snaps die gaan komen? Schnie schna schnappie schnappie schnappie schnapchat… ♥

Tussendoor kwamen vrienden langs, heb ik nog veel gewerkt, maakten we ons huisje lekker schoon en gingen we naar de sportschool. Lekker productief en fijn! Ik heb zin in komende week en ben benieuwd wat het gaat brengen. Enjoy!

Heb jij een mooie week achter de rug? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.