Blog

Behind the scenes #125 – Filmen, bakken en lekker lezen


Hoera, het is lente! Wat een heerlijk vooruitzicht dat de temperaturen omhoog zullen schieten, net als de vrolijke bloemetjes uit de grond. Ik kan niet wachten! Het is zo’n verademing om weer door het gefluit van schattige vogeltjes gewekt te mogen worden en als je dan de gordijnen opendoet, er dan blauwe lucht op je wacht. Ja, daar kan ik echt van genieten. Ik heb zin helemaal zin in de lente! 

Gezellig met lieve Anne op de foto, wat hebben we elkaar veel gezien deze week! We zijn samen naar een voorstelling geweest, hebben veel gefilmd en lekker het eerste terrasje van dit jaar gepakt in het centrum van het pareltje Gouda…

Kijk hoe mooi het er is! Echt geweldig deze markt, ik ben er verliefd op geworden! Extra fijn zo met de blauwe lucht en het zonnetje erop. Nu al zin in de warmere dagen!

Ik had deze week de leesflow goed te pakken! Live, Love, Run was echt een feestje om te mogen lezen en binnenkort volgt de recensie. Nu al zin om weer lekker te lopen! 

Tijd voor mijn geliefde top met streepjes! De haren in de krul en op naar werk. Ik ga nog elke keer met veel plezier naar werk, al moet ik wel zeggen dat het wat drukker is geworden qua werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Maar ik ben heel blij dat ik mag doen wat ik het liefste doe; marketing it is! 

Pretty in pastels! Deze beauty van OPI luistert naar de naam Stop I’m blushing en is voorzien van een zacht roze tint. Ik vind dit lakje echt prachtig!
Homemade lasagne, hoe lekker is dat?! Ik dook deze week wat vaker de keuken in en dat beviel mij heel goed. Lekker koken én vervolgens ook nog eens heel veel bakken met lieve Anne… Maar dat zien jullie binnenkort op LieverTV

Naast deze foto’s heb ik nog veel meer gedaan, waaronder hard gewerkt aan verschillende projecten. Oh en ik heb twee boeken uitgelezen, naast Live, Love, Run van Annemerel las ik ook Sterrenhemel uit van Colleen Hoover. Ik heb Sinterklaas (haha natuurlijk in maart!) gevierd met lieve vrienden en we hebben gezellig gegourmet. Ik kreeg de aller allermooiste surprise die ik ooit heb gehad en mijn broertje bleef gezellig bij ons logeren en ook dat was heel erg leuk. We zijn samen naar Amsterdam gegaan, hebben de rondvaartboot gepakt en voor toerist in eigen land gespeeld. Wat was dat leuk om samen te ondernemen! Hij heeft te horen gekregen dat hij voor twee maanden naar China mag voor zijn studie, dus ik ben een extra trotse zus… Maar de andere kant: pff wat ga ik hem missen en vind ik die afstand groot! Maar hij is en blijft mijn ‘broertje’, nu extra vaak knuffelen dan maar ter compensatie.

Ga je een leuke week tegemoet?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.