Behind the scenes #125 – Filmen, bakken en lekker lezen

Behind the scenes #125 – Filmen, bakken en lekker lezen


Hoera, het is lente! Wat een heerlijk vooruitzicht dat de temperaturen omhoog zullen schieten, net als de vrolijke bloemetjes uit de grond. Ik kan niet wachten! Het is zo’n verademing om weer door het gefluit van schattige vogeltjes gewekt te mogen worden en als je dan de gordijnen opendoet, er dan blauwe lucht op je wacht. Ja, daar kan ik echt van genieten. Ik heb zin helemaal zin in de lente! 

Gezellig met lieve Anne op de foto, wat hebben we elkaar veel gezien deze week! We zijn samen naar een voorstelling geweest, hebben veel gefilmd en lekker het eerste terrasje van dit jaar gepakt in het centrum van het pareltje Gouda…

Kijk hoe mooi het er is! Echt geweldig deze markt, ik ben er verliefd op geworden! Extra fijn zo met de blauwe lucht en het zonnetje erop. Nu al zin in de warmere dagen!

Ik had deze week de leesflow goed te pakken! Live, Love, Run was echt een feestje om te mogen lezen en binnenkort volgt de recensie. Nu al zin om weer lekker te lopen! 

Tijd voor mijn geliefde top met streepjes! De haren in de krul en op naar werk. Ik ga nog elke keer met veel plezier naar werk, al moet ik wel zeggen dat het wat drukker is geworden qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Maar ik ben heel blij dat ik mag doen wat ik het liefste doe; marketing it is! 

Pretty in pastels! Deze beauty van OPI luistert naar de naam Stop I’m blushing en is voorzien van een zacht roze tint. Ik vind dit lakje echt prachtig!
Homemade lasagne, hoe lekker is dat?! Ik dook deze week wat vaker de keuken in en dat beviel mij heel goed. Lekker koken én vervolgens ook nog eens heel veel bakken met lieve Anne… Maar dat zien jullie binnenkort op LieverTV

Naast deze foto’s heb ik nog veel meer gedaan, waaronder hard gewerkt aan verschillende projecten. Oh en ik heb twee boeken uitgelezen, naast Live, Love, Run van Annemerel las ik ook Sterrenhemel uit van Colleen Hoover. Ik heb Sinterklaas (haha natuurlijk in maart!) gevierd met lieve vrienden en we hebben gezellig gegourmet. Ik kreeg de aller allermooiste surprise die ik ooit heb gehad en mijn broertje bleef gezellig bij ons logeren en ook dat was heel erg leuk. We zijn samen naar Amsterdam gegaan, hebben de rondvaartboot gepakt en voor toerist in eigen land gespeeld. Wat was dat leuk om samen te ondernemen! Hij heeft te horen gekregen dat hij voor twee maanden naar China mag voor zijn studie, dus ik ben een extra trotse zus… Maar de andere kant: pff wat ga ik hem missen en vind ik die afstand groot! Maar hij is en blijft mijn ‘broertje’, nu extra vaak knuffelen dan maar ter compensatie.

Ga je een leuke week tegemoet?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Amy

  Wat heb je veel leuke dingen ondernomen de afgelopen week Dagmar! Gaaf dat je broertje naar China mag. Het is inderdaad een afstand, maar de tijd zal vliegen. Toen mijn zusje naar Amerika ging miste ik haar ook, maar FaceTime kwam to the rescue ;)
  Amy onlangs geplaatst…Review: Het Rosie Project / Het Rosie EffectMy Profile

 2. Sonja

  Wat een leuke week! En wat is Gouda inderdaad mooi, eigenlijk. Heel tof dat je broertje naar China mag, maar je zal hem inderdaad vast ook wel gaan missen… Veel skypen!;)
  Sonja onlangs geplaatst…Make-overMy Profile

 3. Wanda

  Het wordt dus de hoogste tijd dat ik ook Gouda toevoeg aan mijn lijstje van nog te bezoeken steden in Nederland, ziet er echt prachtig uit zo!

 4. Melissa

  Wat een fijn weekje heb je gehad. En super dat je in een leesflow zit :)

 5. Mooie foto’s allemaal! Klinkt als een heerlijk weekje :) Ik kijk uit naar een lekker lang Paasweekend (lijkt wel een beetje een tweede kerst te worden?), maar eerst nog een paar dagen werken. Wat ik overigens ook helemaal niet erg vind om te doen :)(gelukkig maar!)
  Story addict onlangs geplaatst…[Recensie] Lieveling – Kim van KootenMy Profile

 6. Wat een fijne week, en je hebt net als ik heerlijk van die zon genoten! :) Ik ben benieuwd naar de baksel, lasagne is inderdaad heel fijn en ziet er goed gelukt uit!

Geef een antwoord

CommentLuv badge