Behind the scenes #126 – Food Festival, De Pier en cactussen

Behind the scenes #126 – Food Festival, De Pier en cactussen

Tijd voor een nieuwe photo diary waarin ik jullie een kijkje geef achter de schermen! Deze week heb ik veel geslapen (omdat het nog niet geweldig ging met mijn gezondheid), maar gelukkig was het alsnog wel een gezellige en productieve week. Maar dan net iets anders ingericht. Zo oefenden we de openingsdans, vierden we Sinterklaas (!) en ging ik met vriendinnen naar een food fair in Utrecht. Kijk je gezellig mee? 


Kijk hoe leuk deze trui is (van de H&M)! Als cactusmama mag deze natuurlijk niet ontbreken in de garderobe. Hij was trouwens ook maar 9,99 en hij zit heel lekker. Ideaal dus voor tussendoor en voor de fun. 11313568_1719238148359830_1869320116_n
Over fun gesproken, kijk hoe tof deze typemachine is! Deze kreeg ik toen we Sinterklaas vierden dit weekend en ik vind hem ge-wel-dig. Zo mooi gedaan! Dankjewel lieve Sinterklaas (haha, ja echt in maart. Dat kan gewoon!).
Met mijn broertje speelden we voor toerist in Amsterdam. We gingen gezellig met een rondvaartboot en wat was het tof! Echt leuk om dat samen te doen en we hadden een hele leuke dag. 
Het nieuws over de aanslagen in Brussel vond ik ontzettend heftig en heel erg verdrietig. In gedachten ben ik steeds bij de mensen die hun dierbaren op gruwelijke wijze moesten verliezen. Bij iedereen die angstig en verdrietig is. De liefde moet overwinnen, laten we samen sterk blijven.
De rest van de week verliep het even flink minder met mijn gezondheid. Ik deed wat ik moest doen en kon amper overeind zitten, toch zette ik door omdat de voldoening dat iets ook in deze situatie lukt energie geeft. Maar ik was extra blij met een lang Paasweekend om op te laden. Ook hoorde ik om mij heen dat veel mensen hier behoefte aan hadden, hopelijk heeft iedereen deze fijne dagen goed kunnen benutten! Met vriendinnen ging ik gezellig in de avond naar SCHAFT in Utrecht, dit was een onwijs gezellig food festival met muziek, lekker eten, een hele toffe sfeer en gezellige spelletjes. Heel erg leuk! 

En de week sloten we af door een heerlijke wandeling in Scheveningen aan het strand. Ook bezochten we De Pier en waaiden we lekker uit. Wat hou ik toch onwijs veel van de zee! We zijn dit weekend ook goed geslaagd met het kopen van onze tuintegels, dat was nog een flinke zoektocht maar we zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. Nu duimen dat ze snel gelegd kunnen worden. Oh en de woonkamer is te klein aan het worden voor onze openingsdans haha. We zijn druk aan het oefenen en beleven daar zoveel plezier aan, heel leuk om te doen!

Ga je een leuke week tegemoet?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Sabine

  Fijne week! Behalve dan de aanslagen en je gezondheid… Heel leuk om met je broertje op stap te gaan zeg. Ik vond dat altijd zo leuk om te doen! Het leukste uitje met mijn broertje was het koeknuffelen Haha. En ach Sinterklaas in maart: waarom niet? Die man heeft buiten november en december toch het hele jaar niks te doen. Zo blijft ie bezig :p

 2. Femke

  Wat een fijne week heb je achter de rug. Ik was afgelopen week ook op Scheveningen, ik ging naar de musical Belle en het beest. Bij ons regende het en was het grijs en grauw. Toen we in Scheveningen aankwamen hadden we een strak blauwe lucht en de zon en zaten we heerlijk buiten op het terras. Komende week ga ben ik nog even vrij en as. vrijdag heb ik mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever, spannend!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: Sontag-stMy Profile

 3. Sinterklaas in maart. Niet omdat het moet, naar omdat het kan :) En waarom ook niet: kei leuk! Net als de trui en de rest van de activiteiten (behalve het slechter gaan met de gezondheid en de aanslagen in Brussel natuurlijk). Fijne week!
  Story addict onlangs geplaatst…Voor de buis voor een voller huis?My Profile

 4. Melissa

  Hopelijk is je gezondheid deze week een stuk beter! En die trui met cactussen is te schattig :)

 5. Fijne week, alweer! Wat heerlijk, wel wat drukker dan die van mij verliep haha. Die trui is echt super gaaf trouwens!

Geef een antwoord

CommentLuv badge