Blog

Behind the scenes #126 – Food Festival, De Pier en cactussen

Tijd voor een nieuwe photo diary waarin ik jullie een kijkje geef achter de schermen! Deze week heb ik veel geslapen (omdat het nog niet geweldig ging met mijn gezondheid), maar gelukkig was het alsnog wel een gezellige en productieve week. Maar dan net iets anders ingericht. Zo oefenden we de openingsdans, vierden we Sinterklaas (!) en ging ik met vriendinnen naar een food fair in Utrecht. Kijk je gezellig mee? 


Kijk hoe leuk deze trui is (van de H&M)! Als cactusmama mag deze natuurlijk niet ontbreken in de garderobe. Hij was trouwens ook maar 9,99 en hij zit heel lekker. Ideaal dus voor tussendoor en voor de fun. 11313568_1719238148359830_1869320116_n
Over fun gesproken, kijk hoe tof deze typemachine is! Deze kreeg ik toen we Sinterklaas vierden dit weekend en ik vind hem ge-wel-dig. Zo mooi gedaan! Dankjewel lieve Sinterklaas (haha, ja echt in maart. Dat kan gewoon!).
Met mijn broertje speelden we voor toerist in Amsterdam. We gingen gezellig met een rondvaartboot en wat was het tof! Echt leuk om dat samen te doen en we hadden een hele leuke dag. 
Het nieuws over de aanslagen in Brussel vond ik ontzettend heftig en heel erg verdrietig. In gedachten ben ik steeds bij de mensen die hun dierbaren op gruwelijke wijze moesten verliezen. Bij iedereen die angstig en verdrietig is. De liefde moet overwinnen, laten we samen sterk blijven.
De rest van de week verliep het even flink minder met mijn gezondheid. Ik deed wat ik moest doen en kon amper overeind zitten, toch zette ik door omdat de voldoening dat iets ook in deze situatie lukt energie geeft. Maar ik was extra blij met een lang Paasweekend om op te laden. Ook hoorde ik om mij heen dat veel mensen hier behoefte aan hadden, hopelijk heeft iedereen deze fijne dagen goed kunnen benutten! Met vriendinnen ging ik gezellig in de avond naar SCHAFT in Utrecht, dit was een onwijs gezellig food festival met muziek, lekker eten, een hele toffe sfeer en gezellige spelletjes. Heel erg leuk! 

En de week sloten we af door een heerlijke wandeling in Scheveningen aan het strand. Ook bezochten we De Pier en waaiden we lekker uit. Wat hou ik toch onwijs veel van de zee! We zijn dit weekend ook goed geslaagd met het kopen van onze tuintegels, dat was nog een flinke zoektocht maar we zijn heel blij met de keuze die we hebben gemaakt. Nu duimen dat ze snel gelegd kunnen worden. Oh en de woonkamer is te klein aan het worden voor onze openingsdans haha. We zijn druk aan het oefenen en beleven daar zoveel plezier aan, heel leuk om te doen!

Ga je een leuke week tegemoet?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.